Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Głupie pytania zadajesz @Ulman. W ustrojach idealnych społeczeństwo jest wolne od wszelkich patologii tj, inwalidów, dewiantów (seksualnych też), chorych psychicznie itp. Wszystkie idealne ustroje takie deklaracje ogłaszały i po trupach do nich dążyły. W ubiegłym wieku Węgry taki problem rozwiązały w Oświęcimiu.  

Edytowane przez agromatik
Opublikowano

Ta ustawa jest dla takich jak on. Co to w każdy kit uwierzą. Bo niby jak zakazane to co? Powinni ich do więzień zamykać czy mordować a może w rakietę i na księżyc. Oczywiście3 nic z tych rzeczy ta ustawa nie stanowi. Jest jedynie dla głąbów co we wszystko uwierzą.

Opublikowano
2 godziny temu, Ywa napisał:

Poza tym ona twierdzi, że właśnie Ukrainki przepysznie gotują, bo ile razy dają jej na spróbowanie i zawsze powtarza młodym nie dorobionym/szefom, aby je szanować, bo naprawdę potrafią, odejść również. Potem oczywiście przyjeżdżają do nas i obdarowują mamę różnymi fantami np. z Krymu i są przyjaźnie.

Bo gotują. Mamy mistrza wszelkich mięs i grila. Zawsze pytam kiedy Roman gotuje, bo gotuje wspaniale. A to potomek polski sybiraków. 

2 godziny temu, Denwer napisał:

200546549_10159560039257376_403603228812

👏👏👏👏

No i co na to węgierscy eurodeputowani? Trenują zjazd po rynnie na wypadek nalotu.😂

Opublikowano
27 minut temu, hubertuss napisał:

Ta ustawa jest dla takich jak on. Co to w każdy kit uwierzą. Bo niby jak zakazane to co? Powinni ich do więzień zamykać czy mordować a może w rakietę i na księżyc. Oczywiście3 nic z tych rzeczy ta ustawa nie stanowi. Jest jedynie dla głąbów co we wszystko uwierzą.

Doczytałem że to niby ma dotyczyć materiałów edukacyjnych itp. Wszystko przeniesie się do netu i guzik to da.  Jedynie madziarskie Marecki będą mieli uciechę. 

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Bo gotują. Mamy mistrza wszelkich mięs i grila. Zawsze pytam kiedy Roman gotuje, bo gotuje wspaniale. A to potomek polski sybiraków. 

Powszechnie wiadomo, że najlepszymi szefami kuchni są mężczyźni, bo oni to robią z pasji. A kobiety gotują, bo muszą nakarmić rodzinę.

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

według mnie najlepsze smaki wywodzą sie z biedy a puki co to na ukrainie jest bieda , i prostoty .

Potwierdzam. Pod tym względem znajoma cieszy się sporym ruchem. Cały rok podróżuje po biednych azjatyckich krainach bądź pd. amerykańskich przywożąc i łącząc w oryginalne pomysły w swej sezonowej kawiarence; przepisy oczywiście pod ochroną.

13 minut temu, jarecki napisał:

moja mamusia bardzo smacznie gotuje ;)  

ale moja naj najsmaczniej

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Ulman napisał:

Ty jesteś najlepszym przykładem neokomucha. Nikt im do truskawki nie każe chodzić za 1 pln. Jak nie chca to niech nie robią i to rynek zdecyduje ile ich praca jest warta a nie jakis lewacki PISowski rzad. Czemu ktoś ma decydować ile ty masz płacić? Toż to komuna w najczystszej formie. Może jeszcze ceny urzędowe byś chciał wprowadzić?

Nie komuchem  tylko sam dobrze wiesz że sam byś tak robiła jak byś zatrudnił ludzi do pracy i wykonali pracę dobrze ale dany produkt nie miła ceny na skupie to byś nie zapłacił ludziom za pracę im godnie za godzinę po byś powiedział że nie ma ceny niema zarobku .

Pracownika  gówno obchodzi czy cena jest czy nie godna zapłata się należy tak by było i tak chcą pracodawcy burzą się za wysoka   płaca minimalna .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Tak jak piszesz to może robić ktoś kto nie wie co robi i jeszcze liczyć nie potrafi. Minimalna jest wynalazkiem socjalistów i trzeba być lewicowcem by tego bronić 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

Ciekawe co teraz zrobi ten kumpel Orbana co z gejowskiej imprezy po rynnie uciekał? Dokąd teraz ucieknie do Polski?

