Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby cię nie interesowało to  już dawno skończyłbyś temat, ale właśnie wysokie ego mądrali z internetu nie pozwala Ci na to. 🤣

Opublikowano

image.jpeg.23f5ef6de312fb677afce776b18a7019.jpeg

postać sobie możesz na niej ale za nic cie nie będę brał 😂

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

czemu napuszczasz mnie na niego nic mi nie zrobił ani nie zaczepia 

A to taki styl jego.

Tym też kilka miesięcy temu w naszej ścince się próbował bronić🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

czemu napuszczasz mnie na niego nic mi nie zrobił ani nie zaczepia 

Bo on miał śliskie myśli a ty zdaje się tu zainteresowanie pedałami wmawiałeś.

1 minutę temu, Agrest napisał:

Gdyby cię nie interesowało to  już dawno skończyłbyś temat, ale właśnie wysokie ego mądrali z internetu nie pozwala Ci na to. 🤣

To działa również w twoją stronę. Bo ja przynajmniej nie staram się udowodnić tak jak ty, że nie byłeś nie znasz ludzi a wiesz lepiej.

1 minutę temu, Agrest napisał:

A to taki styl jego.

Tym też kilka miesięcy temu w naszej ścince się próbował bronić🤣

Przed tobą nie trzeba się bronić ty się sam pogrążysz.

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

Romanek robimy paradę w twojej wiosce 😂

urodziny hitlera juz byly teraz love parade

2 minuty temu, Roman176 napisał:

ciekawe kto to tak napuszcza i za to płaci 

jak to kto-tusk

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Bo on miał śliskie myśli a ty zdaje się tu zainteresowanie pedałami wmawiałeś.

nie słuchaj tej głupiej pindy z tvn ....   jeszcze trochę i tvn bd głosić ze w zima bd chodzić w sandałach 

1 minutę temu, jacus napisał:

jak zapłaci mi znowu tvn to bd następna  ale dzwonili szczegóły w krótce bd transparty 

LGBT+ Trzaskowski memy, gify i śmieszne obrazki facebook, tapety,  demotywatory zdjęcia

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

Jacusia to trzeba obowiązkowo zaprosić

Najlepsze memy o LGBT. To z tych memów śmieje się cała Polska | Dziennik  Polski

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

zastanawia mnie kto tym całym steruje 

2 minuty temu, Roman176 napisał:

ciekawe kto to tak napuszcza i za to płaci 

Masz jakieś sPSkową teorię w tym temacie? Kto , po co i za co to robi?  A może PISowscy paranoicy już to wiedzą?

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

nie słuchaj tej głupiej pindy z tvn ....   jeszcze trochę i tvn bd głosić ze w zima bd chodzić w sandałach 

jak zapłaci mi znowu tvn to bd następna  ale dzwonili szczegóły w krótce bd transparty 

LGBT+ Trzaskowski memy, gify i śmieszne obrazki facebook, tapety,  demotywatory zdjęcia

w tym roku w lutym bylo 20 stopni -w kozakach chodziles ?? 

2 minuty temu, racyl napisał:

Jacusia to trzeba obowiązkowo zaprosić

Najlepsze memy o LGBT. To z tych memów śmieje się cała Polska | Dziennik  Polski

gdzie?? na parade rownosci-musze zony zapytac czy moge...

Opublikowano

Jak wynika z najnowszych planów lądowania na lotnisku w stolicy Białorusi, do marca odbywać się będzie około 40 lotów tygodniowo ze Stambułu, Damaszku i Dubaju. Obecnie na Białorusi ląduje około 800-1000 migrantów dziennie – pisze "Welt am Sonntag", powołując się na informacje z niemieckich kręgów bezpieczeństwa. W najbliższym czasie pięć kolejnych białoruskich lotnisk będzie otwartych dla lotów z Bliskiego Wschodu. Porty te mają zostać przekształcone z lotnisk krajowych w międzynarodowe. 

gdzie są ci co się śmiali, że polska boi się 30 migrantów?

• Thanks 1
Opublikowano
8 godzin temu, racyl napisał:

8 godzin temu, racyl napisał:

Dobrze że nie u mnie , bo gnojowke już wywiozłem na pola i nie było by czym polewać towarzystwa 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v