Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Tak tak teraz to potępia. A co pis robił z synem Tuska? Co robiły z nim pisowskie media? Tez powinna wtedy potępiać. Niech się pisowcy nie ośmieszają. Jak innych można błotem obrzucać. Ale jak się wytyka złodziejstwo i obłudę pisowców to już oni potępiają.

Jak by rodzina uczciwe żyła a ona nie moralizowała innych jak żyć to nikt by ich nie atakował. A przypominam, że wciąż są wątpliwości czy syn były ksiądz nie zrobił dziecka jak partnerka a może teraz żona była nieletnia. To tez kiedyś wyjdzie. Tak to jest jak się wytyka innym i się innych atakuje. Przychodzi czas i na atakującego.

Po pierwsze nie ataki tylko prawda. A po drugie jakie media mają o tym donosić pisowskie? Tam w tym Orlenie jest takie szambo, że nawet parówki robi do tych hot dogów jakaś firma po kumoterstwie.

PO PSL kradło i nikomu nic nie dało złamanego grosza PIS kradnie daje socjal dla rodzin i emerytów nie widzisz różnicy albo nie chcesz widzieć albo udajesz że nie widzisz ?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

PO PSL kradło i nikomu nic nie dało złamanego grosza PIS kradnie daje socjal dla rodzin i emerytów nie widzisz różnicy albo nie chcesz widzieć albo udajesz że nie widzisz ?

Czyli jak Ciebie złodziej okradnie i da sąsiadowi z tego 100zł to dobry złodziej, a jak nie da sąsiadowi to zły złodziej ?? Oj czasem mnie te argumenty WAS PiS-owców rozśmieszają do łez ;) 

Złodziej to złodziej i tyle ;) Idąc tym tokiem myślenia to Pablo Escobar był bardzo dobrym człowiekiem, bo dzielił się pieniędzmi z handlu narkotykami z miejscową ludnością xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

dobry pis. kradną, ale się dzielą. no mówiłem od początku. :D

Opublikowano (edytowane)

Dobrze powiedziane

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Czyli jak Ciebie złodziej okradnie i da sąsiadowi z tego 100zł to dobry złodziej, a jak nie da sąsiadowi to zły złodziej ?? Oj czasem mnie te argumenty WAS PiS-owców rozśmieszają do łez ;) 

To ich boli że po psl nie dzieliła się z nimi... 

Edytowane przez PRZMAS19821982
Opublikowano

Sprawa mdlacego Romana G. Szybko ucichla po wyjęcie z kieszeni taśm..... 

Wystarczy mieć dobrego haka....

Sprawa załatwiona.... 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Czyli w sumie, jak by zmieniła się władza, to taki @Mariusz2903 powinien iść do pierdla za współudział i pranie brudnych pieniędzy ;) 

No pewnie..... 

Opublikowano
10 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Sprawa mdlacego Romana G. Szybko ucichla po wyjęcie z kieszeni taśm..... 

A to jeszce go oficjalnie nie przeprosili?:lol:

Opublikowano
6 minut temu, Mariusz2903 napisał:

i co można opodatkować wielkie koncerny można pewnie powiecie że ceny wzrosną dla  konsumentów 

A to myślisz, że nie wzrosną, czy Pinokio wam tak wmówił ?? 

Opublikowano
13 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ten podatek cukrowy to bardzo dobre rozwiązanie

Ile to pomiędzy się zaoszczędzi na colach i napojach bo się nie kupi.

ten nie kupi co mu socjalu nie starczy 😄

Opublikowano

Mam ochotę na cole to kupuję cole mam na sok to kupuję sok.  Jakoś to 2zl na litrze różnicy wielkiej nie robi.  Ile podrożaĺy inne produkty i cena za koszyk zakupów poszła o 70zl do góry,  to już robi wrażenie. 

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

ten nie kupi co mu socjalu nie starczy 😄

O 😲 dokładnie. 👍

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Co to 70 zł, jak 500 miesięcznie na jednego dzieciaka dają xD 

😀😀😀 tylko że te zakupy starczają na 2-3dni.  Kosztowało 130 teraz kosztuje 200. Ale co może wiedzieć Jarek jaka 50tys miesięcznie i kota na utrzymaniu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v