Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

4 godziny temu, Ulman napisał:

Zagrożenie jest głównie w słabych umysłach. Pedalstwo zawsze było jest i będzie i nigdy w dziejach świata nie spowodowało żadnej rewolucji i teraz też nie spowoduje.

Promować i dotować pedalstwo na pewno umocni słabe umysły🤣🤣

Edytowane przez Dariowola
Opublikowano

no jak już i w reklamy prezerwatyw to pchają, to jak nie pluć na to?

Opublikowano
26 minut temu, dysydent napisał:

Oczywiście ani dla exbiskupa to żadna nobilitacja ale i wyborcom to za dobrej ... za dobrze nie świadczy.

Kiedyś musiałem się z nim witać zwyczajowym "czołem księże biskupie"  a teraz jak? "Czołem księże sołtysie "?😂

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Kiedyś musiałem się z nim witać zwyczajowym "czołem księże biskupie"  a teraz jak? "Czołem księże sołtysie "?😂

A teraz wystarczy "sie ma wrzodzie na Kościoła d*pie"

Prawda że na ówczas to pierwsze gardło wojska Polskiego?

Mam na myśli przełom wieków

Opublikowano
12 minut temu, pafnucy napisał:

no jak już i w reklamy prezerwatyw to pchają, to jak nie pluć na to?

Pchają dlatego że ciemnota rozgrzała ten temat do czerwoności.

Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał:

Właśnie ciemnota najbardziej pedalstwo promuje Mają wmówione że im to zagraża i w kółko tylko o tym,  a środowiskom LGBT właśnie o rozgłos chodzi.

homoseksualizm jest rodzajem ułomności i dziwne, co najmniej dziwne bać się chorych i ułomnych a do tego w tym przypadku niezakaźnie.
Czyżby się bali własnej słabości że sami w ten homoseksualizm popadną?
z drugiej strony zakazywanie prawne ułomności rzeczywiście o zbytnim polocie intelektualnym nie świadczy i samo w sobie jest o wiele groźniejsze niż ta ułomność.

kolejny raz powtarzam - ludzie to idioci  i to tacy uznawani za tzw "normalnych"

Opublikowano

może i tak, ale teraz w dobrym guście jest popieranie pedalstwa.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, pafnucy napisał:

może i tak, ale teraz w dobrym guście jest popieranie pedalstwa.

no ja nic nie mam przeciwko promowaniu takowego np u Niemców i innych którym gorzej życzę niż swoim.
Tymi metodami szybko utracą dominację tak że nie ma tego złego...
zależy od punktu widzenia.

jest jeszcze ta obłuda w kościele katolickim w którym z natury rzeczy celibat promuje statystyki homoseksualne i nie muszę udowadniać - dlaczego.
Ci którzy z własnej natury promują to z czym tak usilnie walczą

dużo by jeszcze ale coraz więcej tematów staje się niebezpiecznych i to jeszcze w necie który wszystko pamięta

a mieliśmy zmierzać ku czasom światłym. Chyba nie potrafimy.

Temat pedalstwa jest tylko zastępczy bo tylko taki leży w naszym zasięgu.
Hitler też walczył z homosiami i hitlerowi podobni i teraz... znowu?

"postęp" jak cholera po... covid-zie

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał:

kolejny raz powtarzam - ludzie to idioci  i to tacy uznawani za tzw "normalnych"

I z tm sie bezwzględnie zgadzam dodając że uznawanych za "normanych" jest wiekszość

Opublikowano

Czyliiii.. jeżeli zawsze twierdziłem jako to jestem jebnięty - lepiej dla mnie? Witejus - weź i wyłuskaj do czego to gejowszczyzna ma doprowadzić? Pafnucy - zawsze myślałem, że o gustach się nie dyskutuje. Natomiast jeżeli idzie o tzw. dobre tony to istotne jest wyważenie szczerości aby chamstwem nie zaleciało.

Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał:

homoseksualizm jest rodzajem ułomności i dziwne, co najmniej dziwne bać się chorych i ułomnych a do tego w tym przypadku niezakaźnie.
Czyżby się bali własnej słabości że sami w ten homoseksualizm popadną?
z drugiej strony zakazywanie prawne ułomności rzeczywiście o zbytnim polocie intelektualnym nie świadczy i samo w sobie jest o wiele groźniejsze niż ta ułomność.

