Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Raczej dwuwymiarowe łby nie są ogarnąć tego że rzeczywistość jednak wielowymiarowa. 

no dla tego nie chce mi się tłumaczyć daltonistom niuansów barw w tęczy

Opublikowano

A daj spokój. W Polsce jest też miejsce i dla "szczepanito".

1 minutę temu, jacus napisał:

ja znam tylko"szczepanitoo"-ciekawe czy jeszcze tu zaglada ,bo dawno nic nie pisal. chlopak zapomnial o jednym -prl sie skonczyl i mamy globalna gospodarke

Opublikowano

Mirro - ależ to byłaby potwarz! Wysłać posłów? Do mediacji? 😜 Teraz pewno wszystko przemyśleli i będzie problem, że wiało, nie godzi się i zaprasza do siebie...

Opublikowano

hmmm. czy dla daltonisty tęcza jest jednobarwna? 🤔

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, marulekk napisał:

To co z Ciebie za fanatyk PiSu jak ty z wrogiem interesy robisz, uważaj bo Jarek wykluczy cię że struktur 😳

dla mnie  nie  ma znaczenia   kto na kogo  głosuje  jego  sprawa.  To  że  wy ( ty zetorki  ulamn     primo soltys)  traktujecie   wszystkich którzy  myślą i  głosują  inaczej jak wy  za wrogów  to  już  wasz  problem   i  waszych   chorych   głów.;) 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Jaka potwarz. Idzie jeden z kancelarii premiera ( nieważne który tam był na miejscu, może być najgłupszy) idzie jeden z policji co ma troche na pagonach i jeden z SOP który wyjaśni im jak trza się zachować i że zostaną sprawdzeni na okoliczność posiadania niebezpiecznych przedmiotów. Kto nie będzie chciał poddać sie kontroli niech sp***dala do traktora bo nie wejdzie blisko Premiera. Jeden patrol pilnuje traktorów do powrotu właścicieli.

5 minut temu, DTaras napisał:

Mirro - ależ to byłaby potwarz! Wysłać posłów? Do mediacji?

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

głosują  inaczej jak wy  za wrogów  to  już  wasz  problem 

bzdura. ale wiesz że o Tobie by tak można rzec?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, pafnucy napisał:

hmmm. czy dla daltonisty tęcza jest jednobarwna? 🤔

niektórzy daltoniści rozróżniają np jeszcze czerwony a znałem takiego co niebieski od szarego odróżnił a czerwonego nie
przekonwertuj tęczę (zdjęcie) w jakim edytorze obrazków na odcienie szarości to będzie tylko paski mniej lub bardziej szare

co najwyżej tacy lepiej widzą w ciemności

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał:

nie

miałem kolegę daltonistę i wiem że tylko  dwie barwy na szaro widział.

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

dla mnie  nie  ma znaczenia   kto na kogo  głosuje  jego  sprawa.  To  że  wy ( ty zetorki  ulamn     primo soltys)  traktujecie   wszystkich którzy  myślą i  głosują  inaczej jak wy  za wrogów  to  już  wasz  problem   i  waszych   chorych j  głów.;) 

czymże zasłużyłem żeś mnie pominął? xD

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

albo kolega kłamał albo ja nie jestem daltonistą , kolory w miare ogarniam ale nie które po chwili zastanowienia się .

Opublikowano

mówił że zielony i żółty to szare. wspomnę że na sygnalizatorze patrzył nie na kolor, a czy światełko wyżej. B|

Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

bzdura.

Nie bzdura  tylko  taka  prawda.

6 minut temu, pafnucy napisał:

ale wiesz że o Tobie by tak można rzec?

Nie  można .

Opublikowano

dysydent - za mało używasz słów: bałwan, kretyn i głupi oraz "ch**", "kur**" i "brudna pała". 😉

Ja odróżniam tylko fajny od niefajnego oraz widoczny od zamaskowanego.

Opublikowano
12 minut temu, pafnucy napisał:

czyli  z tego  powodu  już  się  z nim  nie kolegujesz  

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

czyli  z tego  powodu  już  się  z nim  nie kolegujesz  

żartujesz?

w czasach szkoły to było.  rzadko Go widuję, ale zawsze chwilę pogadamy.

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

żartujesz?

nie  żartuje  przeszkadza  ci  jak ktoś  błędy  robi  to  może  i  jak  kolory  myli    kto  cie  tam  wie 

Opublikowano

nie przeszkadza. sam walę byki na potęgę. wredny tylko bywam.B|

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

wredny tylko bywam.

współczuje   twojej  rodzinie  i  sąsiadom 

Opublikowano

ale nie ma czego. :D

nie wyładowuj swojej frustracji na mnie. to nie moja wina że pis się coraz bardziej ośmiesza.

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

nie wyładowuj swojej frustracji na mnie

Niczego  takiego  nie  wyładowuje    masz  halucynacje. 

tylko  współczuje  twojej rodzinie i  sąsiadom   że  muszą  znosić  takiego  ,,wrednego,,  człowieka

Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

współczuje   twojej  rodzinie  i  sąsiadom 

A od kiedy wiesz co to współczucie?🤨

Opublikowano (edytowane)

ale ja im błędów nie wytykam. :D

zjazdy rodzinne i sąsiedzkie miewamy miłe i szumne. więc już się nie martw. :D

Edytowane przez pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v