Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Niemiecka sieć oddaje niemieckiemu rolnikowi. I Ty chcesz żeby protestowali ?:lol:

Nikt PiSu nie zmuszał do składania obietnic zabrania wraku z Rosji. Od początku mówiliśmy że nie tędy droga. Ale teraz czas powiedzieć- sprawdzam. Samiście obiecali, to powiedzcie co poszło nie tak.

A rządziliście z komuchami tyle lat, na podpisywaliście uj wie czego że nawet sami nie wiecie co, i teraz domagacie się żeby to wyprostować? nikt nawet nie przypuszczał w najśmielszych oczekiwaniach że tak można za***ć polską rację stanu, na wszystko się zgadzaliście, tylko ja ja gut gut, albo, da da charaszo.

Opublikowano

Niczego się nie domagamy, poza realizacją obietnic składanych przez miłościwie panujących. Albo trzeba wyjść i po męsku powiedzieć- przerosło to nas.

2 minuty temu, deSilva napisał:

i teraz domagacie się żeby to wyprostować?

Opublikowano
2 minuty temu, deSilva napisał:

A rządziliście z komuchami tyle lat, na podpisywaliście uj wie czego że nawet sami nie wiecie co, i teraz domagacie się żeby to wyprostować? nikt nawet nie przypuszczał w najśmielszych oczekiwaniach że tak można za***ć polską rację stanu, na wszystko się zgadzaliście, tylko ja ja gut gut, albo, da da charaszo.

O k**wa..   Następny sPISkowiec i paranoik

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

wczoraj doswiadczylem wolnosci slowa w wydaniu pis-owskim . nasza pani wojt zablokowala mnie na fb 😛.  robi tak z kazdym kto zadaje trudne pytania...wystarczy zapytac czemu nie wyciaga konsekwencji wobec urzednikow ktorzy nie dopelnili obowiazkow i juz ban.. albo czemu mimo opadow sniegu nikt nie odsnieza i juz blokada..

zanim zasiadla na urzedzie nie miala problemu z dyskusja a teraz miejsce siedzenia zmienilo punkt widzenia.

nie da się jakoś podpuścić fb aby zablokował panią wójt?

Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał:

Od początku mówiliśmy że nie tędy droga.

Czyli przyznajesz że załatwiliście tak że ruski przejęli na własność ten wrak? ja pier**lę wydawali wszystko na wschód i na zachód.

Opublikowano
Przed chwilą, deSilva napisał:

Czyli przyznajesz że załatwiliście tak że ruski przejęli na własność ten wrak?

Jak chcesz to drugi tym razem Herculesa, do kompletu, leży w Afganistanie. 

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Niczego się nie domagamy, poza realizacją obietnic składanych przez miłościwie panujących. Albo trzeba wyjść i po męsku powiedzieć- przerosło to nas.

Przerosło to was, ale branie się do rządów.   :P

Opublikowano

a wy przyznajecie ze tez nie potraficie spelnic obietnicy sprowadzenia wraku? 🤔🤣😄

Opublikowano (edytowane)

A kto przypuszczał że ktoś wcześniej oddał w prezencie ten wrak, bo za wszelką cenę chciał wszystko z Polski wydać.   :P

2 minuty temu, pafnucy napisał:

a wy przyznajecie ze tez nie potraficie spelnic obietnicy sprowadzenia wraku? 🤔🤣😄

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Putin sam se bierze co chce

wiesz dobrze ze to i tak nic nie zmieni. 

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

Putin sam se bierze co chce

wiesz dobrze ze to i tak nic nie zmieni. 

Bierze, bo wiedział że ma do czynienia z nieudacznikami, żaden inny kraj by na to nie pozwolił, pomijając fakt jaka była przyczyna katastrofy.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, deSilva napisał:

Bierze, bo wiedział że ma do czynienia z nieudacznikami, żaden inny kraj by na to nie pozwolił, pomijając fakt jaka była przyczyna katastrofy.

I nadal ma doczynienia z nieudacznikami co przez 5 lat obiecują, a nie potrafią tego wraku sprowadzić xD PO tam nie obiecała że wrak sprowadzi. 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

Przyczyna katastrofy byłą tu najważniejsza i tego Rosjanie nie mogli pominąć. 

pomijając fakt jaka była przyczyna katastrofy.

Opublikowano (edytowane)

Jak PO mogła obiecywać jak zrezygnowała z niego od samego początku.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, jarecki napisał:

a po co teraz sprowadzać ten wrak ? kiedyś za rządów tuska był czas na to  złom stał po 1,2 zł za kg a teraz po 50 gr to nawet na koszty sie nie wruci .

Siluminy  są bezwartościowe tego się nie przerabia, za duży koszt.

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
4 minuty temu, pafnucy napisał:

no i pozostało to bez zmian. dalej tacy nami rządzą

A nie twierdzę że nie, tylko szlag mnie trafia że ludzie tak szybko zapomnieli jak to PO  rządziła i teraz chcą powrotu tego co było albo jeszcze gorzej.

Opublikowano

Jak Po mogła obiecywać jak zrezygnowała z niego od samego początku.

Za to PiS wspiął się na wyżyny i postawił zarzuty kontrolerom, którzy i tak są poza zasięgiem. naszych śledczych. Teraz prokuratura nie kończy śledztwa odnośnie wątków polskich, bo nie chce wyłączenia do oddzielnego śledztwa wątku kontrolerów. Będą czekać aż goście pojawią się w zasięgu i wtedy ruszą do boju. Chyba że czekają aż Macierewicz i Kaczyński spoczną na Powązkach, bo wcześniej boją się zakończyć samodzielnie śledztwo.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Czyli wywiazali się z obietnicy, mówili że nie będą sprowadzać i nie sprowadzili xD

Czyli pokazali że są nieudacznikami na skalę światową.    xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v