Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tu jest właśnie przewaga lewackiego wywiadu nad innym - oni w już Samarze wiedzieli, że Samolot będzie pełen oficjeli nad wrogim mu terenem 10 kwietnia podczas gdy L. Kaczyński tego nie wiedział jak wysyłał zapotrzebowanie na lot...

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, tomek222 napisał:

Ej forumowi pis-owcy w którym momencie słychać tą bombę?

zapomniałeś że tuż po katastrofie rosjanie zabrali rejestratory i oddali wtedy gdy już usunęli wszystko co im nie pasowało?

35 minut temu, DTaras napisał:

I tu jest właśnie przewaga lewackiego wywiadu nad innym - oni w już Samarze wiedzieli, że Samolot będzie pełen oficjeli nad wrogim mu terenem 10 kwietnia podczas gdy L. Kaczyński tego nie wiedział jak wysyłał zapotrzebowanie na lot...

dopisz jeszcze że  Kaczyński Jarosław ciemną nocą poprzedzającą lot wraz z kotem wszedł na pokład obładowany torbami po cukrze wypełnionymi hexogenem i trotylem i zapalnikami ,po czym wysłał kota z jedną torbą w czeluście skrzydła a z drugą w czeluście kadłuba pod salonką oficerską a później gdy samolot lądował w Smoleńsku odpalił zapalniki wysyłając esemesa .Jakoś mnie nie bawią te wasze głupawe historyjki

Opublikowano

Sęk w tym, że był tam jeszcze trzeci Polski rejestrator, którego Rosjanie nie wzięli. A jak by wzięli to nie umieli by go odczytać i nawet o nim nie wiedzieli. I o dziwo po otrzymaniu zapisu z tych oryginalnych rejestratorów tu 154 wszystko pokryło się z tym polskim, którego Rosjanie nie dotykali i nie wiedzieli o nim. Tak więc kolejny argument obalony.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, witejus napisał:

zapomniałeś że tuż po katastrofie rosjanie zabrali rejestratory i oddali wtedy gdy już usunęli wszystko co im nie pasowało?

dopisz jeszcze że  Kaczyński Jarosław ciemną nocą poprzedzającą lot wraz z kotem wszedł na pokład obładowany torbami po cukrze wypełnionymi hexogenem i trotylem i zapalnikami ,po czym wysłał kota z jedną torbą w czeluście skrzydła a z drugą w czeluście kadłuba pod salonką oficerską a później gdy samolot lądował w Smoleńsku odpalił zapalniki wysyłając esemesa .Jakoś mnie nie bawią te wasze głupawe historyjki

wierzą w raport milera i tyle 

3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Sławomir Nowak zwolniony z aresztu

https://wiadomosci.wp.pl/slawomir-nowak-zwolniony-z-aresztu-6628212110445408a

może o nim męczenniku politycznym napiszcie coś 

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano

w sumie też nie ma sensu nowaka dłużej trzymać przez pół roku jego aresztu prokuratura powinna pszesłuchać swiadków co by uniemożliwiło mataczenie czy wpływ na zeznania  świadków .

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał:

w sumie też nie ma sensu nowaka dłużej trzymać przez pół roku jego aresztu prokuratura powinna pszesłuchać swiadków co by uniemożliwiło mataczenie czy wpływ na zeznania  świadków .

jak wyjdzie przekupi świadków powoli na wolności się wybroni 

Opublikowano (edytowane)

Czy do was nie dotarło, że zatrzymanie Nowaka było akcją polityczną? On kręcił lody na Ukrainie. Więc jakich świadków ma przesłuchiwać polska prokuratura? Pojada na Ukrainę? Ukraińcy mają w d Nowaka, pis jego wałki itd. Oni mają ważniejsze sprawy.

Pis robi z was głupków tak samo jak ze Smoleńskiem. A wy wierzycie, że coś temu Nowakowi zrobią. A on kręcił na Ukrainie i forsę do Polski przywoził. Medal mu powinni dać za patriotyzm gospodarczy.

A co do raportu MIlera. To w co mamy wierzyć?  W durne filmy pokazujące w tvp, że był zamach?

8:00 nawet Kurski w to nie wierzy.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Mariusz2903 napisał:

jak wyjdzie przekupi świadków powoli na wolności się wybroni 

Szczególnie tych świadków na Ukrainie.:lol:Ukraińcy powiedzieli naszym, że od chwili przekazania Nowak to nasz problem i żebyśmy zapomnieli o jakiejkolwiek pomocy bo to jakie zarzuty mu postawimy to ich wali. Nowak miał tylko zniknąć z Ukrainy i nic więcej ich nie interesowało.

O dziwo siedząc w tym areszcie był najbezpieczniejszy, a jak Ukraińcy pomyślą że Polska nie poradziła sobie z Nowakiem, to oni poradzą sobie na 100%. Tak że nadszedł czas oglądania się za siebie i trzymania gęby na kłódkę.:lol:

43 minuty temu, hubertuss napisał:

A co do raportu MIlera. To w co mamy wierzyć?  W durne filmy pokazujące w tvp, że był zamach?

