Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

tylko żę litwa zrozumiała żę popełniła błąd i emigrantów nie przyjmuje .

no ale wiesz ślinić każdy morze trochę lepiej trochę gorzej 🤣     tego już nie napisał ze przyznali się do błędu mało tego gdzieś z kartami socjalnymi biegają po EU😁

Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

ja mam z 2017 

czym się to różni ze chciałeś ich przyjąć ?   bo liczysz ze uciekną 🤣

Czyli mam ten sam pogląd od bardzo dawna😁

Czym sie różni ? Tym ze kłamiesz że chciałem im owe 3700 płacić. 

Jeszcze raz dla przypomnienia 

14 godzin temu, Roman176 napisał:

tak tak wiesz o co mi chodzi ... chciałeś przyjmować imigrantów dać im 3700  a tu srasz od rana do wieczora ze socjał ahh ty

Znajdziesz to czy nadal będziesz kłamał i dopowiadał sobie te bzdury?

Opublikowano (edytowane)

Noto @Denwer dzisiaj da upust swojej śmieciarni. Kaczyński jednak wiedział co robi nie wyrabiając prawka. Uniknął pokusy i nigdy do takiego skandalu nie dopuści. Pisowcy zaraz będą domagać się by Tusk za to odszedł z polityki o ile nie został wygnany z kraju.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Czyli mam ten sam pogląd od bardzo dawna😁

Czym sie różni ? Tym ze kłamiesz że chciałem im owe 3700 płacić. 

Jeszcze raz dla przypomnienia 

czyli udajesz  głupka ze nie wiesz co podpisała Ewka ? 

2 minuty temu, Ulman napisał:

Znajdziesz to czy nadal będziesz kłamał i dopowiadał sobie te bzdury?

chciałeś przyjmować a dobrze wiedziałeś co w zamian 

Opublikowano (edytowane)

No dalej Roman zacytuj gdzie tak napisałem. Na pewno znajdziesz bo przecież PISowcy nigdy nie kłamią i nie oszukują🤣 

Nie jest wązne co napisał bo ty też różne kłamstwa piszesz a potem udowodnic nie umiesz.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Donald Tusk zatrzymany przez drogówkę. Stracił prawo jazdy

Donald Tusk stracił prawo jazdy po przekroczeniu prędkości w miejscowości Wiśniewo koło Mławy. Przewodniczący PO miał jechać z prędkością 107 km/godz. Do sprawy odniósł się już sam Tusk na Twitterze.

Według informacji podanych przez policję Onetowi do zdarzenia doszło dziś w miejscowości Wiśniewo koło Mławy w woj. mazowieckim. Przewodniczący PO przekroczył dozwoloną prędkość o ponad 50 km na godz.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/donald-tusk-zatrzymany-przez-drogowke-stracil-prawo-jazdy/fhp0mb0,79cfc278

Opublikowano
galan99 napisał:

Donald Tusk zatrzymany przez drogówkę. Stracił prawo jazdy

Donald Tusk stracił prawo jazdy po przekroczeniu prędkości w miejscowości Wiśniewo koło Mławy. Przewodniczący PO miał jechać z prędkością 107 km/godz. Do sprawy odniósł się już sam Tusk na Twitterze.

Według informacji podanych przez policję Onetowi do zdarzenia doszło dziś w miejscowości Wiśniewo koło Mławy w woj. mazowieckim. Przewodniczący PO przekroczył dozwoloną prędkość o ponad 50 km na godz.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/donald-tusk-zatrzymany-przez-drogowke-stracil-prawo-jazdy/fhp0mb0,79cfc278

Pacz. Przyjął. Sensacja że cho cho...

mirro napisał:

A ja tam czekam na wielki Holding Spozywczy, co go Sasin powoła. Ten twór nie ma zdolności przetwórczych ani magazynowych. Będzie cyrk jak z Eskimosem.

Najmiesz im halę za takie pieniądze, że Co się nie będzie chciało samemu mrozić ..

Opublikowano

k**wa ile jest durnych  ludzi w polityce kto to k**wa wybiera .

Spurek chce zlikwidować… jeździectwo. „Powinno zniknąć”

Sylwia Spurek po raz kolejny postanowiła zaskoczyć zdumiewającym postulatem. W ocenie skrajnie lewicowej europosłanki jeździectwo jest sportem, który powinien „zniknąć” z uwagi na niewłaściwe podejście do zwierząt.

Spurek w rozmowie z tygodnikiem portalu Interia mówiła o swoich postulatach przeprowadzenia rewolucji jeśli chodzi o żywienie i podejście do zwierząt. Stwierdziła, że zmiany zachodzą zbyt wolno.

Spurek w rozmowie z tygodnikiem portalu Interia mówiła o swoich postulatach przeprowadzenia rewolucji jeśli chodzi o żywienie i podejście do zwierząt. Stwierdziła, że zmiany zachodzą zbyt wolno.

„W mojej „Piątce dla branży roślinnej” pokazuję szybszą ścieżkę tych zmian. Musimy przestać dotować produkcję mięsa i mleka, zakazać reklamy takich produktów, wprowadzić zerową stawkę VAT na zamienniki roślinne i już od przedszkola – przedmiot: „Prawa zwierząt i klimat”. Dzisiaj ludzie mniej zamożni często nie mogą sobie pozwolić na nic innego niż wysoko przetworzone produkty odzwierzęce, bo one są dotowane, tanie i dostępne wszędzie. Ci ludzie nie będą kupować zdrowej, etycznej żywności, dopóki nie będzie dostępna i tania” – przekonywała Spurek.

https://wmeritum.pl/spurek-zlikwidowac-jezdziectwo/360462

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, galan99 napisał:

kupować zdrowej,

"zdrowej " ojojoj jak sie oni o nas troszczą , no patrz , a juz od dwóch lat to troska na kazdym kroku o nasze "zdrowie " 

Normalnie "dziekuje"  swiatu za troskę , 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Ech ułani, przybyli ułani pod okienko, stukają pukają, zmądrzej panienko...

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

A że takie czasy że durnota i debilizm góra... 

W ostatnich latach to prawdziwa "pani,Demia" , tych zjawisk 😝 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Ktoś jej słucha jeszcze czy to taki potworek w cyrku? Z drugiej strony jeżeli uda jej się zgromadzić poparcie w jakiejś setnej części to opłaci jej się być kontrowersyjną do emerytury....

A taki Galan i jego zdumienie będą robić reklamę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v