Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

I tu się może okazać że świadkowie wcale nie będą skorzy do świadczenia. Albo sala rozpraw jednak zostanie zarezerwowana dla jej budowniczych. Przyroda jest nieobliczalna jednak.:lol:

Wiesz, że śmierć jednego świadka zaburza cały proces a czasem wręcz go uniemożliwia. Do tego niech jakiś sędzia kopnie w kalendarz i cyk, jedziemy od nowa😁

No dobra, wystarczy bo jeszcze Tusk się skapnie i świadków zacznie wykańczać. Zacznie od Rostowskiego, Nowaka i Sikorskiego😜

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

No dobra, wystarczy bo jeszcze Tusk się skapnie i świadków zacznie wykańczać. Zacznie od Rostowskiego, Nowaka i Sikorskiego😜

COVIDA najmie do tej roboty i po sprawie.:lol:

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Dream on!

Zbyt poważnie to bierzesz😄

Mi już to lotto, mam inne zmartwienia niż ten wąż plugawy. Widzę że się nakręcasz, więc paliwa ci podlewam😜

1 minutę temu, mirro napisał:

COVIDA najmie do tej roboty i po sprawie.:lol:

Jednemu to wystarczy że zegarki zajuma, i z wiaduktu sam się rzuci w dziurę na autostradzie.

Dlaczego dziura? No bo w dzień podkład z kruszywa kładli a nocą zbierali🤣

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

No to najprościej wykonać to wzmocnienie, poprzez zamontowanie broni pokładowej w kombajnach i ciągnikach.:lol:

Walnąłem dzisiaj trasę Lublin Wrocław i z powrotem, gdzie w Zwoleniu wpuszczałem kolumnę Starów z drogi od Lipska. potem wyprzedzałem BRDM2  i ilości kilku sztuk. To było rano. A tak ze dwie godziny temu jak wracałem to mijałem zjebanego Stara wleczonego na holu. To wszystko jechało gdzieś na Radom.

Nie wiem czy to ten sam star ale jeden też stal za rondem w zwoleniu i coś tam przy nim grzebali 😁

A tak z innej beczki, stoję dziś w Radomiu z truskawki i podchodzi jakas babcia o kulach i pyta o cenę. Mówi, czy nie sprzedałbym za 8 zł bo ma tylko 38 zł a musi jej starczyć do 15. No to sprzedałem. Dołująca sytuacja pokazujaca jaki to mamy dobrobyt w kraju. 

Opublikowano

Pytanie czy kula nie była tylko rekwizytem służącym do negocjacji.

W innych sytuacjach persfazji🤣

Opublikowano

Babcia nią nie machała mi przed oczami 😁 ryzyk fizyk może będę miał dobry uczynek zaliczony 

1 minutę temu, Ulman napisał:

Trzeba było dać za darmo z zaleceniem by dalej głosowała na PIS😁

Tu tylko Denver moglby jej wytłumaczyć, że daju piniendze na lewo i prawo to jak moze nie mieć 😁

Opublikowano

znacie ten kawal babcia zadzwonila do wnuczka a ten wyrzucil przez okno 100 tysiecy ??

na takie numery bym sie nie nabieral..

7 godzin temu, PRZMAS19821982 napisał:

osz kurna az niebo nam maloplska zaplakalo po wizycie pinokia, dawno nie padalo.

49 minut temu, Agrest napisał:

Pytanie czy kula nie była tylko rekwizytem służącym do negocjacji.

W innych sytuacjach persfazji🤣

mam takie 3, po ile mi sprzedacie  truskawki  ??

u nas po 8-10 zl 

Opublikowano
Dnia 11.06.2021 o 07:36, Ulman napisał:

Tak więc Roman - są tacy co myślą i piszą szybko i na dodatek robią to na trzeźwo 🙂

bez obrazy ale ja w porównaniu przed odbiciem dmucham w porównaniu do ciebie 

A swoją drogą to czym większy gamoń tym bardziej zapracowany🤣

musze powiedzieć to znajomemu 3k ha ze jest gamoniem i bogatym 

Jakim debilem trzeba być żeby nie moc zrozumieć że klepnięcie kilku postów nie jest odrywaniem się od pracy i można to zrobić w dowolnej chwili.

image.jpeg.ebd85522a56a986f074442d05db592ad.jpeg

Opublikowano
20 minut temu, hubertuss napisał:

Zobaczcie ten cyrk. Oglądajcie do końca.

Gościu mógł się tłumaczyć że wlazł na górę żeby zobaczyć gdzie zostawił samochód, bo nie pamięta a z góry lepiej widać.😂

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v