Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

w zasadzie to sprzet Owsiaka nie ratuje życia ale poprawia komfort przebywania w trudnym czasie co sie bardzo czesto przydaje 

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano
21 minut temu, henio2 napisał:

Bo demagogia jest zbieranie pieniędzy na leczenie chorych dzieci popierając jednocześnie ich zabijanie

Próbowałeś kiedyś zrobić przesiewowe badanie słuchu zabitemu dziecku?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Denwer napisał:

"ciemnotę"  to reprezentujesz  ty    za lepszych  uważacie  się  wy   a tak  naprawdę  jesteście   warci  mniej  niż  zero

To chyba Kaczyński wyzywał innych od "najgorszego sortu Polaków", to on sortował ludzi ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

to on sortował ludzi

donald tchórz  sortował  ludzi  w 2005 roku  na moherowe  berety 

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał:

w zasadzie to sprzet Owsiaka nie ratuje życia ale poprawia komfort przebywania w trudnym czasie co sie bardzo czesto przydaje 

Pewnie sprzęt Rydzyka ratuje 🤣

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Denwer napisał:

"ciemnotę"  to reprezentujesz  ty    za lepszych  uważacie  się  wy   a tak  naprawdę  jesteście   warci  mniej  niż  zero

w czymże jesteś lepszy ode mnie? co potrafisz lepiej? co sensownego zrobiłeś czy nawet bodaj racjonalnie wytłumaczyłeś nauczyleś kogokolwiek czegoś wartościowego? potrafisz wyzwać i na tym poprzestać
ja przynajmniej potrafię wytoczyć trudne do podważenia argumenty
jeśli sądzisz że stoi za Tobą siła np policji to się niebawem bardzo zdziwisz
jeśli sądzisz że nawet ten PiS za Tobą stoi też się zdziwisz bo ja się z Nimi prędzej dogadam
sądzę że więcej mam do zaoferowania i potrafię to udowodnić.
co możesz udowodnić Ty? nietolerancję i zaślepienie?
poprzedni mój post
udowodnij że jest inaczej a nie tylko jakieś bezsensowne sztampowe pierdoły zasłyszane od Borysewicza wiele lat temu

Ci linka wstawię dla ułatwienia
https://www.agrofoto.pl/forum/topic/286274-sytuacja-polityczna-w-polsce-okiem-rolnika-2021/?do=findComment&comment=3159872

Edytowane przez dysydent
  • Like 2
Opublikowano
42 minuty temu, dysydent napisał:

ja bym poszedł dalej i sporządził ewidencję wszystkich którzy wośp dyskredytują i kto na liście tego z automatu nie ... zablokować mu dostęp do tego sprzętu albo przynajmniej obciążyć opłatą za usługę

kto pobiera 500 plus i 13 emeryturę a głosuje na opozycję  powinien oddać z odsetkami

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

146734813_730415761202597_83607001810422

Nie poruszaj tematów o których nie masz zielonego pojęcia. Akurat z Grotem to jest bardzo poważna sprawa jak i z całym programem MSBS. 

Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał:

jeśli sądzisz że stoi za Tobą siła np policji to się niebawem bardzo zdziwisz
jeśli sądzisz że nawet ten PiS za Tobą stoi też się zdziwisz bo ja się z Nimi prędzej dogadam

Już  się  trzęsę  ze strachu  😂  Policją  będzie  mnie straszył  a to dobre   :D  :D  :D    Co  za memy  mnie  zaaresztują  :D  :D  :D  

146814007_730524367858403_69958753053568

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

kto pobiera 500 plus i 13 emeryturę a głosuje na opozycję  powinien oddać z odsetkami

Płacę na to podatki, to się należy. Z WOŚP jest inaczej, taki Henio płacić nie chce, ale korzystać już tak, bo mu się należy.

Jak mi powiedzą, że nie płacę podatków i 500+ się nie należy, to już jutro lecę podpisać taki papier do urzędu. Wolę mieć 700 w kieszeni, niż 200 wydać na urzędnika i 500+ dostać z łaską będąc zastraszanym, że jak przyjdzie łopozycja to zabierze.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Płacę na to podatki, to się należy.

To w końcu  się  zdecydujcie  czy  to  z Podatków  czy    z kredytów 

147069686_512323166397650_74261573202449

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

To w końcu  się  zdecydujcie  czy  to  z Podatków  czy    z kredytów 

A czy kredyt brany przez państwo nie jest kolejnym podatkiem, przecież to MY będziemy go spłacać, a nie Morawiecki albo Kaczyński.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, jarecki napisał:

a to też , tylko ten to już dusze możę chyba uratowć ;)

A przed kim ? To kościół jest zaprzedany politykom, oszustom

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A czy kredyt brany przez państwo nie jest kolejnym podatkiem, przecież to MY będziemy go spłacać, a nie Morawiecki albo Kaczyński.

Tego  nie  wiesz  czy  ty  będziesz  go  spłacać  :P  

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

u Św Piotra sie wstawi .;)

Niby Jasnagóra to najświetrze miejsce w polsce a wpuszczają do siebie Rydzyka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v