Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Jest powód do otwarcia szampana?

Każdy  powód  jest  dobry  jak  ktoś  lubi  szampana  oczywiście 

Opublikowano
43 minuty temu, galan99 napisał:

Rząd po cichu zmienił kolejność szczepień. Najpierw prokuratorzy, skarbówka i CBA. Dopiero potem przewlekle chorzy .

Czary-mary ze szczepieniami! Okazuje się, że w Narodowym Programie Szczepień, który rząd przyjął z pompą pod koniec grudnia, obowiązuje inna kolejność wykonywania szczepionek, niż w wydanym przed kilka dni temu rozporządzeniu. Wcześniej zaszczepieni mają być m.in. prokuratorzy, w efekcie osoby z przewlekłymi chorobami dłużej będą musiały czekać na swoją kolej. – Będziemy się domagać rewizji programu szczepień – mówi Faktowi posłanka KO Barbara Nowacka.

Sondy nie posłuszne i taj sano Prokuratura trzeba zaszczepić i to szybko .

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/szczepienia-przeciw-covid-19-dla-prokuratorow-i-sluzb/ksprsmm

130943294_743042012985154_641385642196709627_n.jpg

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Dariowola napisał:

To jest prawdziwy dżentelmen  nawet dla pani lekkich obyczajów ma szacunek 🤣👍

Ona  to  raczej  grubych  obyczajów

Ale  trzeba  jej  zostawić  że  zachować  się  umiała  nie  to  co  ta  nasza  kuchta 

OTYwL3VfMS9jY19kN2E3Yy9wL3BpY3R1cmVzLzIw

ODMweDYwMC9jY181YmI4OS9wL3BpY3R1cmVzLzIw

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
20 minut temu, agromatik napisał:

Baby skosztował wreszcie, aż ślepka przymrużył

O fujj Niemca tak po łapach całować. Tfuuu. Tylko właściwie który to bo ciężko poznać z tego profilu? 

Opublikowano
44 minuty temu, Dariowola napisał:

To jest prawdziwy dżentelmen  nawet dla pani lekkich obyczajów ma szacunek 🤣👍

Taaa. może po te reparacje pojechał 🤣

Opublikowano

dariowola - czep się swego żywota. Co ci Panienka zrobiła? Robotę ma nieciekawą choć sama wybrała. Są tacy co polują na ludzi i mają płacone za godziny - kogo obdarzysz większym szacunkiem?

Opublikowano

ja juz na orkiestre wplacilem .

od rana czekalem az marecek wstawi fotki swojej kolezanki z kujawsko-pomorskiego- juz sie nie dziwie czemu od rana wykazuje takie podniecenie

Biorę popcorn i czekam na dalszy rozwój sytuacji...Ewa Szarzyńska (@EwaSzarzynska) | Twitter

• Haha 1
Opublikowano

C(ar)yca - nawet pasuje...

Jeszcze niewiem co o tym myśleć... Podobno zorientowali podobno ktoś już się zorientował, że Poldka Press to wydmuszka i kupili sobie głównie własnych (z racji Ruchu) wierzycieli no ale to wyżej?

Opublikowano
17 minut temu, DTaras napisał:

Jeszcze niewiem co o tym myśleć... Podobno zorientowali podobno ktoś już się zorientował, że Poldka Press to wydmuszka i kupili sobie głównie własnych (z racji Ruchu) wierzycieli no ale to wyżej?

Czyli prawidłowo zadawałem pytanie. Dlaczego to było do sprzedania? Bo czekało na takiego jelenia jak Obajtek.

• Haha 1
Opublikowano

Tak zasadniczo to opisywana sytuacja powinna Suskiemu pochlebiać. Nieźle utrzymana i jak widać figlarna pięćdziesiątka  dla takiego chodzącego deficytu intelektu  o radiowej urodzie , to wielki komplement

• Haha 1
Opublikowano

Czy gospodarstwa utworzone na gruntach dzierżawionych od państwa zostaną zlikwidowane?

Apelujemy o zatrzymanie procesu likwidacji gospodarstw rolnych utworzonych na dzierżawionych gruntach państwowych – to stanowisko i zarazem apel Towarzystwa Ekonomistów Polskich.

- organy i instytucje rządowe od kilku lat realizują działania prowadzące do likwidacji dużych, prywatnych gospodarstw rolnych dzierżawiących grunty państwowe;

Powyższy problem będzie w najbliższym czasie narastał, ponieważ w latach 2023–2024 kończy się większość dużych dzierżaw zawartych .

Opublikowano (edytowane)

xbbygx6b.png

Niech nie pirdoli cep że nie było bum bum... 🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v