Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał:

Zapomniałem jak się nazywa ta sieć lokalnej prasy. Do końca kadencji jeszcze trochę czasu, także wszystko przed nimi.

Właśnie ciekawe co by  było ? Czy opozycja krytykowała by Jakiego za nieudolność, czy siedziała cicho ?

8 lat Platformie się to nie udało, to Pis ma być gorszy 🤣.

Czy dzisiaj jest dzień mema 🤔 ?

Na hankę by zwalali. tylko ciekaw jestem ile lat w ziemi powinny leżeć max rury ciepłownicze, nie słyszałem żeby gdzieś mówiono że pękają po X latach

A to ma znaczenie żeby kogokolwiek winić.

Hamulce puściły i wiedzą że to ostatnia kadencja to się biorą za takie rzeczy żeby ludziom zohydzić życie

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, racyl napisał:

robię co robię i bez socjalu moogę się obejść a ty za te marne grosze codziennie liżesz d*pę PIS 🤣

Jeszcze powiedz że środa gdzieś zasiada albo że kiedyś miała na coś decydujący wpływ 🤣

Ta  uważaj  bo  uwierzę  że  500+  i  reszty  socjalu  nie bierzesz  :D  :D  ja  nie biorę  socjalu  ani  1zł  :P 

9 minut temu, mirro napisał:

I teraz zatka Wam usteczka. I to chyba jego penisem.:zadowolony:

Chyba  masz na myśli  siebie  pod  wojskowym  prysznicem  :D  :D  

147006286_3747146371974435_5453811644391

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, mirro napisał:

Ot widzisz tak to plecie się to życie. Darcie japy na LGBT nie pomogło, bo wielki sojusznik przysyła namiestnika z tej branży. I teraz zatka Wam usteczka. I to chyba jego penisem.:zadowolony:

że co? że co?
bo nic nie wiem

nowy ambasador ma być ... "ten tego"?

to fake jakiś? bo jeśli prawda to nie wierzę że przyszło mi żyć w tak przednim kabarecie

aż poszukam
eee, na razie plotki
toż trzeba by nazwę na "ambarasador" tej fuchy zmienić w Polsce po czymś takim

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Ta  uważaj  bo  uwierzę  że  500+  i  reszty  socjalu  nie bierzesz  :D  :D  ja  nie biorę  socjalu  ani  1zł  :P 

To jednak nie słuchasz swoich mocodawców. tylko pieprzenia było ile to się nas polaków dzięki temu urodzi a teraz nawet słowem nie wspomną jak to nic nie daje , tylko gadają że zlikwidowali biedę

No niestety trzeba było sobie zrobić dzieciaki i pobierać socjal od ukochanej partii

A czego mam mówić że nie biorę ?, dają to biorę tak samo jak przedsiębiorcy odliczają różne zakupy.

to co ja mam być gorszy ?

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

@mirro  trafiony  zatopiony  :P 

Ani trafiony, ani zatopiony. Następną odpowiedzią móglbym przekroczyć granice i tak szerokie, tej konwersacji. A musiałaby to być odpowiedź ad personam, więc niech tak zostanie.

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Wnioski z tego są trzy.

1.Jesteś idiotą nie biorąc tego za co płacisz.

2. Jesteś frajerem  który płaci na innych , popiera to, uważa za słuszne i się z tego cieszy

2. Jesteś gamoniem którego nie chce żadna babka nawet z Koronowa. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, agromatik napisał:

emotki świadczą o tym że ma jakieś miłe wspomnienia z pod prysznica. Areszt?

Kto nie korzystał z łaźni wojskowej, ten nic nie wie. Ale miłe wspomnienia to raczej z akademika farmacji na Krzykach. choć same prysznice tam najfajniejsze nie były.

Opublikowano

3 minuty temu, mirro napisał:

Ale miłe wspomnienia to raczej z akademika, choć same prysznice tam najfajniejsze nie były.

A w którym akademiku są fajne prysznice? Fajne to sa korzystające z takowych

Opublikowano
28 minut temu, racyl napisał:

Hamulce puściły i wiedzą że to ostatnia kadencja to się biorą za takie rzeczy żeby ludziom zohydzić życie

Raczej tak jak każdy u władzy, chce się nachapać na zaś, bo może drugi raz nie wybiorą.

21 minut temu, Denwer napisał:

145412083_3739661922722880_1024701615258

I jak to skomentować :P ? Chodzi mi o tą ortografię i gramatykę. Tak szybko ktoś zareagował :ph34r: ?

Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał:

@Ulman to podobno z jakiegoś forum/grupy na FB. Ale ja to widziałam na demotywatorach, także nie odpowiem na Twoje pytanie.

W tym socjalnym zidioceniu PISu , takie opinie dołów społecznych są całkiem możliwe

Opublikowano

Nowa koalicja powstanie.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/czas-na-zmiany-budka-i-trzaskowski-przedstawili-nowe-pomysly-po/jen576s,79cfc278

Likwidacja TVP Info i abonamentu plus odpolitycznienie TVP. Jestem za, tylko co w zamian i w jaki sposób ? Możliwość zorganizowania referendum ws. odwołania posła/senatora z urzędu. Dlaczego możliwość a nie normalne prawo ?  Refundacja  kosztów lepszego powietrza. Będą do węgla dopłacać ?

Opublikowano

Jakby TVPIS zamknęli to zaczęły by sie grupowe samobójstwa członków sekty. Część z nich to nawet broń ma więc nie wiadomo jakich rozmiarów tragedię gotowi  są zgotować.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał:

Refundacja  kosztów lepszego powietrza. Będą do węgla dopłacać ?

Nie w tą stronę idziesz. Jak ktoś będzie miał czyściejsze powietrze niż inni, to będzie musiał uiścić dopłatę jakościową. Reszta brudem może oddychać za darmo.:lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v