Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zdzisia Kręcine ;) 

https://sport.dziennik.pl/pilka-nozna/artykuly/509254,krecina-wiekszosc-alkoholu-w-zyciu-pil-sluzbowo.html

Z wieloma naszymi piłkarzami na zgrupowaniach by się świetnie dogadywał ;) A i wynik by podkręcił służbowego picia ;) A i Peszko może by do kadry wrócił ;) 

"Jeśli alkohol, to czysta. To tradycyjny polski napój. Na spotkaniach z zagranicznymi działaczami było też piwo, wino. Ale tradycyjnego toastu nie wypadało wznieść niczym innym niż Wyborową. Chyba przez to zaczęto mnie kojarzyć z wódką "

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

byly juz wydanie specjalne i czerwone paski ??

https://www.onet.pl/informacje/onetkrakow/krakow-incydent-z-udzialem-policjantki-probowala-ukrasc-alkohol-ze-sklepu/67459zf,79cfc278

8 godzin temu, Denwer napisał:

Spoko   dzięki 

Nie  masz pojęcia  o  odchowie  cieląt  to  siedź  cicho. 

Zdjęcie 1.jpg

Zdjęcie 4.jpg

Zdjęcie 5.jpg

nie byles czasami z wycieczka pisowcow prawie rok temu ?? kolo bramy spotkalem kanthaka ???

7 godzin temu, mirro napisał:

Do Berlina to się tak za***prza że jakby rano dał bydłu żreć to akurat wróci na wieczór żeby znowu nakarmić,:lol:

watpie -chyba ze tylko do tablicy dojechac i wrocic , ze swinoujscia autokarem co najmniej 2 godziny do tego zwiedzanie.

Opublikowano

Ja tam się nie znam ale sytuacja dosyć dziwna na powiedzmy chwilę przed decydującymi rozgrywkami w obecnym czasie. Za Beenhakkera byli w sztabie Polacy.

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

https://wiadomosci.wp.pl/bedzie-proces-jakimowicz-krysiak-mamy-tresc-pozwu-i-oswiadczenie-szefa-tai-6599654336666496a

Nikt o nim nie wspomniał a sam się odezwał, czyli "uderz w stół a nożyce się odezwą" ?? 

@henio2, w jego sprawie pewnie też prokuratura umorzy śledztwo ? ;) 

może Macierewicza powołają do rozwiązania tej zagadki? jeśli tak to szybko ustali jak to było :D

• Haha 1
Opublikowano

Kury poszły spać to i marecek.... Dostał dziś bidul popalić 🙉😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

Był na wycieczce ponoć  w Niemczech  z pedałami z pisu 🤣🤣🤣🤣..... Jakiś uraz tera ma chiba 😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Tak patrząc na ten cyrk Antoniusza z ambasadorem nachodzą mnie dziwne wnioski... Ktoś z Was się zastanawiał po co łon to robi? Do Berlina? Licząc do ringa, bo dalej to już przerąbane, zwei stunde. Teraz raz zrobiłem 83 minuty. Da radę z tego urwać ale trzeba być młodszym. Ja potrzebuję silniejszej motywacji.

Opublikowano

Biden ma polskie korzenie - i to nie byle jakie! Podobizna jego przodka została uwieczniona na murach polskiego kościoła .

Joe Biden został niedawno zaprzysiężony na 46. prezydenta USA. Jego wizerunek będzie pojawiał się w podręcznikach historii obok innych znaczących postaci. Okazuje się, że w Bielsku-Białej od kilkuset lat jest podobizna przodka Joego Bidena. Biden jest bowiem potomkiem księcia cieszyńskiego Przemysława I Noszaka, który był kolatorem tamtejszej świątyni. Noszak zaś był potomkiem... Mieszka I.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/slask/przodek-bidena-zostal-uwieczniony-w-polskim-kosciele/c17mt7l

Opublikowano (edytowane)

Właśnie miałem napisać o Czyngis-chanie , chyba nawet blisko 10% mieszkańców kontynentu Azjatyckiego może być jego potomkami ;) A 800 milionów ludzi żyjących dziś w Azji pochodzi od zaledwie 11 mężczyzn, czyli 10% mieszkańców tego świata jest potomkiem 1 z 11 osób żyjących w ciągu ostatnich 3000 lat ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

chyba kazdy polak jest potomkiem mieszka,chrobrego albo czyngiz -chana 😛.

