Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Nie mam konta na pejsbuku i nie jestem narodowcem.

chodziło mi ogólnikowo kto jest kim i kto morze mieć konto co napisałeś 

Przed chwilą, Ulman napisał:

Jakie pytanie? 

ze mama wpoiła ze po studiach  czy się stoi czy leży 500 się należy .. czy się pracuje czy nie z górki bd 

Opublikowano

zamknięty bereciku to zajmuje czas u ciebie jest to pod dostatkiem  

ja ide pracować w gospodarstwie panie maju co to praca ?  aaaa jak bd miał studia to niebd pracował bo samo sie zrobi ? u ciebie tak jest ?

Opublikowano
28 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

No właśnie, upada Denwer na kolana poniżej dna

Nie upada tylko powstaje z kolan a że ryje w gównie mordą to już nieistotny szczegół.🤨

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ulman napisał:

Jak się myśli to się ma dużo czasu. Popatrz na @mirro i bierz przykład. 

on z nas ma najmniej ty najwięcej to widać , po za tym on pisze ze gdzieś coś robi naprawia groszki warzywa itp ty siedzisz jak leń 

1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Jego śmieci są na coraz gorszym poziomie. Być może sam kiedyś wyłysieje a zdjęciem jakiegoś faceta się podnieca. Normalnie dno dna.

@racyl ma gorsze kradzione poniżej dna

Mnóstwo wulgarnych wpisów dotyczących Marszu Niepodległości pojawiło się w sieci. Jeden z nich - o treści "Polacy to psychopaci j***ani" - udostępniła wiceprezydent Warszawy Aldona Machnowska-Góra

16368046295072c06f05d77fc1587e9fd89b0f67480cdd56506c219b9cfa3462a2ffb59e37.jpg

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, DTaras napisał:

Brak szacunku z Ciebie wychodzi a przecież o najstarszym zawodzie świata mowa. Natomiast gdyby odwrócić sytuację i nazwać każdą niezaszczepioną w okolicy Twoim sposobem? Co wtedy?

Eeeeee...nie  przesadzaj ogólnie dobry zemnie człowiek. Ale każdy może mieć swoje zdanie. https://wmeritum.pl/skandaliczne-slowa-reporterki-tvp-wiecej-szacunku-dla-kury-spod-latarni-dla-wideo/213737

Edytowane przez Dariowola
Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał:

aaaa jak bd miał studia to niebd pracował bo samo sie zrobi ?

Studia są ważne ze względu na sam proces studiowania. Nauka owszem, ale priorytety są całkiem inne.😂

Opublikowano (edytowane)

wy jesteście z lepszej perspektywy co się studiowało tłuk nie mieli szans studiować a teraz ..... 

czy to wina nauczycieli ze chcą mieć pracę ... i przyjmuje się .....  

Edytowane przez Roman176
  • Confused 1
Opublikowano

O czym ty piszesz? 

58 minut temu, Roman176 napisał:

on z nas ma najmniej ty najwięcej to widać , po za tym on pisze ze gdzieś coś robi naprawia groszki warzywa itp ty siedzisz jak leń 

@racyl

Za mało jesteś bystry by czytać między wierszami i składać wszystko w całość. Jakoś mnie to nie dziwi bo Ty nigdy faktów nie  umiałeś skojarzyc. 

Opublikowano

Pewnie chodzi o to że kiedyś już technikum czy liceum dawało lepsze bądź porównywalne wykształcenie niż obecnie studia wyższe.

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

@racyl ma gorsze kradzione poniżej dna

Mnóstwo wulgarnych wpisów dotyczących Marszu Niepodległości pojawiło się w sieci. Jeden z nich - o treści "Polacy to psychopaci j***ani" - udostępniła wiceprezydent Warszawy Aldona Machnowska-Góra

16368046295072c06f05d77fc1587e9fd89b0f67480cdd56506c219b9cfa3462a2ffb59e37.jpg

A Ty k**wa nic nie ukradłeś 😂 dno to jest być wyborcą pisu i nie przejrzeć na ocZy ale co może wiedzieć o tym alkoholik

Opublikowano
54 minuty temu, Roman176 napisał:

wy jesteście z lepszej perspektywy co się studiowało tłuk nie mieli szans studiować a teraz ..... 

czy to wina nauczycieli ze chcą mieć pracę ... i przyjmuje się .....  

Roman mam propozycję zacznij korzystać z translatora google bo wyraźnie nie dajesz rady przełożyć swojego na nasze😂.

1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Powstają to tylko w teorii, gadka dla ludu.. 

A faktycznie to upadają poniżej kolan

Wstają, wstają z kolan. Tylko nikt nie powiedział, że przy tym trzeba prostować kręgosłup i wyszło rycie ryjem.

• Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, PRIMO napisał:

Nie upada tylko powstaje z kolan a że ryje w gównie mordą to już nieistotny szczegół.🤨

Napisał  koleś  co  dwa  razy  dziennie  (rano  i wieczorem) 365 dni  w roku  w  tym gównie  na  kolanach ryje  :P  :P  :P  :P  

256546544_1039550146612516_6968370300440

Opublikowano
9 minut temu, Denwer napisał:

Napisał  koleś  co  dwa  razy  dziennie  (rano  i wieczorem) 365 dni  w roku  w  tym gównie  na  kolanach ryje  :P  :P  :P  :P  

Lepiej uczciwie ryć w gównie i móc z tego utrzymać rodzinę, niż żyć z wciskania gówna innym.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v