Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gazeta polska to dopiero jest szambo 😂 . i zaplecze demonstracyjne pis. coś na miarę rodziny radia maryja 😂

Opublikowano

coś jak lis tak samo 

58 minut temu, racyl napisał:

gazeta polska to dopiero jest szambo

25 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Kurcze, wiek tylko 25-40, Prezes się nie załapie na singiel party u Ojca Tadeusza xD 

jedziesz zemną ? 

Opublikowano
27 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ja pierniczę. To jakaś mega perwersja.  To jakiś nowy plan na poprawienie demografii która się załamała po wprowadzeniu pińcet?

Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał:

jedziesz zemną ? 

Ja już zaobrączkowany, impreza nie dla mnie xD 

2 minuty temu, Ulman napisał:

Ja pierniczę. To jakaś mega perwersja.  To jakiś nowy plan na poprawienie demografii która się załamała po wprowadzeniu pińcet?

Nie wiem, rzuciło mi się w oczy jak sobie neta przeglądałem, to mówię sobie, wrzucę wam, pośmiejcie się xD 

Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał:

coś dla pisogłupków

Ostatnie 6 lat to masowa likwidacja miejsc w szpitalach.
Małopolska - zlikwidowano 1300 miejsc szpitalnych od 2015 do 2021 r.

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

likwiduje sie lozka bo nie ma kto sie opiekowac chorymi, do tego zmniejszono normy oblsugi -na jedna pielegniarke moze przypadac mniej chorych wiec zmniejszono liczbe przyjec i nic wiecej...

pisalem niedawno- godzina pietnasta nowy szpital uniwersytecki w krakowie zbudowany za 1,5 miliarda, gasna swiatla i cale pietra puste, korytarze puste, gabinety zqamkniete,tylko sprzataczki jezdza z wozeczkami..

grodzki mial racje od reki powinno sie zlikwidowac polowe szpitali powiatowych a personel przerzucic do tych specjalistycznych. budynki,lozka, dyrektorzy, urzednicy, portierzy,sprzataczki nie wylecza ludzi

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jeszcze mi życie miłe, jakby się moja dowiedziała ...

powiesz ze jedziesz na szkolenie 

1 minutę temu, jacus napisał:

likwiduje sie lozka bo nie ma kto sie opiekowac chorymi, do tego zmniejszono normy oblsugi -na jedna pielegniarke moze przypadac mniej chorych wiec zmniejszono liczbe przyjec i nic wiecej...

a nie presto ze rozdzielili(w końcu) psychotyka na dzieci i dorosłych ? 

Opublikowano
6 godzin temu, Ulman napisał:

nie tak jak nasi debile.

6 godzin temu, Ulman napisał:

Namawiasz by być patridiotą?

5 godzin temu, Ulman napisał:

Na miejscu Łukaszenki powiedział bym - paszoł won swołocz

Jako ciemnota boisz się wszystkiego. Dodatkowo zastraszony przez PISowskich debili robisz dokładnie to o co im chodzi. 

PIS to nie ideologia tylko idiotologia.

PISowcki patridiota.

4 godziny temu, Ulman napisał:

A gdzie masz konkretne dane. Daj to podyskutujemy chyba że jak zwykle nie masz i pozostaje ci udawanie idioty

Ty jestes debilem czy skończyłeś szkołę na 3 klasie podstawówki?

przygłupy PISocjalistyczne

to tylko kilka godzin pisarskiej działalności

wybitny to musi być umysł 

Opublikowano (edytowane)

@nie Lubisz sobie podobno czytać, mam dla ciebie lekturę waszego idola Mateusza Morawieckiego wydaną 22 lata temu 😂 "Prawo Unijne "

Ludzie wierzący w PIS to są ludzie skończeni, po prostu ograniczeni życiowo

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „FRANK EMMERT MATEUSZ MORAWIECK PRAWO DD EUROPEJSKIE NMd MEAAI.N”

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Edytowane przez racyl
Opublikowano
10 godzin temu, hubertuss napisał:

Więc po co bredzisławie wrzucałeś tu memy wyśmiewające to, że opozycja mówi, że pis chce polexitu? Widać jesteś hipokrytą i od hipokryzji nie uciekniesz.

