Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, krilan06 napisał:

Na pytanie co zrobić żeby zachęcać młodych do zostawania na gospodarstwie odpowiedział m.in. że ważny jest dostęp do kanalizacji 😱🤔🤯😂

Zaraz po programie łapania deszczówki i grzebaniu dziur w ziemi na oczka wodne,:lol:

• Haha 1
Opublikowano

Ooo USA chcą dostać tomik poezji w zamian za zniesienie sankcji. Jakież to romantyczne. Kolejny Warszawski zryw w pizdu wylądował. Kurski na misję, Sam poprawia sytuację demograficzną kraju.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, krilan06 napisał:

Minister rolnicywa G. Puda był gościem Wiadomości. Na pytanie co zrobić żeby zachęcać młodych do zostawania na gospodarstwie odpowiedział m.in. że ważny jest dostęp do kanalizacji 😱🤔🤯😂

Tak tak,  szkoda że zapomniał dodać że z pominięciem oczyszczalni ścieków, do Wisły i do Bałtyku. Takiego ministra to chyba jeszcze nie było. Masakra.

Opublikowano
2 minuty temu, akooo napisał:

No i sobie odpowiedz czy to ziemskie unieważnienie będzie ważne u Pana Boga.

Generalnie po tym co w zyciu widziałem, to podejrzewam iż będzie najmniejszym problemem.

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Teraz genialny strateg Jarosław powinien usiąść w fotelu, wywiesić/włączyć białą flage i zadać sobie pytanie z poczatku tej zacnej piosenki 

(252) Biała flaga Republika - YouTube

4 minuty temu, krilan06 napisał:

Minister rolnicywa G. Puda był gościem Wiadomości. Na pytanie co zrobić żeby zachęcać młodych do zostawania na gospodarstwie odpowiedział m.in. że ważny jest dostęp do kanalizacji 😱🤔🤯😂

A może on mówił to do najwierniejszej części elektoratu?

Bareja wiecznie żywy.

Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał:

czytaliście już jak to jeden złożył wniosek o 500+ za dziewięć miesięcy ciąży?

hmmm. i w sumie to ma rację i może żądać wypłaty.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Teraz genialny strateg Jarosław powinien usiąść w fotelu, wywiesić/włączyć białą flage i zadać sobie pytanie

"Co ja tutaj robię?

Co ty tutaj robisz?":lol:

Opublikowano

Jeśli według PISu od poczęcia to już dziecko to kasa 500+ musi być wypłacona 

2 minuty temu, pafnucy napisał:

hmmm. i w sumie to ma rację i może żądać wypłaty.

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

już wiem komu mogą poznańskie klechy sprzedać te sto hektarów i to razem z magazynami

A może to był zakup na chińskiego księdza?:lol:

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Ulman napisał:

Teraz genialny strateg Jarosław powinien usiąść w fotelu, wywiesić/włączyć białą flage i zadać sobie pytanie

Ciekawe jaka będzie miał minę kiedy zadzwoni do niego Biden i zada jedno krótkie pytanie.

"Jaroslav are you readdy for this?":lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Biden nie zadzwoni bo teraz będziemy mała prowincją Chińską .

Rekord chińskich inwestycji w Polsce. Stajemy się centrum logistycznym Europy .

Chiny są miejscem największych inwestycji zagranicznych na świecie i wyprzedziły w ubiegłym roku pod tym względem USA. Ale same też inwestują wielkie pieniądze za granicą. Europejskim rynkiem nieruchomości logistycznych zainteresował się gigant GLP. Większość przejętych aktywów to obiekty położone w Polsce.

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Biden nie zadzwoni bo teraz będziemy mała prowincją Chińską .

Politykę zagraniczną prowadzi nam ambasador USA, sankcje na NS 2 nam zdejmą, nosz k**wa jeszcze tylko prowincją Chin zostać i wstawanie z kolan jak się patrzy. :lol:

• Like 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v