Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Tylko że od sługi Bożego chyba trzeba wymagać więcej jak od innych. Nie sądzisz? 

problem nagłośniony i co dalej ma być odciągnąć ludzi a w szczególności młodzież od kościoła pozostaje europejskość czyli leninizm w nowoczesnym wydaniu

Opublikowano
15 minut temu, Mariusz2903 napisał:

no widzisz było jak było a teraz za pieniądze molestowanych się namnożyło nie żebym krył księży o takich skłonnościach ale to problem obyczajowy i niszowy nie wart uwagi dla normalnych ludzi tylko lewactwo się tym żywi 

no nie wiem czy gdybyś był tym molestowanym, to traktował byś to jako problem niszowy.

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

problem nagłośniony i co dalej ma być odciągnąć ludzi a w szczególności młodzież od kościoła pozostaje europejskość czyli leninizm w nowoczesnym wydaniu

O czym ty piszesz? Ty uważasz że jeśli się o czymś nie mówi to problem nie istnieje? Taka rzeczywistość to tylko w TVPIS

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał:

O czym ty piszesz? Ty uważasz że jeśli się o czymś nie mówi to problem nie istnieje? Taka rzeczywistość to tylko w TVPIS

są święta katolickie a tu na forum żydowskie ataki na kościół  o tym pisze  piękne narodowe tradycyjne święta 

20 minut temu, pafnucy napisał:

no nie wiem czy gdybyś był tym molestowanym, to traktował byś to jako problem niszowy.

na pewno bym się nie przyznał obciach na całe życie

Opublikowano (edytowane)

mając obrońców którzy wierzą w płaską ziemię to....

4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

są święta katolickie a tu na forum żydowskie ataki na kościół  o tym pisze  piękne narodowe tradycyjne święta 

a gdyby Twój syn o tym Tobie powiedział?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano (edytowane)

Mariuszek to chyb ao wyborcach PIS 😂

169388437_498246114666200_66687960542072

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Tak, tak , syndrom zagrożenia i oblęzenia trzeba wśród prostego ludu nieustannie pielęgnować.  Kościół to korporacja a wiara i religia to zupełnie coś innego.  PISowski lud wszystko sobie wytłumaczy żydowskim sPISkiem, zmową służb, Niemcami, Putinem, nadzwyczajną kastą masonami LGBT winą Tuska. Tak was wytresowali jak w śreniowieczu . Wszystko co niewygodne tłumaczyli złymi duchami i czarami.  

Opublikowano

jaroslaw w `93 zaklada rodzine z mlodym Rabiejem jako asystentem

169242470_3825206930899263_6953618178607

15 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Mariuszek a jaką religię wyznajesz jak nie żydowską 😂

Opublikowano
21 minut temu, Mariusz2903 napisał:

I na to liczą pedofile, na wstyd ofiary a nawet próbują zbudować takie poczucie u niej.  Pięknie wpisujesz się w ten standard. Postawę można skomentować w jeden sposób.
" A ciul, jak zmolestowali mnie , to czemu inni mają mieć lżej."  🤣

25 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Dlatego jestem państwowcem I jestem w stanie poskromić tak samo zapędy wyznania mojżeszowego, jak i chrześcijan obrządku zachodniego.😂

Opublikowano

w 2013 jaroslaw krzyczal o wypowiedzeniu pakietu klimatycznego i stawianiu na polski wegiel - pare lat pozniej likwiduje kopalnie burzy elektrownie weglowe i stawia na zielony lad bo angela z niemiec kaze - a ceny pradu razy 6 za chwile ... wiarygodnosc karakana na jednym obrazku...

169233143_3825203460899610_2499238801978

Opublikowano

Po to się płaci 2 mld rocznie na propagandę w TVPis żeby lud o takich rzeczach zapomniał. Do tego o zamykaniu kopalń sie nie mówi a jedynie o nieustannym ich wspieraniu. Lud nie ma pojęcia o faktach bo nie jest od myslenia tylko od bezmyślnego popierania rządzącego gangu.

Opublikowano
42 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

a to nie swietujemy tego ze w izaelu zabili jakiegos zydowskiego stolarza ??????? 

czlowiek uczy sie cale zycie czegos nowego-mariusz napisz na nowo historie.

zawsze przypomina mi sie historia prezesa ktora opisal w swojej autobiografii- jako dziecko co roku dziwil sie czemu w przedswiateczny sobotni poranek ludzi ida pod kosciol z koszyczkami, w rodzinnym domu tego nie robili.

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

jako dziecko co roku dziwil sie czemu w przedswiateczny sobotni poranek ludzi ida pod kosciol z koszyczkami, w rodzinnym domu tego nie robili.

Jako dorosły dalej się zastanawia "po ciula tam lezą", ale to dopiero napiszą jego biografowie, parę lat po jego śmierci. Tak to jest jak nie ma kto w domu wytłumaczyć bachorowi.😂

Opublikowano

No jak skąd? Coś przebąkują że oszczędności Polaków już są na takim poziomie że można zaryzykować ich zajumanie.😂 nawet za cenę niepokojów.

Opublikowano
4 minuty temu, DTaras napisał:

Ano zubożeje Ulman. Bo skąd nabrać na taki pomysł: "czy się stoi czy się leży 1200 się należy"?

Trzeba uznać że jak sie leży to nie nie należy i po kłopocie. Niestety naród jest tak lewicowy i przesiąknięty komuną i PISem ze takiej logiki nigdy nie przyjmie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Trzeba uznać że jak sie leży to nie nie należy i po kłopocie

Ale jak się leży , to trudno uznać że się nie należy. Bo punkt widzenia zależy od leżenia. Bo stojąc, to faktycznie można uznać że się nie należy.🤣

Opublikowano

Skoro PISowski lud uznaje że im się  należy to jaka z nich prawica?  Oni pewnie takich rozterek nie mają bo im TVPIS mówi że są prawicą więc nią są i kropka. 

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Dlatego jestem państwowcem I jestem w stanie poskromić tak samo zapędy wyznania mojżeszowego, jak i chrześcijan obrządku zachodniego.😂

słyszę szczęk zamka👀:ph34r:

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

jak myslicie co byloby lepsze ze wojne wygral dziadek morozowskiego w ludowym wojsku polskim czy tam armii czerwonej czy dziadek romana we wermachcie ???????

lepszy dziadek wermachcie niż żyd w Auschwitz na warcie 

4 godziny temu, jacus napisał:

ile kiedy i komu te miliardy dal ?? pare linkow prosze..gdybys ie byl polglowkiem to bys wiedzial ze krol panuje a nie rzadzi tym bardziej kasa 😛

sprawdź co za czasów zrobił w imię wolności itp i równości 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v