Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Ursus932 napisał:

I jak tam po świętowaniu ? 

Ja cały dzień na dachu , fajna pogoda to na połowie dachu papę termo udało się przylepić 😉

Kurcze nie ten temat 🙄 miało być w pogodzie

Przed chwilą, PRZMAS19821982 napisał:

Ooojj tam ooj tam, tu też pasuję..... 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, thor1984 napisał:

https://fb.watch/9c_TFVg4L0/ jest jeszcze nadzieja dla narodu polskiego, warto posłuchać starszej pani od 2 minuty

I właśnie o takich dziadach i skrzywionych mordach pisałem. Jak oni mogą cokolwiek mądrego,  dobrego i pozytecznego  wybrać. Przecież to nie ma żadnych argumentów ani przemyśleń  a jedynie emocje. Znamienne że żaden PISowiec nie wie czemu nie siedzą w pace skoro tyle kradli. Koledzy na forum też jeszcze tego nie wydedukowali🤣

Jesli ktoś nie potrafi zadać sobie tak podstawowych pytań tylko łyka hasła o złodziejstwie jak małpa kit to jak tu nie gardzić jego intelektem?

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano

Przez miesiąc kopania po kostkach sam z siebie wyłonili debilizm i zakazali przyjeżdżać. Nie dzwoniliście nigdy po pijaku po taksówkę? Raz się człowiek da radę sprężyć ale jak poproszą aby adres powtórzyć sprawa się upierdzieli...

mirro napisał:

22 minuty temu, galan99 napisał:

PUKI LUDZIE PŁACZĄ TO JEST JEST JESZCZE DOBRZE , ALE JAK ZACZNĄ SIĘ ŚMIAĆ BĘDZIE BIDA .

Ni dość że bida , to jeszcze i cyrk na kółkach.😂

33 minuty temu, hubertuss napisał:

A wielu dalej zdziwionych chodzi.

Oni już to wiedzą, ale jeszcze do nich nie dotarło.🤣

A oto nowy, dobry kierunek w energetyce polskiej.😂 Od tej chwili prądu będzie w ciul.

https://www.o2.pl/biznes/czestochowa-akt-zawierzenia-turowa-matce-bozej-na-jasnej-gorze-6703228890360736a

Zawierzył przyszłość swą albowiem wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Czesi to nie jest największy problem tego przedsiębiorstwa a nierentowność nawet po podwyżce 20%

Opublikowano

Miło się patrzy na  , marsz o charakterze państwowym , a gdzie pytam się obostrzenia COVID -19 czy ktoś o tym wspomniał? Jedno wielkie dno i kłamstwo , gdzie pseudo minister zdrowia oślepł nagle ? . A codziennie w wiadomościach o tysiącach zakażonych a tu , no cóż są  Terleckie co im wolno . Tylko przypominam to za pieniądze podatników , czyli nas wszystkich a jak do lekarza to brak pieniędzy . Boże chroń Polskę przed tymi fanatykami , bo o niepodległości tu nie ma mowy .

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Tylko przypominam to za pieniądze podatników , czyli nas wszystkich

od 500 podatek płacisz?

Opublikowano
7 godzin temu, hubertuss napisał:

Tam praktycznie wszyscy spadki notują. A vw jakoś latem nie miał blachy do tłoczenia elementów nadwozi.

tak tak tylko ze vw wypadł z czołówki ....   pisałem kiedyś o kosztach i awaryjności ten co niby pracuje mózgiem mózg mu plątał figle 

4 godziny temu, galan99 napisał:

Nie będzie zimy będzie sucho i to bardzo sucho .

wszyscy zgodnie przewidują ze bd zima śnieżna 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

właśnie o takich dziadach i skrzywionych mordach pisałem. Jak oni mogą cokolwiek mądrego,  dobrego i pozytecznego  wybrać. Przecież to nie ma żadnych argumentów ani przemyśleń  a jedynie emocje. Znamienne że żaden PISowiec nie wie czemu nie siedzą w pace skoro tyle kradli. Koledzy na forum też jeszcze tego nie wydedukowali🤣

kultura i szacunek to z tobą nie idzie w parze co dopiero umysł 

3 godziny temu, Ulman napisał:

zbitek słownych i całych zdań  rodem z TVPis. Widać że to do niczego w zyciu nie doszło, nic nie osiągnęło, nie ma swojego zdania za to wini wszystko i wszystkich wkoło. Jest układ, zamach, zmowa, wina Tuska  obcy kapitał, złe elity ale to że jeden z drugim jełop i niemota to tego nie widzą.

skont ty wiesz ? 

