Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, henio2 napisał:

Nie będę nic płacił bo sprawę kieruję do sądu i umowę rozwiązuje

Dopie🤬 ci jeszcze karę za zerwanie umowy i tyle z twojego sądowania. 

Na przyszłość uważnie czytaj zanim coś podpiszesz. 

Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał:

odpowiesz mi na pytanie ile dostajesz za jedneg posta ?

2 razy tyle  co  ty  😎  dlatego  jutro  jadę   na narty  na 2 tygodnie  w góry  :P  

Opublikowano (edytowane)

tak się zeszmacić dla 2 tygodni? 🙆‍♂️

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

2 razy tyle  co  ty  😎  dlatego  jutro  jadę   na narty  na 2 tygodnie  w góry  :P  

I co PISowski trolu 🤨 nawet nie masz cywilnej odwagi przyznać się do tego że jesteś opłacanym trolem .🤑

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

nawet nie masz cywilnej odwagi przyznać się do tego że jesteś opłacanym trolem .

A ty potrafisz  tylko  bezpodstawnie  pomawiać  :P  :P   oborowy  od  siedmiu boleści  :P

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

I co PISowski trolu 🤨 nawet nie masz cywilnej odwagi przyznać się do tego że jesteś opłacanym trolem .🤑

Toż on sam pisał, że za poklepanie po plecach i fotkę tak się produkuje

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

A ty potrafisz  tylko  bezpodstawnie  pomawiać  :P  :P   oborowy  od  siedmiu boleści  :P

Jesteś zwykłym małym tchórzem jak ten karakan co boi się ludzi. 

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

Jesteś zwykłym małym tchórzem

Ty może  im  jesteś   i do tego  kłamcą   oborowym  :P 

Opublikowano
35 minut temu, Ywa napisał:

Jarecki, Denwer, Henio każdy człowiek jest inny, dlaczego tak ciężko zrozumieć?

Dla mnie te owe tak ochoczo przez Was przedstawiane kobiety są współczesnymi Joannami DARK (d'ark), broniącymi swego pola:

https://www.polskieradio.pl/39/156/Artykul/718682,Joanna-dArc-oskarzona-o-herezje-splonela-na-stosie

jej... Wioska w czasie toczącej się wówczas wojny stuletniej stała się niesłychanie ważnym punktem strategicznym w walkach między dwoma francuskimi stronnictwami politycznymi: armaniakami i burgundczykami, popieranymi przez Anglików.... Stanęła przed kościelną komisją inkwizycyjną, zarzucono jej czary, nieobyczajność, herezję, oskarżono o konszachty z siłami nieczystymi. W sumie Joannie d’Arc postawiono 70 zarzutów........Komisja inkwizycyjna przekazała Joannę d’Arc Anglikom, a ci 30 maja 1431 roku w Rouen spalili ją na stosie....Za świętą uznano ją w 1920 roku. Dziś jest jedną z patronek Francji.

😇

ale ja nic nie bronie nawet protesty kobiet bym poparł , ale jest przegiecie co sprawia żę protest jest zle odbierany  .

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

Ty może  im  jesteś   i do tego  kłamcą   oborowym  :P 

Nie denerwuj się bo dysleksja ci się załącza. 

To ile dostajesz za jedneg post a ile za mema i jakiego programu komputerowego używasz do robienia tych memów?🤔

Opublikowano

dwa tygodnie w gorach ???? marecek nie rozsmieszaj mnie- na czym bedziesz zjezdzal na worku z nawozu ??

do tego najwyzej po tygodniu kazdemu sie znudzi, poza tym tam nie ma za bardzo robic -pochlejesz, to rano na nartach nie pojezdzisz ,kac cie skasuje, do tego smog , tydzien to jest maks..w lecie to jeszcze gdzies wyjdziesz a w zimie-masz raki?? czekany?? chyba kopoczem bedziesz sie podciagal 😂

wczoraj doswiadczylem wolnosci slowa w wydaniu pis-owskim . nasza pani wojt zablokowala mnie na fb 😛.  robi tak z kazdym kto zadaje trudne pytania...wystarczy zapytac czemu nie wyciaga konsekwencji wobec urzednikow ktorzy nie dopelnili obowiazkow i juz ban.. albo czemu mimo opadow sniegu nikt nie odsnieza i juz blokada..

zanim zasiadla na urzedzie nie miala problemu z dyskusja a teraz miejsce siedzenia zmienilo punkt widzenia.

• Like 1
Opublikowano

Niektórym to tu polityka i nienawiść do zwykłych ludzi, mózgi zlasowała kompletnie.   xD

Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał:

Nie denerwuj się bo dysleksja ci się załącza. 

To ile dostajesz za jedneg post a ile za mema i jakiego programu komputerowego używasz do robienia tych memów?🤔

Nie  bój  nic  ja  mam tu  dobrą  zabawę    a  śmiech  to zdrowie 

2 razy tyle  co  ty  mam  :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v