Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Dnia 5.09.2021 o 10:11, Ulman napisał:

przekonaniem że Nowak trafił do więzienia🤣

Dnia 5.09.2021 o 10:13, hubertuss napisał:

@Ulman Bo dla nich propagandę robią idioci dla idiotów. Wmawiają im różne dyrdymały a ci się potem kłócą ze wszystkimi myśląc, ze to prawda.

ten up następny yteligentny 

3 minuty temu, Ulman napisał:

Tytuł idioty roku dzierżysz nieprzerwanie i może marecek i kolega od płaskiej ziemi z galanem moga ci go odebrac.

naprawdę ? 

Opublikowano

Jako głupek nie rozumiesz ze do momentu gdy nie zapadnie prawomocny wyrok, kazdy jest niewinny. Trzeba było do szkoły choć trochę pochodzić a teraz jak widać nie jesteś w stanie żadnej wiedzy przyswoić mimo że jak każdemu PISowcowi , propaganda wmówiła ci że cokolwiek wiesz i cokolwiek rozumiesz.  Pogódź się z tym 

Opublikowano
Dnia 13.04.2021 o 18:02, Ulman napisał:

Każdy PISowiec w kraju wie że Nowak jest winny tylko nie dawał się złapać. Upragniony moment nadszedł ale okazało się że jednego Zbyszek nie przewidział. Sąd zapytał sie za co ma Nowaka posadzić na dłużej i zaczeły sie schody. Ziobro przecież wie że Nowak winny , wszyscy PISowcy wiedza że Nowak winny a sąd jakiś dowodów chce? A skad on weźmie dowody i w sumie po co jak wiadomo że zegarkowy jest winny i już. Niestety sąd nie zapomniał że zyjemy w państwie prawa (a nie Prawa i Sprawiedliwosci)

Opublikowano

To nie obrona tylko uczulenie na głupote  i nieuctwo.

Uporządkuj sobie w głowie i zaakceptuj fakt że Nowak jest na ten moment niewinny bo nie jest skazany i nigdy nie był w więzieniu a w areszcie Naucz się rozróżniać te pojęcia i poczytaj o podstawach prawa skoro tak bardzo lubisz z całym PISem wydawać wyroki rodem spod wiejskiego sklepu. Człowiekowi o średniej inteligencji , rozkminienie tej zawiłej materii powinno zająć max 2 godziny.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

To nie wybielanie tylko walka z debilami. Takich przykładów jak przed chwilą dałeś sa codziennie dziesiątki i jak na złość wszyscy potrafią zrozumieć co najwyżej kilka prostych zdań a cokolwiek wiecej ich przerasta. 

Udowodnij że w przypadku Nowaka sie mylę to uznam że go wybielałem.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Nowak wyszedł na wolność po wpłaceniu przez jego córkę miliona zł kaucji. Prokuratura zakwestionowała jednak tę wpłatę i chciała, żeby były polityk wrócił do aresztu, w którym przebywał w związku z oskarżeniami

Opublikowano

Taaa, i to sa właśnie wyroki wiejskich filozofów i sPISkowców. Wszyscy wiedzieli ale że ci "wszyscy" to głupki to jakos nie chce być tak jak im sie wydaje.. Twoim problemem jest to że wydaje ci sie że rzeczywistość powinna się przystosować do twoich urojeń a nie na odwrót. Na szczęscie tak nie jest i oby nie było.

Opublikowano

No dobra , my tu gadu gadu a temat trzeba w końcu zamknąc 

Czy podtrzymujesz poniższe i masz jakieś na to dowody czy poprostu jesteś paranoikiem fantastą i bałwanem?

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

powiedziałeś ze po 48 godzinach puszczą go nie winnego jak wszystkich z braku dowodów dasz sobie rękę obciąć 

to dawaj ........

44 minuty temu, Roman176 napisał:

Nowak już jest w wiezieniu chociaż idę o zakład .......................................................................

Opublikowano

To co wstawiłeś tylko pokazuje jak otwiera się nieograniczone możliwości w praniu i przewalaniu kasy. Oczywiście nie liczę iż nie będą tego robić, bo stworzono to, aby można było. 😂 

Opublikowano (edytowane)

D Sośnierz   KONFEDERACJA  na  wyborach  śląskiej    PO  ???

FB161W2XoAgIsX6?format=jpg&name=large

Edytowane przez Denwer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v