Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sok na okrągło ? 😂 Ile dasz rądę pić sok dzień , dwa i się zakwasisz

Opublikowano
39 minut temu, marulekk napisał:

Takich przypadkach tylko i wyłącznie kara śmierci powinna być za zabójstwo dziecka

A to za aborcję też kara śmierci? Przecież to też zabujstwo z premedytacją 😜

Opublikowano
36 minut temu, pafnucy napisał:

ale muminki nie są lgbt!

No pewnie że nie są. Przecież był Tata Muminka i Mama Muminka. Nic o dwu wujkach wychowujących Muminka tam nie było.:lol:

• Like 1
Opublikowano

Zaraz nie wolno będzie Małżeństwom razem chodzić bo będzie obrażać LGBT . A jak dziecko zawoła Tata lub mama to będzie grozić z 15 lat odsiadki , h*j z takim światem niech się ro***erdoli wszystko i zaczynać od sochy to w tedy będzie dobrze .

Opublikowano

Już szybciej będzie kara za niechodzenie do kościoła

Opublikowano

większym brakiem poszanowania jest kościół niż to całe lgbt

Opublikowano

Wszystko niech ma swoje miejsce tylko bez nahalnego wpierdalania się w przestrzeń życiową innych. 

Opublikowano

Na mojej wsi to mieszkam ja.

Kiedyś po przeprowadzce z osady mającej w 16w prawa miejskie mi to przeszkadzało. Teraz to luksus.

2km dalej mieszkał jeden cyklista.  Nie chodził po ulicach nie domagał się większych praw, nikt mu nie dokuczał.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

2km dalej mieszkał jeden cyklista.  Nie chodził po ulicach nie domagał się większych praw, nikt mu nie dokuczał.

A rowerem jeździł?:lol:

Opublikowano

Nie spotkałem .

Żył sobie spokojnie ze swoim partnerem. A orientację zmieniła mu ponoć cela więzienna, do której za niepłacenie alimentów się dostał. Ot jakimi krętymi ścieżkami to życie prowadzić może.

Opublikowano
35 minut temu, racyl napisał:

Nikt się tak nie wpierdala jak kościół

mi tam sie kosciół w nic nie wpierdala , nawet jak dla mie jest idealny chyba jak żadna inna wiara . Robie co chce I kiedy chce .

Opublikowano

tak to jest z tym kościołem. zamiast posypać sobie głowę popiołem to brnie w zakłamanie i nawoływanie do krzywdy drugiemu cżłowiekowi

Doniósł policji na wiernych. Brutalna zemsta parafian z Podkarpacia

Uczestnicy mszy w kościele z Czudcu (woj. podkarpackie) złamali obostrzenia. Świadek zdarzenia zgłosił incydent na policję. Wierni nie pozostali mu dłużni.
MTVjMzc3YjU3CDtJTEhvIHRQbxMKEWF2I0h3WEwE

W związku z szalejącą epidemią koronawirusa panują obostrzenia sanitarne w miejscach, gdzie dochodzić może do większych skupisk ludzi. Choć COVID-19 problemem jest już od roku, niektórzy wciąż nie mogą przyzwyczaić się do panujących zasad.
Wierni podczas mszy w kościele w Czudcu (woj. podkarpackie) złamali obowiązujące zasady. Zgodnie z rozporządzeniem, na 15 mkw w kościele przebywać może jedna osoba. Świadek zauważył, że podczas nabożeństwa w budynku znajduje się więcej osób. Zadzwonił więc na policję.
Jednak wierni długo nie pozostali dłużni. Portal Nowiny24.pl podaje, że w mieście pojawiły się obraźliwe plakaty z wizerunkiem mężczyzny, który złożył zgłoszenie. Miał również paść ofiarą gróźb. Jak podaje portal, mężczyzna usłyszał, że jeśli jeszcze raz zgłosi wiernych na policję, grożący "upie****i mu łeb".

Przedstawiciele parafii również zabrali głos w sprawie. Duchowni zachęcili, by modlić się za tych, którzy "utrudniają dostęp do świątyni".

