Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, Ulman napisał:

A ty znowu chlejesz po nocy i belkoczesz coś bez sensu.. Tak jak zawsze pisałem to jedna i ta sama swolocz która razem wódkę piję gdy lud nie widzi. 

Twierdzisz że media nie są niezależne bo PIS razem z PO imprezowało?

zapomniałem dodać z konfederacją ...    i co teraz ? 

A ty znowu chlejesz po nocy i belkoczesz coś bez sensu..

chciałbyś ...  to ze górnik cię gasi w sprawie rolnictwa ....   możesz sobie obrażaniem podnosić swoją wartość mnie to ... 

W takim razie od kogo są zależne? Pochwal się co wymyśliłeś w swojej alkoholowej jaźni 

a co Tusk na konwekcji miał na myśli mamy sprzyjające media ? kupione niezależne czemu fakt nie ujawnił większości zdjęć ....  czemu najszybszy onet na pierwszej zaraz tłumaczył posuw ? mieli złożyć projekt  A Budka miał takiego pecha że wtedy udzielał wywiadu, w którym powiedział że z Siemoniakiem i Neumannem właśnie przygotowują interpelacje poselską w sprawie wyborów kopertowych!!

czemu wyborcza wybiela tłumaczy 

Zaproszenie polityków na imprezę urodzinową to część warsztatu pracy Mazurka. Taką ma metodę na zdobywanie informacji i budowanie relacji zawodowych. I nie ma w tym niczego nagannego.

to są media ? 

W takim razie od kogo są zależne? Pochwal się co wymyśliłeś w swojej alkoholowej jaźni 

a co Tusk na konwekcji miał na myśli mamy sprzyjające media ? kupione niezależne czemu fakt nie ujawnił większości zdjęć ....  czemu najszybszy onet na pierwszej zaraz tłumaczył posuw ? mieli złożyć projekt  A Budka miał takiego pecha że wtedy udzielał wywiadu, w którym powiedział że z Siemoniakiem i Neumannem właśnie przygotowują interpelacje poselską w sprawie wyborów kopertowych!!

Zaproszenie polityków na imprezę urodzinową to część warsztatu pracy Mazurka. Taką ma metodę na zdobywanie informacji i budowanie relacji zawodowych. I nie ma w tym niczego nagannego.

to są media ? 

19 minut temu, mirro napisał:

Zbieram szparagówkę ostatnie 40 ha.

u ciebie nie za mokro ? 

Opublikowano
6 minut temu, Denwer napisał:

242409459_1028359174666681_7917401320964

Sentencja idealnie pasuje do obecnych rządzących (PIS) 😝

Opublikowano

Z tego bełkotu przed którym wstawiłeś mego posta @Roman176 wnioskuję że nie przeszkadza ci to, że ci państwo zamiast siedzieć na tłustych, opłacanych z naszych podatków du.pskach w pracy/ sejmie, wesoło się bawili na urodzinach dziennikarzyny. To do kur,wy i nędzy nie są bajki z mchu i paproci, ale okradanie podatnika w żywe oczy.

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Roman176 napisał:

zapomniałem dodać z konfederacją ...    i co teraz ? 

chciałbyś ...  to ze górnik cię gasi w sprawie rolnictwa ....   możesz sobie obrażaniem podnosić swoją wartość mnie to ... 

to są media ? 

to są media ? 

u ciebie nie za mokro ? 

Ile ty wypiłeś że takę dywagacje ci wyszły? 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Ile ty wypiłeś że takę dywagacje ci wyszły? 

za mało, bo nie zasnął...:D

Opublikowano
2 godziny temu, agromatik napisał:

że ci państwo zamiast siedzieć na tłustych, opłacanych z naszych podatków du.pskach w pracy/ sejmie,

No i jeszcze by co wydumali, przegłosowali a my rano obudzilibyśmy sie zdziwieni.😂

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby i ludzie stoją

,,U Robcia na urodzinach
Jest Suski i gwiazdy kina
Więc program się rozpoczyna
Do śmiechu, no i do łez
Tu Górski jest za magika
Kosiniak walczyka fika
Cymański odstawia byka
A Budka torreadorem jest
Warszaffka na urodzinach
Najlepsze u Mazurka wina
Śledź, Neumann i wieprzowina
Jest Hofman i jego Tesla też
Nazajutrz jak słonko wstanie
Znów zaczną napierdalanie
Szczekanie na zawołanie
Teatrzyk, no i fajno jest!"
Opublikowano
9 minut temu, Denwer napisał:

242414891_681078356619404_53520592456927

nie gorszy katolik od Ciebie. przynajmniej nie opluwa w niedziele od rana na AF.

Opublikowano

No dobra, ale jego mentorka idzie na polityczną emeryturę, co teraz Donek pocznie?

Anielka pewnie zatrudnienie u Putina znajdzie, może przy Nord Stream

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich , lewych ,prawych i bezbarwnych . Co tu słychać ? Bo już całe lato jak nie interesuje się kompletnie polityką 

nawet k**wa dobrze mi z tym , nie denerwuje się i robię swoje 9_9 

Opublikowano

W byłym NRD chyba jeszcze mają zapasy takich. Trochę takich produktów tworzyli😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v