Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

3 minuty temu, mirro napisał:

Po drugiej to mu się dopiero ręce przestaną trząść.😂

Kelner człowiek z wiekiem się uodparnia, jeszcze 2 sety proszę.

Edytowane przez agromatik
Opublikowano

Można rozmaicie mówić o tym pułkowniku bo taka robota. Gdy czyta się jego słowa trzeba mieć świadomość, że on ma wyrąbane na wszystko. Dość trzeźwy wówczas powstaje komentarz.

mirro napisał:

A to nie byłeś w artylerii?

Ja, zanim się z wojskiem naszym skumałem to trochę pobroiłem...

Rakieta to podgrzewacz polowy w formie beczki gdzie kapiąca na sitko substancja ropopochodna spalała się w rurze zanurzonej w cieczy do mycia...

Opublikowano (edytowane)

Taki osobnik z "gen" przed nazwiskiem, nie ważne czy w stanie spoczynku czy też świętej pamięci, powinien się wystrzegać takich  publicznych stwierdzeń.

Opublikowano (edytowane)

– Ale moim zdaniem do tego nie dojdzie, bo Białoruś jest za słaba – ocenia w rozmowie z „Super Expressem". Wojskowy dodaje, że bez wsparcia Rosji Łukaszenka jest zupełnie bezbronny. – W wypadku wojny bez poparcia Putina to trzy dni i mamy Białoruś – twierdzi gen. Skrzypczak. Były dowódca Wojsk Lądowych RP nie wyklucza, że przy polskiej interwencji na Białorusi mogłoby wybuchnąć powstanie przeciw Łukaszence

Tak czy inaczej powinien sie ugryźć w język. Świecznik wymaga! Tamta strona też słucha i gotowa bezwzględnie to wykorzystać.

Opublikowano

ten cały generał jest oderwany od rzeczywistości. Słowo Rosja to jest klucz.

Opublikowano
agromatik napisał:

4 minuty temu, akooo napisał:

Słowo Rosja to jest klucz.

rozwiń i wytłumacz

No bo nie ma możliwości aby konflikt z Białorusią odbywał się bez rosyjskiego zaangażowania. Nie można zakładać ze Polska miałaby przeciwko sobie tylko wojska Białorusi. O czymś takim może pisać jakiś laik średnio zainteresowany tematem ale nie generał WP.

Opublikowano
1 godzinę temu, agromatik napisał:

Ten mało serdeczny, środkowy, został dla ciebie.

zwracasz uwagę o obrażaniu a sam obrażasz co jest gorsze ? 

1 godzinę temu, pafnucy napisał:

czemu nie napiszesz prawdy? dziecko nawet widzi kiedy najebany piszesz.

a kiedy jestem najebany ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Na trzeźwo popatrz

hmm ja cały czas na trzeźwo .... ty upojony głupotą ? 

1 minutę temu, pafnucy napisał:

jak masz dysortografię. łatwo zauważyć kiedy.

dobrze ze widzisz  

Opublikowano
2 godziny temu, Denwer napisał:

Napisał  koleś  co  dwa  razy  dziennie  (rano  i wieczorem) 365 dni  w roku  w  tym gównie  na  kolanach ryje  :P  :P  :P  :P  

256546544_1039550146612516_6968370300440

to ze byl agentem austriackim to jeszcze ujdzie- w koncu sluzy milosciwie nam panujacemu dobrotliwemu francziszkowi jozefowi. ale tego ze bral pieniadz od japonczykow tego nie mozna zapomniec, to ze agenci to samo zlo za pare lat pokazal..dmowski bral kase od niemcow..........

1 godzinę temu, racyl napisał:

postaramy się wszystko schować w sypialni 😁 żeby nikomu ślinka nie ciekła 😂

może jakiś zacofany jestem ale jak żyje te blisko 39lat to żadnych całujących sie gejów, lesbijek nigdy nie widziałem

przed chwila bylem u znajomego ktory mieszka ze swoja dziewczyna-przystojnym blondynem z wasikiem ,nieraz widzialem jak sie pod raczke prowadzili, co mi do tego, nie zazdroszcze mu fajnego chlopapa-wami kryptogejami chyba zazdrosc powoduje...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v