Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

@Denwer jak pis tak granicy pilnuje, że oni przechodzą to te koszty jeszcze wzrosną bez opozycji. Pytanie jeszcze czy te liczby w tym tweet cie to taka prawda jak te co do liczby uczestników marszu podawałeś? Czyli nie prawda.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Marecek ma urojenia jak na sektę przystało. 

Granica jest dziurawa jak cholera bo kilka razy w tygodniu zatrzymują kilkunastoosobowe transporty beżowych daleko od granicy.  Jest to jakiś ułamek % tego co przejeżdża dalej. Przedstawienia na granicy są dla zastraszonego ludu by utrzymać syndom oblęzenia i zagrożenia przed którym ino PIS i niepokalany Jarosław jest w stanie ich uchronić. Nie na darmo te 2 duże bańki Kurskiemu co rok przelewają.

• Like 1
Opublikowano

https://wpolityce.pl/media/573777-brak-argumentow-zakowski-kaczynski-chce-rzadzic-jak-putin

Brak argumentów? Żakowski: Kaczyński chce rządzić jak Putin / autor: Fratria; "Gazeta Wyborcza"

Lewicowi dziennikarze tak nienawidzą Kaczyńskiego że twierdzą że obrona granicy to ćwiczenia służb Pisu przed atakiem na obywateli , taki test , przypomina mi się jak Pis zakładał WOT to gazety lewicowe i politycy opozycji mówili że terytorialsi powołani są po toby pałować manifestacje przeciw rządom Pis . Antypisizm w niektórych mediach jest na poziomie szamba .

Opublikowano
7 godzin temu, Denwer napisał:

150  tyś    osób  opowiedziało  się  za  ,,Niepodległość  nie na sprzedaż ,,  

tuka   wiec  podległości  UE  zgromadził  40  tyś  osób.

Referendum  dotyczące  Polexit  mogło  by  wielu  zaskoczyć  :D 

@Tomasz0611

Ty sądzisz jak by tyle głosów było w referendo za pozostaniem w UE... Toby tak się stało...?????.....nie mogę znaleźć słów, w których żeby oceniec twój stan zdrowiai umyslo bez obrażenia ciebie.... Więc się powstrzymana..... 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Marecek ma urojenia jak na sektę przystało. 

Granica jest dziurawa jak cholera bo kilka razy w tygodniu zatrzymują kilkunastoosobowe transporty beżowych daleko od granicy.  Jest to jakiś ułamek % tego co przejeżdża dalej. Przedstawienia na granicy są dla zastraszonego ludu by utrzymać syndom oblęzenia i zagrożenia przed którym ino PIS i niepokalany Jarosław jest w stanie ich uchronić. Nie na darmo te 2 duże bańki Kurskiemu co rok przelewają.

sprawa jest banalnie prosta bo wystarczy przeliczyć ilość policjantów dla ochrony jednego człowieka dajmy na to kaczora i pomnożyc przez ilość migrantów i nawet mysz się nie przeciśnie 

ce321c8a-54d8-4348-88bf-f3b4ff00359c.jpeg

Edytowane przez thor1984
Opublikowano
58 minut temu, Mariusz2903 napisał:

https://wpolityce.pl/media/573777-brak-argumentow-zakowski-kaczynski-chce-rzadzic-jak-putin

Brak argumentów? Żakowski: Kaczyński chce rządzić jak Putin / autor: Fratria; "Gazeta Wyborcza"

Lewicowi dziennikarze tak nienawidzą Kaczyńskiego że twierdzą że obrona granicy to ćwiczenia służb Pisu przed atakiem na obywateli , taki test , przypomina mi się jak Pis zakładał WOT to gazety lewicowe i politycy opozycji mówili że terytorialsi powołani są po toby pałować manifestacje przeciw rządom Pis . Antypisizm w niektórych mediach jest na poziomie szamba .

Nikt tak nie umie wk***iać i drzeć ryja jak pis z putinem i łkaszenką 😂 drą mordy a to do niczego nie prowadzi. gaz drogi, sól  potasowa droga, exportu do nich nie ma i to są wielkie zasługi pisowskich patriotów 😂

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

Nikt tak nie umie wk***iać i drzeć ryja jak pis z putinem i łkaszenką 😂 drą mordy a to do niczego nie prowadzi. gaz drogi, sól  potasowa droga, exportu do nich nie ma i to są wielkie zasługi pisowskich patriotów 😂

Geopolityka nic nie poradzisz .

• Confused 1
Opublikowano

te pajace drą mordy jacy oni mocni są a zwykli polacy ponoszą skutki. po co nam takie pajacyki

Opublikowano
12 minut temu, racyl napisał:

😂 drą mordy a to do niczego nie prowadzi. gaz drogi, sól  potasowa droga, exportu do nich nie ma i to są wielkie zasługi pisowskich patriotów 😂

Oj tam, ale jak chcemy, to Arabów od Łukaszenki możemy za free importować xD 

Opublikowano
23 minuty temu, racyl napisał:

😂i to są wielkie zasługi pisowskich patriotów 😂

Patridiotów

17 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Geopolityka nic nie poradzisz .

Poniższym sobie zaprzeczasz. 

9 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Węgiel kupujemy z Rosji a cement z Białorusi 

Geopolityka nie ma nic do rzeczy. Skoro oni mogą do nas eksportować a my nie możemy do nich to kto jest kretynem i niedojdą? 

Opublikowano
Denwer napisał:

2 godziny temu, mirro napisał:

A który? Ten organizowany przez Bąkiewicza, czy ten nagle zorganizowany dla Bąkiewicza

Wczorajszy   Marsz  Niepodległości    był   organizowany  przez  Kombatantów  i  Bąkiewicz  :P    Boli  was  boli    że  nie  wyszły  prowokacje  z  tęczowymi  szmatami   i  że   nie  ma takiej  siły  w  Polsce  która  zatrzyma  Marsz  Niepodległości.  

Czajkowski  i  cała  sekta   atypisowsaka   wczoraj  przegrała.  Wygrał  PiS    Konfederacja  i Narodowcy  :P  :P   

No to w końcu państwowe to zbiegowisko czy prywatne? Mnie tam nic nie boli bo pudrowanie gówno śmierdzi tak samo...

Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

30 lat temu powstało Porozumienie Centrum

Od 30 lat w polityce .

Hmmm, Porozumienie Przeciw Monowładzy.....  Zwalczał coś kim sam się stał😆  Dobra nazwa na nową partię która bedzie chciała zlikwidować monowładzę PIS. Historia kołem sie toczy😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v