Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

nie ma obiektywnych wszędzie kasa granty i fake newsy 

Dokładnie tylko cały myk polega na tym żeby z tych wszystkich info umieć wyłuskać te żetelne info. 😌

2 minuty temu, Ulman napisał:

W TVP1 kabaret antoniego. Mówią że był wybuch i to dowiedli. Ale jaja🤣

Jak sami podłożyli petarde to i był wybuch 💥

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Dariowola napisał:

Zgadza się tylko telewizor przed oczami a radio za głową. 😁

Nie ważne, czy z prawej, czy z lewej, przodu czy z tyłu, ważne że info dopływa z różnych stron😆

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Dokładnie tylko cały myk polega na tym żeby z tych wszystkich info umieć wyłuskać te żetelne info. 😌

każdy szuka coś anty mało jest obiektywizmu później przenosi to na fora za duża jest polaryzacja poglądów za mało zwykłej polemiki a to wszystko przez media które piorą nam mózgi  najlepszą opcją było być po środku

Opublikowano
3 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Byś musiał wtedy się odłoczyc od informacji..... Raczej w środku nie da się byc

da się nie interesować się polityką gospodarką biznesem są tacy ludzie i są szczęśliwsi od nas uwierz mi

Opublikowano

jak nie ma jak ma ?? pilot tu-154m swiecie wierzyl w to co mu podawala wieza lotow w smolensku..

zaczalem ogladac wyniki  prac-ale 3 nieprzespane noce daly znac i sie drzemnalem , 

nie wiem czy mi sie snilo ale wyglada na to ze to arabscy lub czeczenscy terrorysci oplacani przez tuska dokonali tego zamachu ??

• Like 1
Opublikowano

Wasermanowa się wkurza. Chce kontroli. Gosiewscy mówią, że Antek ich zwiódł. Merta też słyszałem jak mówiła, że nie wierzy w komisję Antoniego. Ale oni se mogą nie wierzyć. Ważne, że ciemny lud, który wrzuca głosy do urny jeszcze choć trochę wierzy w zamach.

• Like 1
Opublikowano

w koncu dzisiaj mial byc przeciez inny film przedstawiony, pani stankiewicz- nawet w wiadomosciach byla informacja o zmianie w programie.. 

dziwne ze nie ma zadnej dyskusji,wydania specjalnego ,nawet od tylu kurwizji nie weszli w temat.

Opublikowano (edytowane)

Z tego filmu o ustaleniach Antka  będzie przez kilka tygodni awantura która odwróci uwagę od wkurwienia przedsiębiorców którym pozamykali biznesy rosnących cen i Covidu. Jeśli  telewizja rządowa pokazuje film o komisji popieranej przez rząd i prezentuje jej ustalenia i oskarża Rosję o zamach to nie przejdzie to bez echa.  

Tylko skoro był zamach to co dalej? Wojna z Rosją? A może cały świat w solidarności z nami nałoży na ruskich sankcje? Może do jakiegoś miedzynarodowego trybunału Rosję podać i niech nam dadzą kilka biliardów reparacji za ten zamach? 

Co powinniśmy zrobić  jako państwo - moze ktos z wyznawców zamachu odpowie?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał:

ciemny smoleński lód

2 godziny temu, hubertuss napisał:

w te brednie nie wieżą

2 godziny temu, hubertuss napisał:

jak widać ciemnoty nie brakuje.

:D doskonale widać ........ kto tu jest ciemny

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@nieNo to żeś znalazł. Dwa błędy. Już wolę takie coś jak wierzyć w durne historie o Smoleńsku jak zamach, wybuch i tym podobne bzdury udowadniane na parówkach czy puszkach. Zrobić błąd ortograficzny można zawsze przypadkiem. Ale wierzyć przez 11 lat w brednie, których nikt nie udowodnił to ciemnota level master. I coraz więcej was o tym wie co widać po waszych reakcjach. Tylko pogodzić się nie potraficie z tym jak Kaczor was tym wydymał.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
11 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

tu nie chodzi o zamach tylko o poddaństwo czyli zasprzedanie się wrogowi

Aaaaaaa to wtedy Rosja była już naszym wrogiem, czy jednak przyjacielem byłą naszym?😂

Opublikowano

Zaprzedaje się Moskwie to teraz Macierewicz robiąc dla Rosjan pożyteczną robotę w Polsce. Religia Smoleńska to dla Rosji woda na młyn. Tak samo jak przeniesienie czołgów na wschód czy inne numery Antoniego.

Opublikowano
10 godzin temu, Ulman napisał:

W TVP1 kabaret antoniego. Mówią że był wybuch i to dowiedli. Ale jaja🤣

Owszem, był wybuch i to jeszcze przed startem z Warszawy. Rozwalił im ostatnie szare komórki. Pozbawił instynktu przetrwania i zaprowadził w wiadome miejsce.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, mirro napisał:

Aaaaaaa to wtedy Rosja była już naszym wrogiem, czy jednak przyjacielem byłą naszym?😂

168646298_3910603778962026_5899494608245

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
7 minut temu, Denwer napisał:

168646298_3910603778962026_5899494608245

Z tego wynika że PiS uratował Polskę przed wasalizacją ze strony Rosji kosztem rozbicia samolotu z kompletem pasażerów na pokładzie. @Denwer głęboka analiza Twojej twórczości może faktycznie doprowadzić do ciekawych wniosków. Pewnie Pan Czarnek zaraz taki opis zdarzeń umieści w książkach do historii, o ile historia to wytrzyma.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v