A ja myślę że jedni z ułomnością się rodzą a inni ją nabywają.🤔 Zakazywanie a promowanie  ułomności to różnica.

Opublikowano

U muzułmanów nikomu do głowy nie przyjdzie żeby lgbt promować mimo że tam w zaciszu domowym to popularne ponoć. Ten ruch (ruch nie homoseksualizm) wymyślili ludzie którzy chcą zniszczyć naszą cywilizacje nic dziwnego że część społeczeństwa które nie dało sobie jeszcze zrobić prania mózgu daje temu odpór. Ci nieszczęśnicy którzy biorą udział w tego typu paradach to tylko narzędzia za sznurki pociągają wieksi cwaniacy niż najbardziej znani homo-celebryci. A na samej górze tej piramidy zła siedzi Lucyfer ale on już jest przegrany jego królestwo się wali a im bliżej końca tym więcej dusz chce pociągnąć za sobą.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Dariowola napisał:

A ja myślę że jedni z ułomnością się rodzą a inni ją nabywają.🤔 Zakazywanie a promowanie  ułomności to różnica.

medycyna, psychologia i podobne nie znają metody tej ułomności ... nie wiem... wyleczenia? zatem tak jak krótkowidzowi zalecane szkła korekcyjne tak...
gdyby taki Freddie Mercury bardziej "higienicznie" się prowadził to ileż więcej... pomimo owej ułomności w innych sferach; On akurat w muzyce był mistrzem ponadprzeciętnym
Czy tylko za to że był homoseksualny to Go marginalizować we wszystkim?
Tak - homoseksualizmu nie promować ale i nie dyskredytować jego nosicieli we wszystkim innym

tak, wiem - trudno to wyważyć no ale to co teraz w Polsce się dzieje na pewno dalekie od tej równowagi.
Bliżej skrajności choć zgoda że na zachodzie na przeciwnym biegunie.

ale czy z tego powodu mamy pozwalać emocjom aby zdominowały rozum?

czy homoseksualista ma się bać? czy o to chodzi?

są o wiele groźniejsze rzeczy w naszej naturze i one właśnie się ujawniają na czym sam siebie nieraz łapię bo rzeczywiście miewam ochotę... albo nie bo i beze mnie wystarczająca nagonka ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

ułomność, to ułomność. nigdy nie powinna być przedstawiana jako normalność. owszem. jak nie szkodzi, to można tolerować, ale nie celebrowac.

1 minutę temu, Ulman napisał:

Lud i rozum?🤣

ty nie lud?

Opublikowano

A tym czasy Żydzi się burzą do Polaków bo uchwalili ustawę .

"Dziś polski parlament uchwalił ustawę zabraniającą zwrotu mienia żydowskiego lub zadośćuczynienia za nie ocalałym z Holokaustu i ich potomkom. Nie mam zamiaru milczeć w obliczu tego prawa. To bezpośrednie i bolesne pogwałcenie praw ocalałych z Holokaustu i ich potomków. To nie pierwszy raz, kiedy Polacy próbują zaprzeczyć temu, co zrobiono w Polsce podczas Holokaustu .

Opublikowano

pafnucy - celebracja jest wtedy gdy nawet nieprzekonani przedmiotu próbują. Gdyby nie wściekłe zaprzeczanie sprawie towarzystwo zajęłoby się sobą. Wyłażą na ulicę niczym rolnicy we własnej sprawie. Bazowanie na prostym podziale na normalnych i nienormalnych może trafić na ekscentryka tak i w homo i hetero trafisz na biseksualność i cały plan w piździec. Istnieją ortodoksi i to oni decydują o czerni i bieli. "Tak to tak, nie to nie". Przy czym potrzebne im to jest do zatrzymania umysłów. Głupi zawsze będzie posłuszny. Ot metoda indoktrynacji.

galan - i na uj w tym grzebią? Teraz się opowiedzieli i będzie dyskusja... dyplomaci..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v