Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, deSilva napisał:

Czyli pokazali że są nieudacznikami na skalę światową.    xD

A ile z obietnic związanych ze Smoleńskiem spełnił PiS? Obietnic, które składał sam i do których nikt ich nie zmuszał. Albo ile swoich teorii udowodnili? A może chociaż Tuska w końcu zamkną?

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

I nadal ma doczynienia z nieudacznikami co przez 5 lat obiecują, a nie potrafią tego wraku sprowadzić xD PO tam nie obiecała że wrak sprowadzi. 

Ważne że ludziom żyje się lepiej 😎

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

zacytuj  mi  post   gdzie  tak  napisałem  ???

Denwer A czemu reagujesz na mój post przecież cały czas twierdzisz że nie jesteś Mareckiem 😂🤣😁😂🤣😁🤣😂😁🤣😂😁

Opublikowano
Przed chwilą, henio2 napisał:

Ważne że ludziom żyje się lepiej 😎

U koryta z pewnością. Ale im sie nalezy

Opublikowano
5 minut temu, deSilva napisał:

A nie twierdzę że nie, tylko szlag mnie trafia że ludzie tak szybko zapomnieli jak to PO  rządziła i teraz chcą powrotu tego co było albo jeszcze gorzej.

A dziwisz się że ludzie chcą powrotu PO-paprańców?

Spójrz na wyczyny obecnej władzy bo to co robi to już ludzie mają serdecznie dość i wracają do sprawdzonych ludzi. 

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Co byś zrobił z tym wrakiem?

Od razu na złom, ale to był nasz i powinien być odebrany.

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Spójrz na wyczyny obecnej władzy bo to co robi to już ludzie mają serdecznie dość i wracają do sprawdzonych ludzi. 

W czym sprawdzony h 😜. Widać było w wyborach jak chcą tego powrotu😋

Opublikowano

Od razu na złom, ale to był nasz i powinien być odebrany.

prezes wam obiecał i co czemu go nie sprowadzi ? 😂

Opublikowano
47 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@Denwer 5 lat już to bada wasza kochana partia i do żadnych nowych wniosków nie doszli, trzeba pogodzić się z tym że popełnili masowe samobojstwo. Cos nie efektywne te wasze sledztwo. 

Bo Tusk przed komisją miotłą z gałęzi brzozowych pozacierał ślady 😂😂😂

Opublikowano
8 minut temu, deSilva napisał:

A nie twierdzę że nie, tylko szlag mnie trafia że ludzie tak szybko zapomnieli jak to PO  rządziła i teraz chcą powrotu tego co było albo jeszcze gorzej.

Każdy kto chociaż w minimalnym stopniu posiada wiedzę historyczna wie, że zaczyna sie od przyciszenia, a w drugim planie  usunięcia  tych co myślą inaczej.  A później fakt, jest "jeszcze gorzej" 

Opublikowano
49 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@Denwer 5 lat już to bada wasza kochana partia i do żadnych nowych wniosków nie doszli, trzeba pogodzić się z tym że popełnili masowe samobojstwo. Cos nie efektywne te wasze sledztwo. 

za komuny  też  byli  tacy  jak  ty  którzy  łykali  wszystko  co  ruscy  powiedzieli  i  żyli  w przekonaniu  że  w Katyniu  Niemcy  zamordowali  Polskich Oficerów 

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Cały zamęt robią ci co mają napchane kabzy, ale ciągle mało i chcą wrócić do sprawdzonych ludzi.

Ok, masz swoje rację, więc mnie oświeć i podaj może nazwiska tych sprawdzonych ludzi?

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

za komuny  też  byli  tacy  jak  ty  którzy  łykali  wszystko  co  ruscy  powiedzieli  i  żyli  w przekonaniu  że  w Katyniu  Niemcy  zamordowali  Polskich Oficerów 

A może jednak odniesiesz się do tego, co on napisał?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, marulekk napisał:

Bo Tusk przed komisją miotłą z gałęzi brzozowych pozacierał ślady 😂😂😂

image.png

Edytowane przez henio2
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

prezes wam obiecał i co czemu go nie sprowadzi ? 😂

Bo twój Tfusek dał go w prezencie Putinowi, wiem że możesz mieć trudnosci zrozumieć jak mógł oddać, ale oddał.

Opublikowano
5 minut temu, henio2 napisał:

W czym sprawdzony h 😜. Widać było w wyborach jak chcą tego powrotu😋

Czytaj ze zrozumieniem głombie niedouczony. 

Opublikowano
3 minuty temu, deSilva napisał:

sprawdzonych ludzi?

Pisze ogulnikowo .😩

Opublikowano

Bo twój Tfusek dał go w prezencie Putinowi, wiem że możesz mieć trudnosci zrozumieć jak mógł oddać, ale oddał.

to po co was kaczyński mamił tyle lat że wam go sprowadzi ?

wy jak te ........ na niego głosowaliśta  a wraku nie ma 😂

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Czytaj ze zrozumieniem głombie niedouczony. 

Nie  denerwuj 🤬 się  tak  bo ci żyłka  pęknie  i  kto  będzie  krowy  za  wymię  ciągnął  :P  :P  :P  

Edytowane przez Denwer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v