Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

0_1_109562_Ma_ktos_linka_do_tego_przez_pluszowymis.jpg

2 godziny temu, DTaras napisał:

Aaaa to w ramach przeciwwagi do konferencji?

O nie , Panie Kolego , to tylko pierwsza randka.😂 Zauroczony.

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał:

I cały misterny plan w pizdu.😂 Ot dwóch takich co pokradli telefony imigrantom.🤣 Pieprzone dzbany

https://www.o2.pl/informacje/pokazali-zdjecie-z-egzekucji-internauta-odkryl-prawde-kolejna-wpadka-6688374502144672a

Od razu myślałem, że to mistyfikacja i fake newsy. Gdyby ci kolesie byli naprawdę terrorystami mieli by czyste telefony a nie coś co ich może zdradzić. Z tą zoofilią to już pisiory całkowicie popłynęli. Szkoda, że z nich nie zrobili jeszcze gejów czy ogólnie lgbt.

2 godziny temu, DTaras napisał:

Czyli ktoś miał gówniarskie ciągoty a nasi zbłaźnili się skandalem. Był czas przywyknąć...

Ktoś ale raczej nie ci uchodźcy. Od razu wiadomo było, że to propagandowy kit. Piso uważa, że terroryści są tak głup[i jak oni. 

Opublikowano
13 minut temu, Denwer napisał:

243036086_10226227985633966_367595195141

Tesco tez kiedyś miało bezpłatne autobusy. Iiiiiiiii nie ma juz Tesco.:lol:

25 minut temu, hubertuss napisał:

Z tą zoofilią to już pisiory całkowicie popłynęli.

Widać temat albo ich kręci, albo czują się w nim mocni.:lol:

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v