Przypominamy o wymaganiach sanitarnych, które obowiązują w naszej świątyni, są wypisane na drzwiach wejściowych. Sami musimy się dyscyplinować i przestrzegać zasad. W dalszym ciągu są zgłoszenia, dlatego módlmy się o nawrócenie i uzdrowienie tych, którzy utrudniają nam dostęp do świątyni - tak miało brzmieć ogłoszenie parafialne z 21 lutego.

Okazuje się, że nie była to pierwsza i jedyna taka interwencja policji. Podkomisarz Piotr Niemiec, rzecznik KPP w Strzyżowie poinformował, że w ciągu ostatnich 6 miesięcy, policja na mszę wzywana była aż 8 razy. Mężczyzna, którego zastraszyli parafianie znów udał się na policję. Tym razem problemem były groźby, które są karalne i kwestia plakatów, których twórcy mogą zostać pociągnięci do odpowiedzialności.
Opublikowano

no jeżeli ktoś twierdzi że modlitwa leczy z chorób zakaźnych, na chmurach siedzą aniołki a pod ziemią parzystokopytne humanoidy to jest gdzieś granica poważnego traktowania takich pojebów
hallo! dwudziesty pierwszy wiek!

Ja rozumiem prawo do ciemnoty ale nie prawo do jej propagowania i zmuszania do niej innych kosztem negowania faktów już ponad wszelką wątpliwość potwierdzonych percepcyjnie , naukowo.
Hallo! czas najwyższy przystopować marsz ciemnoty nawet jeśli w wielu kwestiach ma racje jak np w tym że LGBT to dewiacja.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

Ale! Minki są upodobnione do ludzi a chodzą bez majtek. Taki tata muminka - ubrany jest jedynie w kapelusz. Sodomnia i Gomoriada!

Ano dewiacja. Taka sama jak np przesadne tatuowanie ciała czy dobrowolne, życie w celibacie 😜

Opublikowano

znajomy cyklista nie ma prawa jazdy i jezdzi rowerem a jego maz-zona ,na piechote z autobusu ponad kilometr za***prza. z innym handluje sianem.

zawsze mnie ciekawilo jak to jest przeciwnicy aborcji sa zwolennikami kary smierci- jak to mozna poloczyc ?

pani godek to prawdziwa katoliczko-polka- jesli ja spotkalo nie-szczescie w postaci dziecka z zespolem dawna to czemu innych ma to nie spotkac ?? nie zaluje nikomu tego szczescia wychowujac takie dziecko..mialem takiego sasiada wiec wiem jak to wyglada na codzien.

kiedys muminkami nazywano dzieci z ta choroba i temu wlasnie ma taki kubek- orientacja seksualna autorki nic wspolnego z tym nie ma.

prawdziwy polak nie powinien🤣 spiewac-nie rzucim ziemi skad nasz rod- autorka tez byla kochajaca inaczej. 

a czytanie "pana tadeusza" tez jest grzechem -galan wiesz ze autor z narodu wybranego pochodzil ???????

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, DTaras napisał:

Ale! Minki są upodobnione do ludzi a chodzą bez majtek. Taki tata muminka - ubrany jest jedynie w kapelusz. Sodomnia i Gomoriada!

akurat majtki na srace wynikają ze względów praktycznych bo zimno no i higiena a  kulturowo jako już efekt uboczny.

te muminki to nie wiem, czy kwestie jakiejś podświadomości rysownika czy aby łatwiej było np dzieciom toto narysować a może jedno i drugie.
Człowiek utracił futro bo powstawał w klimacie gdzie ono nie było potrzebne a ubiór potrzebny aby i zimniejsze klimaty opanować a że przeszło to do estetyki nabytej czy wręcz kwestii religijnych to bardziej dla tego że nie potrafili inaczej fenomenu swego przyrodzonego gołodupstwa wytłumaczyć gdy reszta stworów jednak jakieś kudły czy pióra czy co prymitywniejsze łuski...

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v