Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
25 minut temu, Agrest napisał:

Aleś  płytki 🤦‍♂️

I najgorsze że oślizgły.

Nic nie zrozumiesz przez butę i zadufanie.

Sławek jak czytam tego gościa , to mam tak 👇🤭

Opublikowano
37 minut temu, racyl napisał:

Idź lepiej i się pomódl za tych ludzi co zamarzają i umierają z głodu  przy granicy polsko białoruskiej

ilu umarło z głodu ? 

37 minut temu, racyl napisał:

Idź lepiej i się pomódl za tych ludzi co zamarzają i umierają z głodu  przy granicy polsko białoruskiej

ilu umarło z głodu ? 

Opublikowano
19 minut temu, racyl napisał:

A co to za LGBT awatar , zmieniłeś orientacje 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

ilu umarło z głodu ? 

ilu umarło z głodu ? 

tylu ilu nie pomogli polscy katolicy

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

A co to za LGBT awatar , zmieniłeś orientacje 🤭

chciałbyś 😄 oj razi prawaków tęcza 😄

Opublikowano

Nawet jakby tylko jeden umarł to dla katolików i ich wartości splunięcie w twarz 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Aleś  płytki 🤦‍♂️

I najgorsze że oślizgły.

Nic nie zrozumiesz przez butę i zadufanie.

Widać pozostało ci to co robisz najlepiej. Tak kończą internetowi mądrale co to wiedzą lepiej niż ci co na miejscu byli.

Ja oślizły? O czym ty myślisz? Uważaj bo cię Roman zwyzywa od tych rowerowych osprzętów.

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

tym czasem @racyl  brakło argumentów to wystawił obrazek

Ale to nie on wkleił obrazek z żartem z wojny z Czechami. Obudź się w końcu.

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał:

Widać pozostało ci to co robisz najlepiej. Tak kończą internetowi mądrale co to wiedzą lepiej niż ci co na miejscu byli.

Ja oślizły? O czym ty myślisz? Uważaj bo cię Roman zwyzywa od tych rowerowych osprzętów.

Nadal nic.

A zajarzyłeś że ciebie w tej szkole nie było, czy i to za trudne?

Opublikowano (edytowane)

@Agrest o co ty jeszcze walczysz tutaj? Już wszystkim pokazałeś, że wiesz lepiej niż ci co byli na miejscu. Tak jak to mają w zwyczaju mądrale z Internetu. Których z reguły na miejscu danej sprawy nie manie znają ludzi itd.

9 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Pisiory wiedzą ,że narobili kolejnego burdelu w prawie i starają się to jakoś załagodzić a broń Boże nie dopuścić do następnego przypadku takiej śmierci matki. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Zauważyłeś że się non stop powtarzasz? Obyś się jąkać nie zaczął.

I Nadal nic🤦‍♂️

Ciągnę to dla zabawy. Zdanie mam od dawna wyrobione. Na pewno zdajesz sobie sprawę od kiedy. 🤣🤣🤣

Mądrala z internetu - pasuje ci👍

Opublikowano

Twoje zdanie nie wiele mnie interesuje jak to zdanie mądrali z Internetu co to lepiej wszystko wie. A ciągniesz to nie dla zabawy tylko dla ego mądrali z Internetu co to lepiej wszystko wie. Bo sam się ośmieszasz a to słaba zabawa powinna być przynajmniej dla ciebie bo dla innych już tak. Więc baw się tak dalej. A my się pośmiejemy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v