Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Rrolniik napisał:

@Marcin133 Gdybym ja wiedział to co wiedziałem w wieku 30 lat mając 20 lat to miał bym już spore dzieci. taka ciekawostka 8/10 dziewuch da się zbałamucić na pierwszym spotkaniu, wystarczy odpowiednie podejście do tematu i masz co chcesz, kiedyś nie wierzyłem w takie wianki, a rzeczywistość jest inna :D

ja pójde dalej nawet 10 na 10 da się zbałamucić , tylko trzeba je  z polecenia kolegów odwiedzać , a tak bez polecenia to ............. 

• Haha 1
Opublikowano

@leszek1000 zmień lekarza, u mnie w przychodni kiedyś starszej daty Pani dermatolog lubiła sobie pooglądać to i owo, z czym byś nie zaszedł to majty w dół bo musi sprawdzić.

Ty jesteś facet, masz jaja, swędzi Ciebie to szukaj jakiej żeby podrapała, uwierz że dziewuchy swędzi jeszcze bardziej niż Ciebie :D

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Ale jeszcze zależy jak swędzi 😋 może wypadało by od czasu do czasu potoknąć ogona 😂 moja jeszcze nie slubna, a już same problemy. Zwolniła się z roboty, służbowego auta nie ma, zabrała mi bmke i dwa tygodnie już śmiga nie myśli oddać... zdążyła rozwalić oponę i felgę alu i przerysować zderzak. Związek coraz bardziej wisi na włosku 😋

Przyjeżdża tylko jak trzeba zatankować z instrybutora na podwórku 😉

• Haha 10
Opublikowano (edytowane)

To wam coś opowiem, dla tych co tak żony bardzo szukają.

Ale najpierw żeby nie było że nie na temat: mlekovita 1.60 😁

Pewnego razu na rodzinnej imprezie  był też mój dobry kolega , kawaler 35, sam mieszka. Gadka szmatka i moja teściowa do niego:

a ty byś już sobie znalazł kobietę na stałe , już czas na ciebie

Na co czas? 

No żeby żonę znaleźć

A na co mi żona?

No jak na co, by się domem zajęła i raźniej razem.

Domem to ja sam się zajmuje i nudzić też się nie nudzę sam 

No tak, ale na starość kto ci szklankę wody poda?

Wie pani co, to ja wolę zdechnąć po tygodniu bez wody niż całe życie z babą się męczyć.

Teść to myślałem, że kotletem się udławił i do dziś żałuję że nie wyjąłem aparatu i teściowej zdjęcia nie zrobiłem...

Edytowane przez komizmo
  • Haha 17
Opublikowano

Ja oddałem swój samochód do pracy żonie to 2 lata już go w środku nie sprzata 😂 a w domu to codziennie . Ostatnio jeździłem z nią o się pytam kiedy warzywo sieje na wycieraczkach 😀

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano

Widzę klub anonimowych ruchaczy powstaje tutaj, proszę w te miłosne opowieści wstawiać wątek ceny mleka, np ile litrów mleka musisz sprzedac zeby miec na godzinkę dziewczynkę 😁

• Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, leszek1000 napisał:

Rrolniik może na priv napiszesz sekret, bo mnie swędzi, a lekarze to tylko na telefon. 🤣

Roksa. pl tamte zawsze mogą i nie grymasza, wręcz przeciwnie. I samochodu nie będziesz musiał oddawać 😁

• Haha 3
Opublikowano
4 godziny temu, Mistrz18 napisał:

Widzę klub anonimowych ruchaczy powstaje tutaj, proszę w te miłosne opowieści wstawiać wątek ceny mleka, np ile litrów mleka musisz sprzedac zeby miec na godzinkę dziewczynkę 😁

To zależy do jakiej mleczarni 😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

Co ja mam powiedzieć 23 lata po ślubie 🤕

Ale jak już  co to jak osiemnastka

Polmlek dawaj po1,65

A i jeszcze to że podobają mi się te same laski co moim synom☺

Edytowane przez Łolek
  • Haha 2
Opublikowano
grzesiu napisał:

To uważaj żebyś przyszłej synowej przypadkiem nie pokrył 🤣🤣🤣🤣

Chłopy ogarnijta się bo czytam Wasze wypowiedzi i nie wierzę. 

ciągle czekam na komentarz dlaczego obniżka jest dla nas dobra.....

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, grzesiu napisał:

Całe szczęście że Ty z prezesem nie dasz rady mieć dzieci 😂🙆

• Like 1
  • Haha 8
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Co ja mam powiedzieć 23 lata po ślubie 🤕

A i jeszcze to że podobają mi się te same laski co moim synom☺

Zawsze możesz pierwszy wypróbować 😜 , po czym powiesz " synu tak ta się nadaje na żonę "🤭

32 minuty temu, grzesiu napisał:

Więc proszę napisać jaką masz cenę 😋 , a nie kuźwa zaśmiecać temat z poziomu szarego konsumenta 

Opublikowano

Nigdy bym nie pomyślał że moja skromna szara zwykła osoba może wzbudzać tyle zainteresowania i emocji - całkiem niepotrzebnie. Napisałem jeden głupi post a w temacie wrze. Haha Nie wypowiadam się na temat podwyżek obniżek bo nie ma nic wspólnego z Mlekpolem. Myślę że skargi zażalenia zapytania można śmiało kierować pod adresem Grajewo ul Elewatorska.

• Like 1
  • Haha 8
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
  • Dodaj nową pozycję...
v