Opublikowano

Tysiące imigrantów chce przekroczyć granicę Stanów Zjednoczonych i wejść do kraju.

Sceny pokazują, że tysiące migrantów przejechało przez dwa meksykańskie miasta, próbując przekroczyć granicę ze Stanami Zjednoczonymi, głównie z Haiti, Salwadoru, Hndoras i Gwatemali.

Świata już takiego jak znaliśmy nie ma bo żądzą ludzie nie normalni cała Afryka będzie chciała do Ameryki  i Europy .

https://www.facebook.com/watch?v=1976108435897510

Opublikowano

a jak ktoś sra do swojego gniazda darzy się go szacunkiem ? 

1 minutę temu, Ulman napisał:

Szacunek to mozna mieć do kogoś kto coś soba reprezentuje a dziada to co najwyżej tolerować.

6 minut temu, Ulman napisał:

To nie sekta PIS w której wszyscy maja jedno i takie samo zdanie.

skont te wywody ? 

13 minut temu, Ulman napisał:

Na temat mózgu to ty sie Roman raczej wypowiadać nie powinieneś. Ty ino rencami robić umisz.

co na przykład robię rękami ? 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Szacunek to mozna mieć do kogoś kto coś soba reprezentuje a dziada to co najwyżej tolerować.

takie pytanie mam.

Ulman, co TY sobą reprezentujesz? Ty jakiś lepszy jesteś ? w czym lepszy jesteś od innych?

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, pafnucy napisał:

Ulman, co TY sobą reprezentujesz? Ty jakiś lepszy jesteś ? w czym lepszy jesteś od innych?

Zaburzenia osobowości z pogranicza uważająca się lepszą od inny ale ,Charakteryzuje się trwałym wzorcem lekceważenia i łamania norm społecznych oraz praw innych ludzi. Patologiczne zachowanie przejawia się także często w impulsywności, braku odpowiedzialności, niskiej empatii, skłonności do kłamstwa i nietrwałymi relacjami. Cechy te sprawiają, że osoby z osobowością dyssocjalną, częściej niż ogół społeczeństwa, Złudzenie ponadprzeciętności 

dawać plusy kto się z tym  zgadza 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Roman176 napisał:

a jak ktoś sra do swojego gniazda darzy się go szacunkiem ? 

co na przykład robię rękami ? 

Nikt ci nie każe nikogo na siłę szanować . To tylko wpojona patologiczna poprawność. 

Rękami to ty z pewnością robisz za dużo a głową za mało. A co robisz to wolę nie myśleć😆 

21 minut temu, pafnucy napisał:

takie pytanie mam.

W czym lepszy? Pewnie w wielu rzeczach. Nie po to sie uczyłem, studiowałem uczyłem języków, robiłem podyplomówkę , jeżdziłem po świecie, rozwijałem gospodarstwo , zacząłem drugi biznes by nie czuć się lepszy. Właśnie popaprana poprawność każe nam nie czuć się lepszymi bo nie wypada. A ja mam w d.... czy wypada czy nie. Czuję sie lepszy od gamoni którzy nic nie osiągneli a że im to nie pasuje i uważaja że tak nie można to dla odmiany też mam w d.... 

Świat tak funkcjonuje od zawsze  . Są lepsi i gorsi.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
Roman176 napisał:

7 godzin temu, hubertuss napisał:

Tam praktycznie wszyscy spadki notują. A vw jakoś latem nie miał blachy do tłoczenia elementów nadwozi.

tak tak tylko ze vw wypadł z czołówki ....   pisałem kiedyś o kosztach i awaryjności ten co niby pracuje mózgiem mózg mu plątał figle 

4 godziny temu, galan99 napisał:

Nie będzie zimy będzie sucho i to bardzo sucho .

wszyscy zgodnie przewidują ze bd zima śnieżna 

Że niby ja?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v