Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, mirro napisał:

WOŚP jest zły a PiS jest dobry. To zostało ustalone już wcześniej. Teraz ten zły WOŚP przyjął długopis od dobrego PiSu i sprzeda go za duuużą kasę , która potem sprzeniewierzy. 

Nadmieniam tylko że gdyby ten długopis był wystawiony do sprzedaży z pominięciem  WOŚP, to pewnie dostaliby za niego dużo mniej.
Czyli pomimo trefności samego długopisu, jest szansa że będzie za niego dobra kasa, bo wartością największa tego przedmiotu, jest jego sprzedaż w ramach WOŚP.

I tak oto zostało udowodnione, że nawet przedmiot skalany posiadaniem go przez PiS jest w stanie obmyć się z tego brudu.

Raczej odwrotnie. Jak  WOŚP, mógł przyjąć coś od złej strony mocy i kto się odważy wylicytować ten długopis ?

4 godziny temu, henio2 napisał:

WOŚP jest tak sama jak fundacja Rydzyk a jedni i drudzy służą drugiemu człowiekowi ja nic nie mam do tych co kasę dają Owsiakowi ja z okazji WOŚP wyśle 500 zł Rydzykowi  amen

Podać Ci mój numer konta :P  ?

2 godziny temu, galan99 napisał:

Będzie kolejna Epidemia już nie długo . widocznie ta za słaba nie zadziałała dobrze .

Bill Gates ostrzega: nie jesteśmy gotowi na kolejną pandemię .

Bill Gates ostrzega, że świat musi być przygotowany na kolejne pandemie, znacznie groźniejsze od obecnej. W rozmowie z niemieckim ""Sueddeutsche Zeitung" miliarder stwierdził, że kolejne pandemie są nieuchronne.

Bill Gates ostrzega: nie jesteśmy gotowi na kolejną pandemię

Pandemie należą do nowej normalności "na tej samej zasadzie jak trzęsienia ziemi, tornada czy zmiany klimatyczne" - ocenił Gates. "Musimy odrobić naszą lekcję, na następną pandemię nie jesteśmy przygotowani" - dodał, zaznaczając, że może być ona dziesięciokrotnie gorsza od obecnej. Dlatego też Gates nazywa pandemię koronawirusa "pandemią 1.".

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/bill-gates-ostrzega-przed-kolejnymi-pandemiami/d00qb4j

A od kiedy Gates jest ekspertem od epidemii ?

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Dariowola napisał:

W zagrożeniu życia matki jest dozwolone. Brak słów 🤔🤕

Kwalifikacja będzie wyglądała w następujący sposób. Jak matka przeżyje, tzn że nie było podstaw a jak nie. to Bóg tak chciał. W d*pę kopany taliban.

17 minut temu, dsbh napisał:

Raczej odwrotnie. Jak  WOŚP, mógł przyjąć coś od złej strony mocy i kto się odważy wylicytować ten długopis ?

Ja stawiam na Sasina. Nie ma takich pieniędzy, których nie potrafiłby przej..bać.

Opublikowano

henio prowadzi krucjatę dla nienarodzonych dzieci i nie przeszkadza mu, że czeski lekarz zakończy polską ciążę. Gdyby Ci na czymś zależało pomyślałbyś jak zrobić aby to dziecko się urodziło. Wyzwanie co? Ale za cienki między uszami jesteś podobnie ci Twoi idole.

galan - w czasie Hiszpanki Gatesa nie było na świecie. Jakoś już wtedy były takie głosy..

Długopis prezydenta... Kupiłem sobie do firmy komputer AIO. 24 cale z dotykiem. Parę tysi. A może mieć gest i przekazać go na WOŚP? Taki nic nie kosztujący gest...

Opublikowano
46 minut temu, dsbh napisał:

Podać Ci mój numer konta :P  ?

A od kiedy Gates jest ekspertem od epidemii ?

To mało wiesz  ale to nic a w Chinach od nowa ASF  zaraz nie będą mieli świń .

Opublikowano

@henio1 jak się za dużo chodzi do kościoła to na mózg siada 😂

W następnym roku to pewnie pisiory będą podważać teorie kopernika 😂

Opublikowano
9 godzin temu, racyl napisał:

jak się za dużo chodzi do kościoła to na mózg siada

To zależy co tam jara się w kadzidle. jak siedzi za blisko, to i szkodliwe być może. Od samego chodzenia to go najwyżej nogi zabolą.

Opublikowano (edytowane)

Ci co atakują Pana Giżyńskiego też są świnie. Oczywiście Pan Gizyński nijak świnią być nie może, wiec jest ponad to.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Denwer - zbastuj trochę. Knajpy i tak pozamykane to gdzie wydasz? Chyba, że zabrakło na ratę to ok. Policyjna taktyka bez zmian podobno. Protesty skomentowane, nikt nikogo nie bił od zaplecza ani otaczał ale taktyka bez zmian..

Opublikowano
12 godzin temu, galan99 napisał:

To mało wiesz  ale to nic a w Chinach od nowa ASF  zaraz nie będą mieli świń .

Aż sprawdziłem na szybko jego życiorys i jest ekspertem od wirusów ale tych komputerowych.

2 godziny temu, mirro napisał:

Ci co atakują Pana Giżyńskiego też są świnie. Oczywiście Pan Gizyński nijak świnią być nie może, wiec jest ponad to.

Giżyński to nie został już kiedyś zawieszony w prawach członka Pis. Tylko nie pamiętam co on wtedy wymyślił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v