Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał:

wytłumaczenia niewytłumaczalnego czyli dlaczego, do uja ciężkiego, jesteś nieprzygotowany.

Wykładowca z Taktyki przyjmował tylko dwa wytłumaczenia. Pierwsze - nachlałem się i drugie dziś rano wróciłem od panny. 😂

Opublikowano
Denwer napisał:

17 minut temu, agromatik napisał:

Lepiej uczciwie ryć w gównie i móc z tego utrzymać rodzinę,

Ja lubisz   takie  klimaty    to  co  ci  będę  bronił   ryć  w gównie  :P

15 minut temu, PRIMO napisał:

Przynajmniej wiem z jakiego źródła pochodzi to gówno w przeciwieństwie do Twojego gówna

Ja  w przeciwieństwie  do  ciebie  w gównie  nie  ryje  :D  :D  

Znaczy... są takie osoby, co zajmują się kobietami tłuczonymi przeć dumnych Polskich chłopów. To także rycie w gównie....

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

@racyl ty to może nad morzem e gej skim byłeś że taki ciepły awatar masz? 

nie byłem nigdzie w tym roku. tęcza, pieski to na zagorzałych pisiorków działa jak płachta na byka 😂.

jak widzą tęcze to od razu widzą wroga 😂

Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

nie byłem nigdzie w tym roku. tęcza, pieski to na zagorzałych pisiorków działa jak płachta na byka 😂.

jak widzą tęcze to od razu widzą wroga 😂

łeee tam. taki zwykły pedalski awatar, ale ja do Was nic nie mam. tylko sie nie macajta jak ja widzę , bo rzygoł bede.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Albo mają nadzieję na seks.😂

całkiem możliwe 😂

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

łeee tam. taki zwykły pedalski awatar, ale ja do Was nic nie mam. tylko sie nie macajta jak ja widzę , bo rzygoł bede.

postaramy się wszystko schować w sypialni 😁 żeby nikomu ślinka nie ciekła 😂

może jakiś zacofany jestem ale jak żyje te blisko 39lat to żadnych całujących sie gejów, lesbijek nigdy nie widziałem

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał:

Na "rakiecie" to sobie wiaderko z wodą podawaliśmy...

A mówią że to piechota się nie szanuje. A tu proszę, tak zacne wojska i wiadro,😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v