Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał:

Takie jak miał Adolf Hitler chciał dobra Niemiec Niemcy ponad wszystko i tak im zostało .

czasami pomyśl.... co piszesz.

Opublikowano

to czlowiek chory psychicznie wiec nie ma czego wymagac- zapomina tylko ze hitler w trzeciej kolejnosci wymordowal takich jak on.

romus-ta ruda to na piaskach-tam gdzie doszedl lodowiec w III zlodowaceniu, na gorkach to jest jakis dziwny il nie siwy jak wszedzie tylko taki czerwonawy, co to dokladnie jest nie wiem mam tylko jeden taki kawalek..

nasi gora.........

https://www.portalspozywczy.pl/alkohole-uzywki/wiadomosci/maspex-wchodzi-w-alkohole-przejmuje-cedc-od-roust-corporation,204706.html

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacus napisał:

ale oni ze swietego miasta wadowice- juz niejedna firme w polsce i zagranica kupili... nawet pewnei nie wiecie ile maja marek w zarzadzie

Bo pewnie mieli piniondze z komunistycznych układów a zakłady kupili od Tuska za grosze

I już masz wszystko wytłumaczone😆

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
40 minut temu, galan99 napisał:

Takie jak miał Adolf Hitler chciał dobra Niemiec Niemcy ponad wszystko i tak im zostało .

galan ty jednak powinieneś zacząć leczyć rower, bo na głowę to już za późno.

• Haha 1
Opublikowano
40 minut temu, Ulman napisał:

Zaraz ci Roman napisze że to pazerni prywaciarze i pewnie się wzbogacili na biednym ludzie. Ludzie sukcesu zawsze będą przez lewicowy lud opluwani

czytałeś idioto co tam pisze kultowe marki bd znowu naszych rękach popieram 

Opublikowano (edytowane)

Jak w naszych skoro w prywatnych. Ty sie brzydzisz takimi kapitalistami. Pewnie jeżdżą luksusowymi samochodami w leasingu , mają ich po 10 a ich dzieci i kochanki po 5😂 A może ci sie coś odmieniło?

I nie "pisze" tylko "jest napisane"

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

A oni to Tymbark i zakłady w Olsztynku pewnie też od Tuska za darmo mieli. A np taka Lubelle to kiedy przejeli? Roman, jak amen w pacieżu to oni się uwłaszczyli na złodziejskiej prywatyzacji. Popatrz kiedy załozyli firme i jak szybko w latach 90 tych sie rozwijali. Mówię ci - mieli układy i za darmo całe firmy brali. Podejżewam że to są komuniści i mieli układy z tajnymi słuzbami bo uczciwie nikt by sie tak nie dorobił.

Jak myslisz, maja po kilka luksusowych aut w leasingu? Oszukuja fiskusa i omijaja podatki?

Opublikowano

gość pracuje na swoją firmie a nie zatrudnia 4 niewolników  chodz ciebie już nie stać nawet na jednego 

Super. Tylko jak ludzie Tuska zniosą ten geszeft? Zasada jest taka - tylko Niemcy mogą u nas kupować a Polak ma być wyrobnikiem. ? 

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

gość pracuje na swoją firmie a nie zatrudnia 4 niewolników  chodz ciebie już nie stać nawet na jednego 

Super. Tylko jak ludzie Tuska zniosą ten geszeft? Zasada jest taka - tylko Niemcy mogą u nas kupować a Polak ma być wyrobnikiem. ? 

No i znowu to samo . Raptem trzeci czy czwarty post a już nie masz nic do powiedzenia i ten sam bełkot. Dziś masz dzień sympatii do prywaciarzy a jutro bedzie na odwrót. Głupio ci że z twoich bzdur i braku konsekwencji drę łacha? I bardzo dobrze bo to najmniejszy wymiar kary za twoje zaprzaństwo i zidiocenie.

I na koniec dla porządku i minimum logiki - widziałeś żeby ktoś zatrudniał niewolnika?

Opublikowano

y

4 minuty temu, jacus napisał:

ja tam żydowi niewierze 

Paweł Fijałkowski – polski historyk i archeolog, pracownik naukowy Żydowskiego Instytutu Historycznego, zajmujący się dziejami Żydów w Polsce X-XVIII wieku,

1 minutę temu, Ulman napisał:

I na koniec dla porządku i minimum logiki - widziałeś żeby ktoś zatrudniał niewolnika?

no ty byś chciał boś biedny 

2 minuty temu, Ulman napisał:

No i znowu to samo . Raptem trzeci czy czwarty post a już nie masz nic do powiedzenia i ten sam bełkot. Dziś masz dzień sympatii do prywaciarzy a jutro bedzie na odwrót. Głupio ci że z twoich bzdur i braku konsekwencji drę łacha? I bardzo dobrze bo to najmniejszy wymiar kary za twoje zaprzaństwo i zidiocenie.

raz ci pisałem nie jestem tak głupi jak ty nie wsadzam wszystkich do jednego wora 

Opublikowano (edytowane)

Roman, jesli nie umiesz odpowiedzieć inteligentnie to rozważ żeby nie odpowiadać wcale. 

Jeszcze raz zapytam. Czy nie widzisz nic dziwnego w zwrocie 

34 minuty temu, Roman176 napisał:

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

Praca niewolnicza i nowoczesne niewolnictwo to lewacka nomenklatura stworzona po to by rozmiekczyć lewaka pokazując mu cięzko pracujące biedne dzieci.😆

Zatrudnia sie robotnika a niewolnika sie kupuje więc to co napisałeś jak zwykle nie ma sensu

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v