W tym filmie najważniejszą rolę odegrała naszywka z napisem SPECNAZ na ramieniu jednego z żołnierzy.:lol:No i drzwi. 

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

wierzą w raport milera i tyle 

A pewnie, pewnie. I powiem więcej, Jak nasze zjeby nie uznały raportu Milera, to jedynym dokumentem został raport Anodiny.:lol:

Czyli PiS każe posługiwać się ustaleniami Anodiny bo ustalenia Millera są brzydkie.:lol:

Ciekawe tylko że na podstawie raportu Millera rozpieprzono pułk transportowy, napisano nową instrukcję HEAD i pozmieniano procedury. To po grzyba było to robić skoro raport był kłamliwy?:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Ale Ukraińcom, tym właściwym, powinno zależeć na zdrowiu Nowaka albowiem on jest jak szafa Kiszczaka. Nasi nic u niego nie znaleźli bo jedynym "winnym" na Ukrainie pozostaje Nowak i jakieś pionki. To oznacza, że tam śledztwo prowadzone jest wzorowo i tak powinno zostać.

Opublikowano

Ale głąby w Polsce wierzą, że Nowaka posadzą tak jak mieli posadzić Tuska. Żeby jeszcze nie było, że trzeba będzie temu Nowakowi odszkodowanie płacić za to co w PL siedział. Bo u nas zdaje się nic nie przeskrobał co by mogło sprawić, że siedział słusznie.

Opublikowano

Bo raport Millera jest ładny jedynie nie wpisuje się w kanon a o gustach się nie dyskutuje. Nagranie, zanim się urywa, pokazuje jak skupiony na szukaniu pasa jest pilot. Po pierwszym terrain ahead nawigator powinien skonfrontować ze sobą obywa wysokościomierze i powinni odejść w trybie awaryjnym. Oni szli na przyrządach jak dziki i nie reagowali na "pull up". To naprawdę ujowe uczucie. Lajtowa jego wersja jest wtedy gdy siedzisz w stojącym pociągu i patrzysz przez okno na drugi a ten drugi rusza akurat bezdźwięcznie...

Opublikowano
4 minuty temu, DTaras napisał:

Po pierwszym terrain ahead nawigator powinien skonfrontować ze sobą obywa wysokościomierze i powinni odejść w trybie awaryjnym.

Ja też tak mam w jednym siewniku. Czasami na wyświetlaczu wyje mi alarm od napędu przekładni wysiewającej, a ja zawsze to kwituję, "Wyj k**wa, wyj kiedyś cię naprawię".:lol:

Opublikowano
20 godzin temu, hubertuss napisał:

On te śmieci wkleja bezmyślnie. Nie wnika co w nich jest. Prawda czy nie prawda. W dodatku dzisiaj udowodnił, że zasłanianie się dysortografią to w jego przypadku kłamstwo. Bo punktował mi literówki i błędy ortograficzne lub dawał like tym którzy to robili. A niby tego nie rozumie.

Nie  wiesz  co to jest  dysortografia  to  nie rób  z siebie  pajaca   większego  niż  już  jesteś.  Właśnie na tym  polega  ta  przypadłość że  znasz  zasady   tylko  robisz  błędy  pisząc.  I  to  że  widzę  twój  analfabetyzm  nie  oznacza  że  nie  mam dysortografii. :D  :D  

Sprawia  ci  przyjemność  jak robisz  z siebie  pajaca  ??

171885606_10225150314692866_330039456602

Opublikowano (edytowane)

Ja robię z ciebie pajaca a nie z siebie. Jak ty robisz błędy to masz dysortografię. Chociaż widzisz błędy innych. Jak ktoś robi błędy to jest analfabetą. Kto ci w to uwierzy? Po prostu kłamiesz z ta dysortografią bo nie stać cię by się przyznać, ze błąd każdemu zdarzyć się może. A jak masz dysortografię to pokarz papier na to.

Radzę poczytać i obejrzeć

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26968699,tasmy-macierewicza-ujawniamy-jak-macierewicz-zlamal-slowo.html

Opublikowano (edytowane)

On nawet kłamać nie umie. Bo jak by myślał trochę to gdy tłumaczy się dysortografią to by nie ruszał tych tematów u innych. A tak się nie mógł powstrzymać i się na własnej głupocie wyłożył.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Ulman napisał:

Nie znam sie na tym ale wydaje mi się że jak ktoś reguły zna i mimo to ich nie stosuje to jest dość dziwne.

Jak to było w "CK Dezerterzy"? Oni hymn znają tylko nie umieją. Tak samo @Denwer reguły zna tylko nie umie. Nawet kłamać nie umie choć tak często to robi. 

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, agromatik napisał:

Czyżby komisja Tośka nabyła kłamliwe parówki?

Bo to były sfałszowane parówki podsunięte przez wrogie służby w celu dezinformacji i dezorientacji poprzez sposób ich dezintegracji😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v