Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Eeeee ja spiewałem Stawaj strana narodnaja, stawaj na smiertnyj boj........😂

Ty już skrzywiony jesteś😉😉😉

Przy takiej nucie to tylko pić, a co jak nóżka takt wybija a rączki rwią do oklasków czy tam dobpośladków? Choć w samczym gronie to chyba nie ten tego🤭🤭🤭

@Chłoporobotnik dziś dzień/wieczór przyjaźni Polsko Rosyjskiej, zapodaj nutę😜

Tylko nic od Ukrów bo Ulman się zagotuje🤣🤣🤣

Opublikowano
4 godziny temu, racyl napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Aneta ObserwatorXY @ObserwatorXY Siedziba fundacji "Ex Bono", która dostała prawie 10 mln zł z Funduszu Sprawiedliwości Pierwotna lokalizacja siedziby -mieszkanie w bloku. Koordynatorką Centrum Pomocy W Tychach prowadzoną przez Ex Bono -była radna, działaczka Solidarnej Polski. #FaktyTVN Lvn”

Jak ktoś ci umrze pod płotem to też nie będzie twój problem ?

Idą za chlebem, z byle kaprysu nie wydają swoich oszczędności na transport i nie decydują się na pieszą wędrówkę przez nieznany tren.

Naprawdę trzeba być trudnej sytuacji żeby na takie coś się zdecydować zabierając ze sobą jeszcze dzieci

To nie jest tłumaczenie tej sytuacji Jak Niemiec napadł na Polskę kto przeją się sytuacją i losem ludzi nikt świat milczał .

Nie można tak wpuszczać byle gdzie i kiedy są  na  to legalne przejścia graniczne a skąd bierze ich Alaksandr Łukaszenka powinien zawracać to specjalnie pcha pod naszą granicę i się cieszy .

Opublikowano

Aleksandrowa daruj dzisiaj, coś na wesoło.

A żarcie to normalna egzystencja🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Ty już skrzywiony jesteś😉😉😉

Przy takiej nucie to tylko pić, a co jak nóżka takt wybija a rączki rwią do oklasków czy tam dobpośladków? Choć w samczym gronie to chyba nie ten tego🤭🤭🤭

Jak robiłem kwity na trzeci stopień znajomości rosyjskiego w CSJO w Łodzi, to jeden z wykładowców przychodził czasem z gitarą i śpiewał Okudżawę. Oczywiście na trzeźwo to się nie kończyło nigdy. 😂

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Łapaj szlagiera końcówki lat 80.

Nooooo Panie Kolego szacun. za***iste.

8 minut temu, galan99 napisał:

To nie jest tłumaczenie tej sytuacji Jak Niemiec napadł na Polskę kto przeją się sytuacją i losem ludzi nikt świat milczał .

A jak Niemca dobijali, to się tak naszym losem przejęli, że 50 lat się pozbierać nie szło.😂

Opublikowano

Mirek był nastolatkiem i wiedział już co i po co nosi😜

Myślałem że od Kalinki zaczniesz🤭

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

To Stalin tak nam pomagał przy pomocy Żydów i żydzi dalej pomagają .

Ty nie lubisz Żydów, czy mi się wydaje?

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

Ty nie lubisz Żydów, czy mi się wydaje?

Witamy ojca miłosierdzia😁

Opublikowano

Coś się skrzywił?

Co nie jesteś miłosierny? Nie lubisz wszystkich?

A Żyda to byś nawet kiełbasą z własnego kabana poczęstował🤭🤭🤭

Opublikowano (edytowane)

modlisz się do Nich?

to coś nie kompatybilne takie cóś....

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano (edytowane)

rosyjskie piosenki mi pasują  nas nie dogoniet   a my maluchem , ostatnio nawet  W temacie jakie muzyki słuchacie ktoś napisał żę rosyjskich  słucham  . z pół roku temu słyszałem fajną nutke po rosyjsku i nie moge namierzyć kto to spiewa 

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano
Mariusz2903 napisał:

Nasze Polskie dzieci były mordowane i głodzone w niemieckich obozach , człowiek człowiekowi zgotował taki los , to co dzieje się na granicy to pikuś , więc nie lamentuj

W tamtym czasie dziecko nie miało skąd pomocy dostać. Kryteria były jednoznaczne. Tu kryteria to wyobraźnia i opcje a i tak korzystamy z rozwiązań dla czasów gdzie niema człowieczeństwa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v