Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, Roman176 napisał:

jak by tak ................ @Ulman  to ty też pzpr

tych lubelskich niezależnych ekspertów dobrze kojarzę i nie zapomnę jak startowali z list PIS w wyborach  😂

gdzie jak gdzie ale w PIS nie ma nic za darmo i nic nie dzieje się przypadkowo jak to próbowali wciskać. jakby policzyć wszystkie powiązania i zależności za czasów rządów PO i PIS to może się okazać że za PIS to już dawno prześcignęło czasy PO

Opublikowano

Ci porządniejsi z PZPR może poszli do PiS bo i porządni ludzie byli w PZPR ale były też mendy i wiadomo gdzie znaleźli miejsce. Wiadomo to nie regola ale o PZPR bym akurat się nie czepial

Opublikowano

na tą porządność pisowskich komuchów nabieraliśmy się jak pis nie rządziło czy na początku pierwszej kadencji a później doskonale widać jakie potworzyli zależności, protekcje, identyczne jak za pzpr z tym że teraz za pis.

na porządnych to oni może wyglądali jak się im nikt nie przyjrzał bliżej 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, akooo napisał:

Ci porządniejsi z PZPR może poszli do PiS bo i porządni ludzie byli w PZPR ale były też mendy i wiadomo gdzie znaleźli miejsce. Wiadomo to nie regola ale o PZPR bym akurat się nie czepial

Na przykład prokurator stanu wojennego Piotrowicz. Oskarżał opozycjonistę i bronił księdza pedofila. Porządny człowiek jak na standardy pisu. W pzpr oczywiście też był. Nawet pis tłumaczył, że walczył z komuną. Od środka ja rozwlec chciał.

Mamy kolejną ofiarę szczujni i całej pisowskiej propagandy. Facet, który się postrzelił śmiertelnie w białym miasteczku. Zrobił to w proteście przeciwko protestowi medyków. Który jego zdaniem jest polityczny. Takie są efekty prania mózgów przez pis starszym ludziom.

Opublikowano
26 minut temu, hubertuss napisał:

Mamy kolejną ofiarę szczujni i całej pisowskiej propagandy. Facet, który się postrzelił śmiertelnie w białym miasteczku. Zrobił to w proteście przeciwko protestowi medyków. Który jego zdaniem jest polityczny. Takie są efekty prania mózgów przez pis starszym ludziom.

Widać  że  masz pusto  w  głowie   w końcu  jesteś  forumowym  błaznem

242314948_10221856540175782_888839535034

Opublikowano (edytowane)

@Denwer takie coś, że ktoś kogoś szuka to mogłeś nawet ty napisać czy kto inny. Tak jak kiedyś było z ta młodą lekarką co to niby na wczasy pojechała do Afryki a potem okazało się, że to była jej charytatywna pomoc dla ludzi tam żyjących. Już nie raz wasza zakłamana propaganda opierała się na fake newsach. Gdybyś jak piszesz nie miał tak pusto w głowie to byś wiedział, że służba zdrowia strajkowała nie tylko gdy rządził pis. Forumowy błaźnie jak zwykle zero argumentów tylko kłamstwa.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jak jeszcze nie było wiadomo co w tym liście to już mówiłem, że pisiora jakiegoś podesłali by strajk zakończył. I jak widać za bardzo się nie pomyliłem. Dobrze, że nikogo nie winnego nie zranił. Propaganda pisowska tego nieszczęśnika tam posłała. Bo jak mówiłem i pisałem, strajki medyków są były i będą nie zależnie kto rządzi. I mówienie ,że to polityczne to skrajna głupota.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
13 minut temu, Denwer napisał:

Widać  że  masz pusto  w  głowie   w końcu  jesteś  forumowym  błaznem

242314948_10221856540175782_888839535034

Ogłoszenie mniej, więcej jakby szukali chętnych do pracy w Rządzie RP. Przyjść, postać nawet czas se można wybrać. W razie pytań mówić że ja tu tylko stoję.😂

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Ogłoszenie mniej, więcej jakby szukali chętnych do pracy w Rządzie RP. Przyjść, postać nawet czas se można wybrać. W razie pytań mówić że ja tu tylko stoję.😂

Jak by popatrzeć na to jak nasz rząd załatwia np problem elektrowni w Turowie czy całą masę innych problemów. To wypisz wymaluj to ogłoszenie. Oni tam tylko stoją i biorą pieniądze. A roboty brak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v