Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

to że zostanie to pół biedy

dobór naturalny tylko będzie szkodliwość czy skuteczność (zależy od punktu widzenia) coraz bardziej doskonalił

nawet nie ma nadziei na przełom w medycynie analogu na wirusy do antybiotyków bo ich różnorodność wyklucza możliwość uniwersalnych metod na wszystkie

15 minut temu, debrzyna napisał:

Zauważ że ta teza pochodzi z przed pół wieku 

Gates (i podobni) nie zaaranżował/li pandemii jak niektórzy imputują
On/i tylko przewidział/eli na podstawie tej sprzed ... lat Wiedzy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

galan - taką?

Czemu taką .  Takie spaniałe  wynalezienie szczepionki całkowicie bezpiecznej .

48 minut temu, jarecki napisał:

potem ma być 1 dawka szczepionki raz do roku , tak twierdzą niektórzy wirusolodzy 

Bo to jest biznes .

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

galan - taką?

Nasza, polska 0.7... W Siedlcu to robią, niedaleko 😉

Ło matko, taki pakiet medyczny to ja rozumiem.:efendi2: Pozdrowiony niech będzie jego wynalazca a Allach niech będzie dla niego łaskawy i pomnaża stada jego wielbłądów.

Opublikowano (edytowane)

16165096311d3a3fff9e90f37a15a1de260cc0b37298b9b2172f6d3e81e279e8483404b13a.jpg

no to się rafałek rozchorował wraz z rodziną może jak przestraszy się covida to da z powrotem dzieci na religię bo od jakiegoś czasu zabrania im chodzić na religię ot taka lewicowa moda

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano

Dzieci na religii zabezpieczaja przed Covid? za***iste odkrycie👍 Powinienes to nagłośnić.🤣

Jak tam płaska ziemia i podróż 75 tys km wzdłuz brzegów antarktydy? Wpadł już ktos na to,  że jest to ostateczny dowód na płaską ziemię,  czy jeszcze nie?

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

jak przestraszy covida to da z powrotem dzieci na religię

jaki to ma związek??

Opublikowano
7 minut temu, Mariusz2903 napisał:

no to się rafałek rozchorował wraz z rodziną może jak przestraszy się covida to da z powrotem dzieci na religię

Aaaaa na co stawiasz? 

Opublikowano
3 godziny temu, pafnucy napisał:

a wszystko jedno. wina nie jego.

Jego  partyjna koleżanka  to  budowała  a  on  pomógł  jej  zdobyć  władzę  w warszawie  także  przyłożył  ręce  do  tego  :P  :P  

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, pafnucy napisał:

jaki to ma związek??

To ma związek z umysłem  piszącego 

Edytowane przez mzk
Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

jaki to ma związek??

Jak  trwoga  to  do  Boga  nie  słyszałeś   ???

163237860_1353573908354937_2967216368234

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Jego  partyjna koleżanka  to  budowała  a  on  pomógł  jej  zdobyć  władzę  w warszawie  także  przyłożył  ręce  do  tego  :P  :P  

Gdyby prokuratura zbadała sprawę "Czajki" to trzeba by tego gościa z Wawelu wykopać - on planował i on podjął decyzję o budowie jednej oczyszczalni i przeprowadzeniu rury . 

• Like 2
Opublikowano

eee. tera tysz kłamią.

2 minuty temu, Denwer napisał:

Jak  trwoga  to  do  Boga  nie  słyszałeś   ???

163237860_1353573908354937_2967216368234

Opublikowano
1 minutę temu, mzk napisał:

Gdyby prokuratura zbadała sprawę "Czajki" to trzeba by tego gościa z Wawelu wykopać - on planował i on podjął decyzję o budowie jednej oczyszczalni i przeprowadzeniu rury . 

Decyzję  i umowy  podpisywano  2008  roku     :P   także  ten   tylko  De*il  będzie  zwalał  na  kogoś  kto    już  3  lata  nie  był  w ratuszu  :P  

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

A ja uważam że to Patryk Jaki przyłożył ręke do tego że te ta rura pękła. Jakby sie postarał to by Trzaskowskiego nie wybrali ale że był ch*jowy to przegrał.  Trzaskowski został  prezydentem i to przez niego szambo sie wylało. Jakby Jaki został prezydentem to rura by nie pękła więc to jest jego wina.😁

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

.🤣

Jak tam płaska ziemia i podróż 75 tys km wzdłuz brzegów antarktydy? Wpadł już ktos na to,  że jest to ostateczny dowód na płaską ziemię,  czy jeszcze nie?

płaska ziemia ma się dobrze Antarktydy nikt nie zdobył  w sensie nie przeszedł na 2 półkulę nikt tam nie lata nie robi zdjęć z góry pytam się dlaczego 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

płaska ziemia ma się dobrze Antarktydy nikt nie zdobył  w sensie nie przeszedł na 2 półkulę nikt tam nie lata nie robi zdjęć z góry pytam się dlaczego 

A Kamiński i inni podróżnicy i naukowcy to gdzie byli?  Może oni też biorą udział w tym światowym spisku? 🤣

Ja sie nie pytam o zdobywanie antarktydy i drugiej półkuli bo to nie ma znaczenia dla udowodnienia twojej teorii. Wystarczy opłynąć ziemię wzdłuż antarktydy i wykazać że takie kółko to ok 75 tys km. Ktos cos takiego zrobił czy nie?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

A Kamiński i inni podróżnicy i naukowcy to gdzie byli? 

Ja sie nie pytam o zdobywanie antarktydy i drugiej półkuli bo to nie ma znaczenia dla udowodnienia twojej teorii. Wystarczy opłynąć ziemię wzdłuż antarktydy i wykazać że takie kółko to ok 75 tys km. Ktos cos takiego zrobił czy nie?

nie da się 

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
mirro napisał:

Ło matko, taki pakiet medyczny to ja rozumiem. Pozdrowiony niech będzie jego wynalazca a Allach niech będzie dla niego łaskawy i pomnaża stada jego wielbłądów.

Noo ten. Mogę przekazać pozdrowienia - reflektujesz na świąteczny stół to kurier może dostarczyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v