Nawet by sie zgadzało . Spora część społeczeństwa to ewidentnie mongoły

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał:

chyba kazdy polak jest potomkiem mieszka,chrobrego albo czyngiz -chana 😛.

@Ulman jest  potomkiem  Ukraińców   a @ogarek  Mongołów  (,,kozim mlekiem  odchowany,,)    front  szedł  i  siał   no  i  plony  tych  zasiewów   teraz  obserwujemy  tu  na forum   ale  przynajmniej  jest  przednia  zabawa 😂😂😂

140475764_233487315011087_87126677307242

Opublikowano

No to w takim razie ty musisz być potomkiem Niemców. Tak samo jak Tusk😁 

Widzę że trauma po wczorajszych batach niczego cie nie nauczyła. Idź obrzadzac bydlaki bo potem masz cały dzień wklejania i plucia wkoło. 

Opublikowano
8 godzin temu, DTaras napisał:

Ktoś z Was się zastanawiał po co łon to robi?

Łon to robi z powodów osobistych. A że se kolegę dobrał o podobnych przypadłościach, to we dwóch im raźniej.

• Haha 1
Opublikowano
15 godzin temu, Denwer napisał:

Łatwo  oceniać  jak się  nie  zna  danej  sytuacji.

55 minut temu, Denwer napisał:

140475764_233487315011087_87126677307242

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, Ulman napisał:

No to w takim razie ty musisz być potomkiem Niemców. Tak samo jak Tusk😁 

Lepiej  Niemców  jak  ,,swołoczy ze wschodu,,  :D  

53 minuty temu, Ulman napisał:

Widzę że trauma po wczorajszych batach niczego cie nie nauczyła.

Nom  baty  takie   jak nie wiem co co ja biedny  teraz  zrobię 🤔 :D .  Straszne  to  baty  nie wykonać  polecenia  ,,potomków  ukraińskich,,  :D.  Ale największą  radochę  to  mi sprawił  @ogarek  próbując  znaleźć  moje  zdjęcia  w necie   jak  sobie  o  tym  pomyśle  jak usilnie  przeszukiwał  galerie  google   to  uśmiech mi nie  schodzi  z twarzy😂😂.  Ale  przyznam  ci @Ulman że  inteligencją  przerastasz @ogarek  on  haczyk  złapał  a ty  nie 👍   

Dziękuje  wam  obu  za  wczorajszą  przednią  zabawę oby  więcej  takich  dni  bo  wiało  nudą   👍

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „artur prosty #SilniRazem @arturprosty Najwyższy nakaz! ㅇㅇ° Panie prezesie obiecujÄ™, że bÄ™dÄ™ rzecznikiem praw obywatelskich pana prezesa. Prawa obywatelskie pana prezesa sÄ… dla mnie najwyższym nakazem. Amen.... a. a.p. p.”

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „ce.p Krzysztof Luft @KrzyLuft DNO! Podobno Pan _Wawrzyk głosował na siebie i przeciwko dwójce pozostałych kandydatów na RPO- bo w przeciwieństwie do @ZuzannaRB @RGwiazdowski jest posłem. Dno. SKĄD SIĘ BIORĄ TACY LUDZIE? 9:34 PM 21 sty 2021 Twitter for iPhone”

No to mamy RPO na jakiego sobie zasłużyliśmy. Teraz pasuje zmienić trochę nazwę . Rzecznik Praw Obecnie Panujących.

7 minut temu, Denwer napisał:

Lepiej  Niemców  jak  ,,swołoczy ze wschodu,, 

Spoko, spoko jak się PKWN na dobre rozgościł na wschodzie, to sporo ludzi powędrowało właśnie w tamte, Twoje strony. Tak że ten, tego wiesz .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v