Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie w gminie  nie  jest  ;)  tylko  6 klasa jest  zwolniona ;)

Opublikowano (edytowane)

To coś twoja gmina działa niezgodnie z prawem, bo użytki rolne na 5 i 6 klasie są zwolnione z urzędu ;) Polecam przeczytać Dz.U.2020.0.333 t.j. - Ustawa z dnia 15 listopada 1984 r. o podatku rolnym i przejść się do gminy ;) Rozdział 4, artykuł 12 , ustęp 1, punkt 1 jak coś,;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

u mnie w gminie  nie  jest  ;)  tylko  6 klasa jest  zwolniona ;)

Jest kilka możliwości ,albo kłamiesz albo dymają ciebie na całeg albo nie masz ha i bzdury wymyślasz na potrzeby chwili. 

Opublikowano

Dziwny  z ciebie  człowiek  narzekasz  na  podnoszenie  podatków  nie  popierasz  a  osobę  płacąca  niski  podatek rolny  z mocy prawa  nazywasz  "hołotą"

37 minut temu, Tomasz0611 napisał:

na hołotę taką jak ty która podatków nie płaci

Opublikowano (edytowane)

A ty jesteś zwykłym oszustem, bo prawnie jest niemożliwe, żebyś płacił podatek od 5 klasy gruntów rolnych ;) Nie sądzę, żeby gmina naliczyła nienależny jej podatek, więc w jakiś sposób musisz być oszustem ;) Pewnie w ten sam sposób posiadasz swoją legendarną broń, jak i płacisz podatek od 5 klasy ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Jest kilka możliwości ,albo kłamiesz albo dymają ciebie na całeg albo nie masz ha i bzdury wymyślasz na potrzeby chwili. 

Albo jest działaczem regionalnym pisdu i jest zwolniony od górnie 😎🤣😁

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał:

Nie chcę  mi  się liczyć  teraz  ha  przeliczeniowych  no  ale  może  i  masz rację  że 5 klasa zwolniona 🤔

Opublikowano (edytowane)

Nie może, tylko na pewno mam rację, że 5 klasa zwolniona ;) Chyba, że twoja gmina działa niezgodnie z ustawą ;) Ale to tylko potwierdza ynteligencję ludzi PiS-u, nie mają racji ale uparcie są przekonani, że to oni mają rację ;) 

Opublikowano (edytowane)

@PRIMO No to pewnie  tak  będzie  :)   i  masz rację    mój  błąd   przepraszam najmocniej  :ph34r:

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

@PRIMO  Tak  masz  rację    na podatku  są 2 wartości  ha  przeliczeniowych.  ha  przeliczeniowy  i  podst.opod.    i to  by tak było  że  5i6  klasa  nie  są objęte  mój  błąd  przepraszam

Opublikowano (edytowane)

Hołownia jest sztucznie promowany tak jak petru to nie ma sensu , jednak PO musi sie na nowo okreslić dla dobra polski i powalczyć z PIS

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, PRIMO napisał:

@Denwer nie tak będzie tylko tak jest. 

bo czy tak będzie (dalej najniższe klasy ziemi poza podatkiem gruntowym) to dopiero zobaczymy
jeśli "od deszczu" zamierzają opodatkować, od cukru dopiero co... to i z czasem domniemane grunta na Marsie...

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, jarecki napisał:

jednak PO musi sie na nowo okreslić dla dobra polski

PO  to   tylko  dla  dobra  Niemiec   służy  nie  Polski 

44 minuty temu, mirro napisał:

Oj, bo mi sie jeszcze tu rozmaże i zmięknie jak miękiszon jaki.:D

Że  ja  ??  Pamiętaj  denwer  nie  płacze  :) 

142614276_2588731338083806_8206027639553

Edytowane przez Denwer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v