Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 minut temu, henio2 napisał:

https://kultura.onet.pl/teatr/krystyna-janda-jak-mam-pomoc-matce-trojga-dzieci-ktora-nie-ma-z-czego-zyc/44041vw.      A może by jaśnie pani wyjaśniła że trzeba sobie inne zajęcia znaleźć a nie siedzieć na 4 literach i czekać na mannę 😜😋

nie  czytałem ale z tytułu jasno wynika ze matka z trojgiem dzieci to rodzina wielodzietna a według lewackich teori to już jest rodzina patologiczna wiec może niech przestaną pić wóde .

Opublikowano (edytowane)

te wolne prawicowe media 😂  "Szokująca decyzja Sądu Apelacyjnego uderza w SN! "  😂

Chyba mają tych samych specjalistów od pisania pasków co w tvp info 😂😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, DTaras napisał:

Na auto w nowym modelu plus zindywidualizowane wyposażenie trzeba czekać ze siedem miechów

Ło matko! No i jak żyć? Jak tu żyć Panie Premierze? Co wyście z tym krajem uczynili?:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

to forum nie jest od krytykowania tylko Pisu  a ty nic innego tu nie robisz  napisz o polityce wszelakiej co cię gryzie a nie tylko je..ć Pis

Te ale to właśnie PISuar jest przy władzy jakbyś nie zauważył. 🤨

***** *** 🤣😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

jego i balcerowicza boje się najbardziej największe szkodniki w polityce i gospodarce 

I to dzięki tym szkodnikom w niespełna rok od przejęcia władzy Pis zaczął rozrzucać socjalem na prawo i lewo pomimo przejętego podobno "kraju w ruinie" Trzeba naprawdę mieć pod kopułą trociny zamiast mózgu, żeby w takie cuda uwierzyć. 

Opublikowano

Kufa! Hitachi produkuje chip z gpsem. No i co z tego? W telefonie elektroniki masz ze dwa procent objętości, ekran to niech będzie następne piętnaście - reszta to bateria! Ogarnij się! Aby ten chip zadziałał musi mieć ze sobą zasilanie i urządzenie do bezprzewodowego jego uzyskania. A nie, zapomniałem, wszystko zrobi 5G..

Akuł - jedna? O! To jednak są inne?

Opublikowano
44 minuty temu, racyl napisał:

Czyli krótko mówiąc klął jak ostatnia swołocz bo jest chory Zachowuje sie specyficznie a nie jak cham. Mówił coś ale w sumie to chyba tego nie powiedział a nawet jeśli to nie miał na mysli tego co mógł mieć. No a do tego to jest wszystko wyjęte z kontekstu bo GW kłamie i na dodatek nie wiadomo czy taśma autentyczna. Oczywiscie nie miał żadnych złych intencji a wrecz wychwalał i głeboko podziwiał Panów o których mówił. Jesli ktoś odniósł inne wrażenie to jest ono absolutnie błędne w wyniku zdradzieckiej narracji antypolskiej GW. A tak na prawdę to go tam wcale nie było i jest to prowokacja PO która już wtedy przeczuwała że przegra wybory a on jako wybitny wójt będzie prezesem Orlenu. A na sam koniec dodam tylko że to jest kapiszon i absolutnie nic sie nie stało a jedynie czepiają sie chorego człowieka co jest wysoce nie moralne i naganne etycznie ale po zdradzieckiej opozycji tego można się spodziewać. 

I niech ktoś powie że TVPis i  Karnowski nie ma ich widza za skończonego debila🥴

Opublikowano
Dnia 24.02.2021 o 19:04, Ulman napisał:

Raczej to wątpliwe bo górka była przed strajkami a wtedy gdy powinno byc widac efekt zarażenia na strajkach to jak na złośc zaczęło spadać. 

skąd wiesz ?? 

Dnia 25.02.2021 o 18:08, racyl napisał:

niemiecka tablica sponsor też ? 

4 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

ty też w kółko to samo Rydzyk Rydzyk wyuczony wierszyk ma się nijak do polityki 

To nie PiS odbiera wam wolność, to TVN i GW odbiera  rozum.

2 godziny temu, PRIMO napisał:

Te ale to właśnie PISuar jest przy władzy jakbyś nie zauważył. 🤨

***** *** 🤣😂

tylko zaczyna być to już tu nudne nawet zżegać się chce ...  najgorsze jest w tym ze my nie mamy opozycji tylko anty pis  coś w zamian ktoś nowy ?? 

Opublikowano

Jak to skąd wiem? Wystarczy pomysleć i zestawić 2 fakty. Szczyt zachorowań był początku listopada tak samo jak strajk kobiet. Gdyby wierzyć propagandzie to zachorowania powinny rosnąć lawinowo od połowy miesiąca i później bo protesty były ciągłe. Niestety w drugiej połowie listopada na złośc PISowi ilość zachorowań zaczeła sukcesywnie maleć mimo że zdradzieckie protesty miały sprowadzić wzrost zachorowań na niespotykaną skalę. 

Masz tu trochę danych Koronawirus w Polsce - aktualne dane, wykresy i mapa (koronawirusunas.pl)

Opublikowano

jesli macie jakis krewnych w pis-ie to na boga nie robcie z nimi interesow bo wyjdziecie na nich jak bilgfelllner i lisowie..

gosc klal 12 lat temu wiec to nie jest wazne.

o tym co jest na tasmach to juz pare razy tu pisalem. sprawa nie jest nowa. nagrania leza od lat w prokuraturze i nic sie nie dzieje.

za rzadow obajtka akcje orlenu stanialy o 40 % i to jest najlepszy komentarz ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v