Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

150  tyś    osób  opowiedziało  się  za  ,,Niepodległość  nie na sprzedaż ,,  

tuka   wiec  podległości  UE  zgromadził  40  tyś  osób.

Referendum  dotyczące  Polexit  mogło  by  wielu  zaskoczyć  :D 

@Tomasz0611  i  jak  łyso  ci   że   twoje  opowieści  że  Marsz  nie  Przejdzie  tradycyjną  trasą  okazały  się  kłamstwem  :P  :P  :P  

FD6t5sDWUAUd6kR.jpg

Opublikowano

3 minuty temu, Denwer napisał:

i  jak  łyso  ci   że   twoje  opowieści  że  Marsz  nie  Przejdzie  tradycyjną  trasą  okazały  się  kłamstwem  :P  :P  :P  

To podziękuj tym kobietom, co zrezygnowały ze swojego  marszu.

Opublikowano

Gdzie  ci   kamerzyście  nie  wejdą 

256024830_3011862952407166_7597406716546

247955408_3011863029073825_5510135545654

2 minuty temu, mirro napisał:

tym kobietom, co zrezygnowały ze swojego  marszu.

Nie  zrezygnowały   przecież  :P  :P  nie  kłam   ruski  trolu  

Opublikowano

@mirro  nie  miały  innego  wyjścia   bo  Marsz  Niepodległości  miał  pierwszeństwo   :P  :P   wiem  że  was  to  boli   ale  taka  prawda  150  tyś  polaków  pokazało   że  tuk  niema  żadnych  szans  z  swoimi kłamstwami  

255985734_183728813954894_46808324008857

248031963_4566029846752746_4151410747768

Opublikowano
Denwer napisał:

@mirro  nie  miały  innego  wyjścia   bo  Marsz  Niepodległości  miał  pierwszeństwo        wiem  że  was  to  boli   ale  taka  prawda  150  tyś  polaków  pokazało   że  tuk  niema  żadnych  szans  z  swoimi kłamstwami    

No i właśnie pokazałeś jak widzicie demokrację... Potriumfuj jeszcze. To że zakonnica tam się pojawiła nie znaczy, że popiera gadkę Bąkiewicza. Zapatatajałeś koleżko...

Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, jarecki napisał:

byliscie kiedykolwiek na wiekszej imprezie lub zgromadzeniu ?

No ba wystarczy pójść na procesję Bożego Ciała by zobaczyć, że często kilka tysięcy ludzi nie zostawia po sobie burdelu. Nie ma powyrywanych płytek chodnikowych czy kostki. Nie ma poprzewracanych ławek nic nie płonie i hord policji dookoła tez nie ma. O koncertach na stadionach to już nawet nie chce pisać.

2 godziny temu, Denwer napisał:

150  tyś    osób  opowiedziało  się  za  ,,Niepodległość  nie na sprzedaż ,,  

tuka   wiec  podległości  UE  zgromadził  40  tyś  osób.

Referendum  dotyczące  Polexit  mogło  by  wielu  zaskoczyć  :D 

@Tomasz0611  i  jak  łyso  ci   że   twoje  opowieści  że  Marsz  nie  Przejdzie  tradycyjną  trasą  okazały  się  kłamstwem  :P  :P  :P  

Nie bądź śmieszny. Znowu bzdury piszesz. Na podstawie nie wiadomo czy prawdziwej liczby uczestników chcesz tu jakieś tezy o referendum wysnuwać? Nie kompromituj się. Zróbcie to referendum. Macie jaja?

Gdzie  ci   kamerzyście  nie  wejdą 

Nie  zrezygnowały   przecież  :P  :P  nie  kłam   ruski  trolu  

Gorzej zakłamanego pisowskiego trola jak ty niema. Jak się okaże w następnym poście sam wyszedłeś na kłamcę.

@mirro  nie  miały  innego  wyjścia   bo  Marsz  Niepodległości  miał  pierwszeństwo   :P  :P   wiem  że  was  to  boli   ale  taka  prawda  150  tyś  polaków  pokazało   że  tuk  niema  żadnych  szans  z  swoimi kłamstwami  

No i proszę ruski trolu czy tam pisowski bo to to samo. Okazuje się, że bardzo szybko połknąłeś tę żabę.  Kobiety zrezygnowały i tyle trolu. Twoje drugie imię to kompromitacja i porażka.

Masz jaja trolu na te referendum czy będziesz tak tylko sobie poszczekiwał?

to zdjecie przejdzie do historii-20211112111706.jpg

gallery_1636700235_995110-20211112111714.jpg

Pasted Image- Nov 11, 2021 - 11-33-06pm-20211112111644.png

22patriotycznie.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 godziny temu, Denwer napisał:

@mirro  nie  miały  innego  wyjścia   bo  Marsz  Niepodległości  miał  pierwszeństwo  

A który? Ten organizowany przez Bąkiewicza, czy ten nagle zorganizowany dla Bąkiewicza.😂

46 minut temu, DTaras napisał:

Gorsze tematy poruszane są w Białoruskiej telewizji...

A to wczoraj było. Ale dzisiaj Władymir utemperował ich zapędy w kierunku użycia bombowców. Chyba im ich nie wypożyczy .😂

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, mirro napisał:

A który? Ten organizowany przez Bąkiewicza, czy ten nagle zorganizowany dla Bąkiewicza

Wczorajszy   Marsz  Niepodległości    był   organizowany  przez  Kombatantów  i  Bąkiewicz  :P    Boli  was  boli    że  nie  wyszły  prowokacje  z  tęczowymi  szmatami   i  że   nie  ma takiej  siły  w  Polsce  która  zatrzyma  Marsz  Niepodległości.  

Czajkowski  i  cała  sekta   atypisowsaka   wczoraj  przegrała.  Wygrał  PiS    Konfederacja  i Narodowcy  :P  :P   

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)

Tak tak wiemy. Krużganek oświaty niósł ten Bąkiewicz i było 150 tys osób trolu. Tak wiemy. Wszystko to co piszesz to taka prawda, że guzik prawda.

Od kiedy to Konfa wygrała? Zdaje się nie raz tu po nich jechałeś. Krużganek oświaty ci przynieśli czy tam zapalili?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Niedawno Konfederacja to byli ruscy agenci. No popatrz jak to sie zmienia 🤣

Marecek ma rozdwojenie jaźni więc dlatego wszystko widzi podwójnie🤣

23 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Ja jestem w sekcie ? widzisz wg. mnie ty też jesteś w Ku Klux Klanie .

No właśnie jeszce nie doszlismy do tego co mnie łączy z KKK? Wiesz już czy może potrzeba ci wiecej czasu?

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v