Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, krzychu987 napisał:

Tego nikt nie wie czy cena była wyższa przez ten dym co był na jesieni. Ale jakiś wpływ napewno był skoro nawet w TPR był artykuł niezadowolonych rolników więc zasięg ogólnopolski poszedł a wcale aż tak dużo rolników się nie burzyło. Cena była dość dobra to wszystkim emocje opadły ale podejrzewam że jak znowu zacznie mocno spadać  to teraz będzie więcej chętnych którzy będą widzieli potrzebę zmian. Nie mogę tego pojąć że zamiast się jednoczyć to cały czas jest pocisk po tych osobach które chcą zmian. Jak sam stwierdziłeś spółdzielnie rozgrywają nas jak chcą między innymi przez takie osoby jak ty. Zamiast poprzeć tych buntujących się to ciśniesz bekę a w tym samym czasie jesteś dyma.y przez spółdzielnie. Brawo TY. 

Powiem krótko.  Jako jedyni Mieliście jeszcze szansę jesienią, teraz już pozamiatane. 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Marcin133 napisał:

Ja mam starsze siostry jedna dentystka druga w firmie farmaceutycznej...obie robią dobra kasę także mi nie zaluja tym bardziej widzą ile roboty -codziennie. Ale tutaj się zgodzę że są przypadki jak pisał Komizmo. Lolek pisałeś o tym swoim przypadku 

Napisałem 

4 godziny temu, FarmerDyzio napisał:

za czekoladki nie, ale za +5gr do litra to pewnie byś się nie wahał 😁

a Ty łolek napisałeś o wczorajszym temacie na luźnych ?;

Tak

Opublikowano (edytowane)
Dnia 13.03.2021 o 11:53, Dzikib11 napisał:

Polecam wszystkim spółdzielcom obejrzeć materiał Krzysztofa Tołwińskiego pt.Bielmlek Upadłość.

Materiał w którym Pan Krzysztof atakuje vice prezesa OSM Pietnica Pana Łukasza? Ciekaw jestem czy chociaż raz miał okazję porozmawiać z Panem Łukaszem w cztery oczy i zweryfikować swoją błędną tezę. Czasami jakieś swoje stereotypy czy przekonania zostawilbym sobie żeby kogoś przypadkiem niesłusznie nie obrazić czy umniejszać jego wiedzę i umiejętności. 

Edytowane przez grzesiu
Opublikowano
grzesiu napisał:

Dnia 13.03.2021 o 11:53, Dzikib11 napisał:

Polecam wszystkim spółdzielcom obejrzeć materiał Krzysztofa Tołwińskiego pt.Bielmlek Upadłość.

Materiał w którym Pan Krzysztof atakuje vice prezesa OSM Pietnica Pana Łukasza? Ciekaw jestem czy chociaż raz miał okazję porozmawiać z Panem Łukaszem w cztery oczy i zweryfikować swoją błędną tezę. Czasami jakieś swoje stereotypy czy przekonania zostawilbym sobie żeby kogoś przypadkiem niesłusznie nie obrazić czy umniejszać jego wiedzę i umiejętności. 

A Ty z nim rozmawiałeś ? Pewnie przypadkiem na ulicy go spotkałeś, tak jak plomby na cysternie widziałeś 😂😂😂

• Haha 9
Opublikowano

Wszyscy w górę, nawet łowicz a mlekpol i chyba ostatno polmlek w dół. Brawo 👋

Opublikowano

Co się dzieje ,jedni obniżają po 10 gr, inni podwyższają ? Jakaś abstrakcja😐. To już nawet  ,,pewnej '' zbiorowej paniki nie idzie doświadczyć ?   Czyżbyśmy doczekali się normalności i praw rynku ?O.o Co to kużwa  jest ? Organizmy mleczarzy do tego nie przywykłe ,jak żyć  ?😐😉. Jak u mnie obniżyli ,a u sąsiada podwyższyli, to ani go psem poszczuć ,ani mu rogi przyprawić . Hmmmm.😜

• Haha 2
Opublikowano

Ile bólu, ile troski, dusza płacze, serce krwawi niechże prezes(osm) się zadławi. 

Dodatkowo mój somsiedzie, obyś **ju umar w biedzie. Wydajnością ja nie grzeszę, ale ty nie możesz doić lepiej. Po cichutku, powolutku, nocną porą, szkła namielę pod oborą, dodam gwoździ też do smaku i oleju prosto z baku. Wleje wszystko ci do pryzmy żebyś rok miał bardzo żyzny.

Jakbyś tego nie miał dosyć, cepravinu w zbiornik włożyć. Myślę, że zrobiłem wiele, żeby pomóc ci w niedzielę. By polubić cię na nowo, żebyś z głodu zdechł nad drogą.Już ulżyło mi sromotnie , już nie czuję tej kurwicy, jak żeś poszedł do Piątnicy. 😜

Tak mi się skojarzyła modlitwa z dnia świra z sytuacją w polskim mleczarstwie 😁

• Like 2
  • Haha 16
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v