Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał:

Pisowskie główki to wszędzie widzą agenta, wroga i lgbt 😂. w normalnej walce, równej walce, bez przejęcia tvp  to nie umieją wygrać

Co Ty pier**lisz ,a w 2015 wybory prezydenckie i parlamentarne wygrane bez udziału liczących się mediów 🤷‍♂️ 

Opublikowano (edytowane)

Bardzo dobrze  określiłeś media w owym czasie.

Czy dalej tak jest ? w kluczowym kanale informacyjnym w Polsce

równa jest walka ?

Edytowane przez racyl
Opublikowano

nie znecajcie sie nad biedna mizeria - dosc ze maz od paru miesiecy siedzi w areszcie podejrzany o kradzieze i oszustwa to jeszcze nad hiena cmentarna zbieraja sie czarne chmury-w normalnym panstwie po takich powaznych oskarzeniach juz dawno by znikl z ekranow... do tego wpiszcie sobie tw maciej -lista macierewicz sie klania.....

zawsze mi sie to przypomina

Opublikowano
1 godzinę temu, henio2 napisał:

No przecież mamy wolność słowa a że sądy są w większości zależne od opozycji to co poradzisz no ale przecież ich wyroków nie trzeba respektować 😋😜

Jak by były zależne od PiS to byłoby super dobrze????????? 

Czekam na odp...... 

Powinny być bez stronę sądy i trybunał. A nie sa

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Ursus932 napisał:

Co Ty pier**lisz ,a w 2015 wybory prezydenckie i parlamentarne wygrane bez udziału liczących się mediów 🤷‍♂️ 

no jak się Rydzyk dowie że Jego media uznajesz za nie.... za "poślednie"

Jednak sporo prawdy w tym co piszesz i opanowanie państwowych mediów wcale nie jest gwarantem utrzymania się u władzy.
"do czasu dzban..."

Utrzymanie większości akurat nie est zasługą mediów które już nawet dziecko w przedszkola rozpozna że są klakierskie
a wlaśnie tak po za tematem
ot co mi wczoraj.. ABC jest adresowane do dzieci i jaki chochlik... a może znak czasów
"od dziecka" już nie łaciny, angielskiego a..
biedne dzieci

sshot epg.JPG

wczoraj mi to wyskoczyło na apce od tunera dvbt na laptopie
ot taka ciekawostka

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, dysydent napisał:

wczoraj mi to wyskoczyło na apce od tunera dvbt na kompie
ot taka ciekawostka

Znak czasów, kiedyś łacina była językiem "międzynarodowym", potem francuski, teraz za taki uważa się angielski, w przyszłości pewnie zamieni go chiński.

Więc może i dobrze, że dzieci uczą się chińskiego już na zaś.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

Chińskie i inne "pisma obrazkowe" są prymitywniejsze od alfabetów zgłoskowych i oznaczało by to cofnięcie się o kilka tysięcy lat w rozwoju zapisu informacji/mowy
tym razem raczej będzie w drugą stronę
znaczy - powinno być, bo nie ma gwarancji że świat się nie cofnie czego przykładem to co u nas...

akurat tym razem było by wskazane aby Azjaci zmałpowali i "technologię" pisma

ale jaja! Wikipedia chińskich maziajów nie definiuje... nie wymienia wśród piktogramów
poprawność polityczna czy ja czegoś nie rozumiem?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Piktogram

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

"Bóg zabrał mi śmierć", "to tylko przejście" o kur*a! Tak to bym podsumował @mirro . @racyl są Twoi muzułmanie.

Pismo klinowe to czas niedziel. Dziś szwagierka robi czterdziestkę 😁

Opublikowano (edytowane)

@DTaras myli ci się piwo klinowe z pismem klinowym ;) Czyżby impreza już się zaczęła ;) Tylko tak głośno o tym nie mów, bo jest tu taki Pan co lubi chodzić do prokuratury i jeszcze wam zgłosi nielegalne zgromadzenie xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
6 minut temu, DTaras napisał:

"Bóg zabrał mi śmierć", "to tylko przejście" o kur*a!

Też to wlazło mi w oczy. Teraz już wiem ze żadne negocjacje z nimi nie wchodzą w grę. Taliban pełną gębą.

Opublikowano

Platforma jest jednak proekologiczna likwidując miejsce wytwarzania szamba 🤣

EuCH4NAXIAUH_Ae?format=jpg&name=large

Opublikowano
3 godziny temu, Denwer napisał:

141567774_2791316757787825_2463240476086

😎😎😎

3 godziny temu, henio2 napisał:

Widzisz tak to jest jak oglądasz gejowskie programy finansowane pr,ez podatników a nie masz własnego zdania

Och wy bidy. 🙄

Wszędzie do okoła jak nie ten zły PO to lgbt. 

Wiecznie osaczeni przez wrogów. 😁

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, mirro napisał:

Też to wlazło mi w oczy. Teraz już wiem ze żadne negocjacje z nimi nie wchodzą w grę. Taliban pełną gębą.

no ja ze trzy tyg temu co najmniej pisałem że czas na dyskusje minął

czyli ... nadążasz

co by o Gowinie nie mówił, to On też
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-02-12/porozumienie-jaroslawa-gowina-zdecydowalo-ws-podatku-od-mediow/

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

no ja ze trzy tyg temu co najmniej pisałem że czas na dyskusje minął

No niestety widać że czas bronić sie przed obrońcami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v