Naucz  się  czytać nie rób  z siebie  większego   niemądrego  człowieka  niż  jesteś.  PiS  to  najbardziej  pro  unijna  partia  w Polskim sejmie. To  że  tobie  twoje  sekta  antypisowska wmawia  jakieś  brednie   że  PiS  doprowadzi  do  Polexit  i  ty w to wierzysz  to  już  inny  problem  na to  nic  nie  poradzę  :D  :D   

10 godzin temu, racyl napisał:

gazeta polska to dopiero jest szambo 😂 . i zaplecze demonstracyjne pis. coś na miarę rodziny radia maryja 😂

towarzysz-stalin-jest-z-ciebie-zadowlony

Opublikowano
6 godzin temu, nie napisał:

to tylko kilka godzin pisarskiej działalności

wybitny to musi być umysł 

Nazywa rzeczy po imieniu. Wyborca pisu jest tumaniony z każdej strony jak tylko się da. Normalny człowiek widzi, że z każdej strony pisowcy kradną uwłaszczają się na państwowym przez różne fundacje wyprowadzają ciężki szmal. A pisowiec mysi, że jest tak dobrze jak nigdy niebyło bo szczujnia mu tak mówi. Chorzy na raka czekają na opis tomografów po 2 tygodnie.  Mam w rodzinie. A widziałem w tv faceta co czeka już któryś miesiąc. Tak miesiąc to nie pomyłka. A przygłup z pisu myśli, że jest tak dobrze jak nigdy nie było. W kraju szaleje drożyzna a pisowcom tłuką do łbów, ze jest wspaniale. To jak nazwać takich ludzi?

1 minutę temu, Denwer napisał:

Naucz  się  czytać nie rób  z siebie  większego   niemądrego  człowieka  niż  jesteś.  PiS  to  najbardziej  pro  unijna  partia  w Polskim sejmie. To  że  tobie  twoje  sekta  antypisowska wmawia  jakieś  brednie   że  PiS  doprowadzi  do  Polexit  i  ty w to wierzysz  to  już  inny  problem  na to  nic  nie  poradzę  :D  :D   

Tak najbardziej pro unijna? Bo Sawicki ci tak powiedział? Od kiedy wierzysz w ludzi psl u? W takie brednie to tylko oczadzeni propagandą ci uwierzą. Szkoda, że jak ostatnio Morawiecki pojechał do UE to tej pro unijności widać nie było. Ale zaraz hipokryto pewnie napiszesz, że on nie z pisu. Bo chyba nie należy jak się nie mylę. No chyba, że się zapisał. Ty serio myślisz, że ludzie tacy głupi jak ty i uwierzą w te twoje bajki?

Opublikowano (edytowane)

248152196_4492696137478252_2058497801333

7 minut temu, hubertuss napisał:

Szkoda, że jak ostatnio Morawiecki pojechał do UE to tej pro unijności widać nie było.

Dla  ciebie   i  twoich  POpleczników  unijność  to  poddaństwo.  Na to  nic  się  poradzić  nie  da  że  wy  ciągle  na kolanach.

PiS  sprzeciwił  się  przymusowej  relokacji  migrantów   gdzie  tuk  straszył  Polexitem  zabieraniem  funduszy   i  co  z tego  wyszło  a no  rząd  PiS  wygrał  z  tukiem  i   UE   bo  się  nie  ugięli  na  poddaństwo  unijne.    :P 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał:

W twoje uwierzą,już ci się PIS z PSL myli z podniecenia.

Tu nie ma żadnych bajek. Czekanie na opis tomografu kilka tygodni to prawda. której nie życzę ci abyś sprawdził. Wyciąganie pieniędzy z spółek czy wprost z budżetu poprzez przelewy na różne fundacje to też prawda. Obajtek sobie tak pałacyki remontuje. Wczoraj ktoś tu wrzucał linka jak niejaki Lisicki przelał tak 1,5 mln na konto fundacji należącej do swojej mamy itd.

15 minut temu, Denwer napisał:

248152196_4492696137478252_2058497801333

Dla  ciebie   i  twoich  POpleczników  unijność  to  poddaństwo.  Na to  nic  się  poradzić  nie  da  że  wy  ciągle  na kolanach.

PiS  sprzeciwił  się  przymusowej  relokacji  migrantów   gdzie  tuk  straszył  Polexitem  zabieraniem  funduszy   i  co  z tego  wyszło  a no  rząd  PiS  wygrał  z  tukiem  i   UE   bo  się  nie  ugięli  na  poddaństwo  unijne.    :P 

Tak tak wy wstajecie z kolan. Było widać. Przed USA, przed Izraelem przed UE. Przed wszystkimi już klęczycie. I daruj se te wielkie litery. Bo to, że używasz wielkiej czcionki nie sprawi, że te durnoty do kogoś trafią. Poza durniami oczywiście.

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Firmy bankrutowały bo im nie płacono. Takie samo oszustwo jak w stosunku do rolników którym np Bielmlek nie płacił. I to jeszcze pod wodzą senatora PiS.😂

@Denwer to jest hipokryta. On takich sytuacji nie widzi bo po c . Mu wbili do głowy, że peło i tuk. A jak pisiory okradają rolników jak Romańczuk to cichosza.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, hubertuss napisał:

Czekanie na opis tomografu kilka tygodni to prawda

Oczywiście opis robi Kaczyński a tomograf jest pisowski i temu to trwa kilka tygodni,a ten co czeka na opis to członek PO

Edytowane przez witejus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v