Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

za darmo nikt tak by nie trollował.

3 minuty temu, lukasz222 napisał:

Szkoda tylko, że to akurat twój kaczorek drze ryja z mównicy jak Hitler, w podobnym tonie i argumentacji, a i gestykulacje się dopasuje 😁

Trzeba nie mieć mózgu żeby popierać narodowych socjalistów i wypominać innym podobieństwa do Hitlera. Serio jesteś tak tępy, czy po prostu dobrze ci za to płacą? 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

oj Ty " ynteligencie " pisowski 😁 

Jak już pisałem kilka razy , na PIS jeszcze nie głosowałem nigdy , zresztą na PO też nie . Ale jeśli ktoś żle robi , to potrafię to głośno powiedzieć , niezależnie czy swój czy obcy , a niektórym to jak swój nas..ł  by na twarz , to by mówił że , nic się nie dzieje , i pewnie to zrobił ktoś z przeciwnej strony . I mówie tu tak o jednej , jak i odrugiej stronie

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 13.04.2021 o 19:12, Denwer napisał:

Cytat

166003453_2012376498904118_2787883476328

Takich twierdzeń nie wstawiam. Więc następnym razem się zastanów co wstawiasz bo może to działać przeciw twej inteligencji... 😄😄😄😄😄😄😄

Edytowane przez PRZMAS19821982
Opublikowano
21 minut temu, lukasz222 napisał:

Szkoda tylko, że to akurat twój kaczorek drze ryja z mównicy jak Hitler, w podobnym tonie i argumentacji, a i gestykulacje się dopasuje 😁

Trzeba nie mieć mózgu żeby popierać narodowych socjalistów i wypominać innym podobieństwa do Hitlera. Serio jesteś tak tępy, czy po prostu dobrze ci za to płacą? 🤣

kto by wytrzymał z taką wulgarną opozycją trzeba być naprawdę tępym żeby nie zauważyć pro niemieckigo zaangażowania ludzi PO

Opublikowano
5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

kto by wytrzymał z taką wulgarną opozycją trzeba być naprawdę tępym żeby nie zauważyć pro niemieckigo zaangażowania ludzi PO

Trzeba być naprawdę tępym, żeby nie ogarniać interpunkcji i dodatkowo wrzucać odpowiedzi z tyłka wzięte, nie mające nawet zalążka argumentu 🤗

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Ulman napisał:

Czyli nie umiesz wybrnąć z tematu wstydzenia się coś na co nie masz jakiegokolwiek wpływu?

Odpowiedziałem  ci a że ty  nie rozumiesz  to  już  nie  moja  sprawa ;)

A  ty unikasz  odpowiedzi  jak to  jest  z tym wstydem  za granicą  opozycyjnych celebrytów   z bycia  Polakiem ??

174107724_2746735585588190_1516429200850

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
27 minut temu, Ulman napisał:

Sekta będzie trollować całkiem za darmo albo nawet jeszcze dopłaci 

Ale jak by tak spojrzeć obiektywnie po facebook czy po innych portalach społecznościowych  to najwięcej trolowania czy lanie hejtu jest ze strony PO . 

Opublikowano
4 minuty temu, lukasz222 napisał:

Trzeba być naprawdę tępym, żeby nie ogarniać interpunkcji i dodatkowo wrzucać odpowiedzi z tyłka wzięte, nie mające nawet zalążka argumentu 🤗

porównywanie kaczyńskiego do hitlera to jest super argument 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

a Tuska?

Opublikowano
2 minuty temu, mysza103 napisał:

Ale jak by tak spojrzeć obiektywnie po facebook czy po innych portalach społecznościowych  to najwięcej trolowania czy lanie hejtu jest ze strony PO . 

Tak tylko ci się wydaje. 

Jeszcze jak byłem na śmiećbouku to tylko PISiorki psioczyły i hejtowały a reszta to tylko mały procent. 

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Odpowiedziałem  ci a że ty  nie rozumiesz  to  już  nie  moja  sprawa ;)

A  ty unikasz  odpowiedzi  jak to  jest  z tym wstydem  za granicą  opozycyjnych celebrytów   z bycia  Polakiem ??

Nic nie odpowiedziałeś i nie umiesz wybrnąć w logiczny sposób z tego ze nikt normalnie myślący nie będzie się wstydził za coś czego nie zrobił i za czyjeś czyny na które wpływu nie miał. 

Co do celebrytów - a ch*j z nimi. Niech robią co chcą i mówią co chcą. To są zagrania pod media . Daleki jestem natomiast od tego by sadzić że dziadek z wermachtu to zagrywka medialna pod ciemy PISowski lud i dlatego drążę temat wstydu za coś co nie było moim udziałem i za co nie odpowiadam. Uważam że nikt normalny nie ma nawet cienia powodu by sie w takiej sytuacji wstydzić. Niestety nigdy tego nie przyznasz i bedziesz wymyslał coraz to nowe wykręty i wybiegi tematyczne , bo to by oznaczało że ktokolwiek obwinia Tuska za jego dziadka jest debilem a ta grupa jest baaaardzo liczna 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Kaczyński i Hitler to narodowi socjaliści. Jeden i drugi uwaza że jego naród jest wybitny, lepszy i ponad innymi. Jeden i drugi wierzył w masy robotnicze jak na socjaliste przystało, we własność państwa, centralne planowanie i zarządzanie, rządowe media, silną propagandę , układy z kosciołem. Podobieństw jest więcej niż różnic

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v