Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Sugerujesz ze szczepienie jest aktem odwagi?

Zaszczepieni typu Janda i spółka wytworzyli poczucie że szczepionka jest towarem poszukiwanym i należy starać się o nią wszelkimi sposobami. Ludzie to przyjęli i ruszyła lawina zapisów. Teraz jakiś głęboki analityczny umysł próbuje to reklamować jako akt odwagi. No za***isty pomysł.

Opublikowano
21 minut temu, mirro napisał:

Zaszczepieni typu Janda i spółka wytworzyli poczucie że szczepionka jest towarem poszukiwanym i należy starać się o nią wszelkimi sposobami. Ludzie to przyjęli i ruszyła lawina zapisów.

Chyba w śród  ciemnoty     która  nie  potrafi  samodzielnie  myśleć 

Opublikowano

Nooo, główny elektorat PISu nabrał przez to do szczepionki takiego obrzydzenia,  że aż system informatyczny się posypał. Przed przychodniami nie było ani jednej kolejki i musieli staruszków na ulicach wyłapywać by ich zapisac. 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, mirro napisał:

Gotowce a zapłatę w gotówce.

Jak  już  chcesz  zapłacić  to  wolałbym  przelew  na  konto  bankowe ;)  gotówka  jest  staroświecka  i  niepraktyczna

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)

OOOO JA BYM powiedział żę zaszczepienie się to jest akt odwagi na ten moment , za pół roku jak bedzie wiecej wiadomo o szczepionce to pewnie z aktu odwagi zostanie zdegradowana ale teraz  czemu nie SZCZEGÓLNIE ZO CHODZI O OSOBY 70 +? 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

z aktu odwagi zostanie zdegradowana ale teraz  czemu nie ?

Bo lepiej działa wywołanie zapotrzebowania i ssania na towar na rynku, niż wzywanie do aktów odwagi.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Glapiński mówi że przymierzają się do wypuszczenia papierka z nominałem 1000 PLN. Ten to dopiero będzie szeleścił.

Dokładnie jeszcze żeby był z Kopernikiem .

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Wolę gotówkę szelest papierka i mieć pieniądz w kieszeni nie kawałek plastiku .

Consulting  to  nie  są  tanie  rzeczy.  To tylko  Nowak  potrafił   skrytki  w domu  robić  niczym  dżepetto

Opublikowano
2 minuty temu, henio2 napisał:

Pawłowicz wyraziła swoje zdanie a tu fala hejtu bo napisała prawdę

A tak se przechodziła z tragarzami  koło straganu Owsiaka i postanowiła bezinteresownie splunąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v