Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Denwer napisał:

Napisał  koleś  co  dwa  razy  dziennie  (rano  i wieczorem) 365 dni  w roku  w  tym gównie  na  kolanach ryje  :P  :P  :P  :P  

Przynajmniej wiem z jakiego źródła pochodzi to gówno w przeciwieństwie do Twojego gówna. 

2 minuty temu, agromatik napisał:

Lepiej uczciwie ryć w gównie i móc z tego utrzymać rodzinę, niż żyć z wciskania gówna innym.

Masz ode mnie DUŻE PIWO 🍺

Opublikowano
17 minut temu, agromatik napisał:

Lepiej uczciwie ryć w gównie i móc z tego utrzymać rodzinę,

Ja lubisz   takie  klimaty    to  co  ci  będę  bronił   ryć  w gównie  :P

15 minut temu, PRIMO napisał:

Przynajmniej wiem z jakiego źródła pochodzi to gówno w przeciwieństwie do Twojego gówna

Ja  w przeciwieństwie  do  ciebie  w gównie  nie  ryje  :D  :D  

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

Zdjęcie

a co im zależy podpisywać durnoty. kto inny będzie słowa dotrzymywał. a zresztą kto dotrzyma??które z państw?

Opublikowano
1 godzinę temu, agromatik napisał:

Roman mam propozycję zacznij korzystać z translatora google bo wyraźnie nie dajesz rady przełożyć swojego na nasze😂.

daje rady .... tyś słabo rozumiesz .... po co to mam przekładać ? 

Opublikowano
33 minuty temu, agromatik napisał:

Lepiej uczciwie ryć w gównie i móc z tego utrzymać rodzinę, niż żyć z wciskania gówna innym.

zabrzmiało to jak kampania Tuska o pielęgniarkach  😆

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Denwer napisał:

Ja lubisz   takie  klimaty    to  co  ci  będę  bronił   ryć  w gównie  :P

Ja  w przeciwieństwie  do  ciebie  w gównie  nie  ryje  :D  :D  

Nie wątpię, że jesteś lepszy od innych, a nawet  nawet od siebie, z tymi dwoma fakultetami, klamką w sejfie i pocztem zdjęć na ścianie. 

5 minut temu, Roman176 napisał:

daje rady .... tyś słabo rozumiesz .... po co to mam przekładać ? 

Żaba też siebie rozumie, gorzej z bocianem. On może jej nie kumać.

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
3 minuty temu, agromatik napisał:

Nie wątpię, że jesteś lepszy od innych, a nawet  nawet od siebie, z tymi dwoma fakultetami, klamką w sejfie i pocztem zdjęć na ścianie. 

A te zdjęcia to wszystkie z Petersburga?😂

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

zabrzmiało to jak kampania Tuska o pielęgniarkach  😆

yyyy. w którym miejscu??

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

nie .. wpisuje bez popraw 

czemu nie napiszesz prawdy? dziecko nawet widzi kiedy najebany piszesz.

Opublikowano
Agrest napisał:

Pewnie chodzi o to że kiedyś już technikum czy liceum dawało lepsze bądź porównywalne wykształcenie niż obecnie studia wyższe.

Nie o to chodzi. Studiując masz taką szansę jaką sam sobie stworzysz. Idąc na studia stajesz przed wykładowcą który oczekuje od Ciebie kreatywności. Choćby w postaci wytłumaczenia niewytłumaczalnego czyli dlaczego, do uja ciężkiego, jesteś nieprzygotowany.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v