Coraz więcej faktów wychodzi na temat głupoty Dworczyka. Pewnie panowie z pisu boją się korzystać z urzędowej e poczty bo potem treści na temat np wyprowadzenia wojska na ulice poznała by opozycja. Więc korzystali z poczty prywatnej tak jak każdy z nas. Tylko jeden głupol w jakiś sposób dopuścił do zdradzenia loginu i hasła. Ktoś się zalogował na jego pocztę normalnie jak każdy z nas. A ci ściemniają, że Rosja atakuje na wielką skalę.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Ich zawsze wszystko atakuje, zagraża i osacza. Może być ubaw w najbliższych dniach bo już zapowiedzieli ze wybuchną potężne faKe newsy i skandale ale nie należy w to wierzyć bo to akcja wrogich służb i naszych wrogów i tym podobne pierdy

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Skoro Izrael informował w zimie naszych, że miał miejsce skuteczny atak na naszych miłościwie panujących, zaś nasze tuzy intelektu nie zaczęły kontroli zabezpieczeń i sposobu korzystania przez użytkowników ze swoich skrzynek, to teraz niech się walą na ryj. A wczorajsze wystąpienie gościa co nakupił respiratorów od handlarza broni, zaś teraz jest specem od bezpieczeństwa cyfrowego, to już mistrzostwo świata. Oni byli pojebani, są pojebani i tacy umrą. Nie ma nadziei.

Tylko ciekawe skąd Izrael wie więcej o poczcie elektronicznej naszych niż oni sami?😂

Opublikowano

Bo Izrael jest u nas. Byli tu są i bedą😁 Ten kraj sobie umiłowali

A na Białorusi wczoraj sfajczyła się skrzynka telefoniczns przy ambasadzie.

Ciekawe czy zjarali nam połączenie ze światem?

Opublikowano

Bo monitoruje pocztę i słucha co tam wywiad ma do powiedzenia. Ponieważ jednak Rafael cośtam z naszymi rozmawia to mają dość informacji. A tymczasem w WOT Chyba to wszystko idzie za daleko...

Opublikowano

a ja glupi tajna ,osobista poczte zrobilem sobie na interii u niemcow.,,,,e to chyba juz nieaktualne agent sb , kombinator i obywatel niemiec ja przejal , 

ciekawe ile jeszcze rzeczy wyplynie.....

Opublikowano
31 minut temu, DTaras napisał:

Bo monitoruje pocztę i słucha co tam wywiad ma do powiedzenia. Ponieważ jednak Rafael cośtam z naszymi rozmawia to mają dość informacji. A tymczasem w WOT Chyba to wszystko idzie za daleko...

O wiele za daleko.

"Grupy Niszczycieli Czołgów będą formowane stopniowo w ramach pozyskiwania wyposażenia oraz kompetencji nabywanych przez żołnierzy. Będą zasadniczym elementem systemu obrony przeciwpancernej rozwijanego w WOT. System Javelin z możliwością rażenia celów do 2 km oraz ręcznych granatników przeciwpancernych pozwoli na rażenie celów na krótszych dystansach i będzie mógł zostać wykorzystany podczas walki w zwarciu.

Zwarcie to ma na stykach ten co pieprzy takie bzdury. Lekka piechota będzie walczyć w zwarciu z zagonem pancernym wspieranym przez śmigłowce uderzeniowe i pododdziały piechoty przeciwnika. 😂Chciałbym poznać mistrza taktyki co wpadł na taki pomysł. Już teraz wiem dlaczego przegraliśmy ostatnią symulację. 

32 minuty temu, jacus napisał:

ciekawe ile jeszcze rzeczy wyplynie.....

A wyobraź sobie jaka paniora wybuchła u całej reszty. Całą noc kasowali rejestry.😂

Fajnie że ludzie mają takie wspomnienia.

https://wiadomosci.wp.pl/j-k-bielecki-polsko-niemieckiej-wiezi-nie-da-sie-ot-tak-wysadzic-w-powietrze-6651366388317088a

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v