Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, Denwer napisał:

Człowiek  sukcesu;)  takich  Polska  potrzebuje   oby  został   nowym  premierem  😎

To w takim razie Nowak też jest człowiekiem sukcesu😁

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, witejus napisał:

pytanie kto butów uszyć nie potrafi?

Ano tak...... Toz to wina producenta a nie tego co dziadostwo kupił. 😅😂🤣

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, witejus napisał:

Buty się szyje takie, jakie zamówione. A że baran zamawial, to są efekty. Jak bardziej się liczy przynależność partyjna, niż umiejętności/wiedza to takie są efekty. 

Groty też niby takie wspaniałe, a po tym rabanie wróciły na "serwis" do Radomia :)

1 godzinę temu, witejus napisał:

obaj są ludźmi sukcesu ,obaj siedzą ,jeden w fotelu prezesa Orlenu drugi w więziennej celi

Ten pierwszy też niedługo zmieni fotel prezesa na prycze w celi. 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał:

Zamawiam partię i wtedy patrzę co i jak. Permanentna kontrola najwyższą formą zaufania. 

Opublikowano
2 godziny temu, Ywa napisał:

Obajtek to taki majtek okrętowy, nawet się rymuje. Zresztą Pis tylko takich preferuje i lubuje się. 

https://3obieg.pl/kronika-wyprzedazy-polski-przez-koalicje-po-psl-w-latach-1991-2014-sprzedano-majatek-narodowy-na-laczna-kwote-1525-miliarda-zlotych/

2 godziny temu, Ywa napisał:

Obajtek to taki majtek okrętowy, nawet się rymuje. Zresztą Pis tylko takich preferuje i lubuje się. 

https://3obieg.pl/kronika-wyprzedazy-polski-przez-koalicje-po-psl-w-latach-1991-2014-sprzedano-majatek-narodowy-na-laczna-kwote-1525-miliarda-zlotych/

https://www.tvp.info/44363383/po-nie-chce-jawnosci-majatkow-rodzin-politykow-konstytucja-gwarantuje-prywatnosc

Opublikowano (edytowane)

Kiedy ich za to rozliczą?

To koalicja POPSL rządziła od 1991roku?

Wiesz już jak to sie dzieje że na jednej części płaskiej ziemi jest dzień a na drugiej noc? A może wszędzie jest dzień tylko to ukrywają?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

A mnie się bardzo podoba tytuł: "kronika wyprzedaży Polski przez koalicję PO PSL w latach 1991 2014" z naciskiem na koalicja i 1991

O to to. Ulman - brakuje jeszcze tej burej Nysy z megafonami na cztery strony do nagłaśniania. Brakuje bo PO w 1991 sprzedało.

Opublikowano (edytowane)

Nysy były fajne. Szpary w drzwiach takie że palec wchodził a z fabryki wyjeżdżały z rdzą w gratisie.😂 Szkoda że już ich nie robią🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

te glupki, ktore nie pamietaja tamtych czasow nigdy nie potrafia wytlumaczyc czemu socjalizm byl taki wspanialy a upadl i czemu te wspaniale zaklady produkowaly taki chlam-porownywalny z chinskim - a i tak niewiele go bylo..

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DTaras napisał:

bo PO w 1991 sprzedało.

a wtedy było już PO?

to co wtedy się sprzedażą zajmowało dzisiaj po równo siedzi i w pisie i całej reszcie

o. zapomniałem się przywitać
no to się nie przywitam

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v