Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zadzwoniłem do instruktora i powiedziałem, że nie chcę żadnych produktów przywożonych przez kierowcę - instruktor podziękował za info i już nic nie dowożą

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, ramzes10 napisał:

Jakieś wyjście by to było :)

Prawda że Ryki -20 groszy ??

GIzycko niby po 1 gr do białka i tłuszczu. 

tTakie informacje widziałem na fb

O Rykach to pier**la pewnie że to za styczeń wtedy im tyle zabrali.

A Giżycko pewniak 100% że po 1 gr do tłuszczu i białka czyli z 7 gr podwyżki. 

Opublikowano
47 minut temu, piotrek91p napisał:

I u mnie to samo 

received_1345615119136934.jpeg

A wiekszosc dostawcow Mlekpolu smieje sie z Mlekovity z powodu jej premii lojalnosciowej, moze nie jest to dobre ale przynajmniej biore produkty jakie chce(nabial jaki chce) + paliwo a nie jak tutaj na przymus

Opublikowano
krzychu987 napisał:

Dnia 14.02.2021 o 10:44, grzesiu napisał:

Niech podziękują pracownikom, zarządowi i sobie że wytrzymali ten okres intensywnych inwestycji które jak widzimy miały sens na pewno ekonomiczny i dziś dostawcy Mlekpolu realizują zyski z poczynionych inwestycji. Dziś to dzięki Mlekpolowi polski skup mleka wskoczył kilka poziomów wyżej w płaconej cenie za surowiec. 

Aż muszę zacytować ten post sprzed kilku dni. No wskoczyliśmy kilka poziomów wyżej.  Aktywny 5 minut temu i cisza

Jak to przeczytalem to pomyślałem że to jest wystąpienie Morawieckiego... 🙄

• Haha 5
  • Confused 1
Opublikowano

Witajcie dziś w nocy w trakcie snu telepatycznie Radny Alfa i Szary konsument Grzesiu przekazali mi informacje która mam opublikować bo im zabrakło odwagi.

Drodzy dostawcy SM Mlekpol informujemy że podjęliśmy stosowne kroki i najlepsze możliwe wyjście z tej patowej sytuacji by ratować wasze zdrowie i życie. Zapytanie dlaczego a to dlatego że wielu naszych żywicieli dostawców od zbyt wysokiej ceny mleka wpadło w euforię i wariactwo co jeden już kład kostkę na podwórku drugi budował dom ten obłęd zawładnął waszymi głowami do takiego stanu że to już była obsesja a chory dostawcą nie leży w naszym wspólnym dobrze druga kwestia taka że szary konsument Grzesiu włazi d*pa odbiorca waszego mleka zauważył choroby u rolników takie jak nagły zanik tkanki mięśniowej a nie kontrolowany wzrost mięśnia piwnego i tkanki tłuszczowej podobno przez takie ceny było was stać kupić używaną ładowarkę od sąsiada z Piątnicy i nie musieliście tyle charować a każdy wie ruch to zdrowie . I po trzecie najważniejsze dostawaliśmy liczne donosy od szarych konsumentów Grzegorzow włazi dupów lizo dupów że ceny naszych produktów w dyskontach to paranoja że masło zdrożało z 2.98 na 2.99 i teraz nie stać go na smarowanie pieczywa z dwóch stron i po krawędzi od tej pory je z suchymi krawędziami i najważniejsze premie dla pracowników już są tak niskie że nawet na wczasy na cały tydzień nie może zabrać szwagra z rodziną musi jechać sam aby ze swoją tragedia. Informujemy że jeśli te kroki nie pomogą wprowadzimy bardziej adekwatne . Z poważaniem włazi d*pa Grzesiek i lizodupa Pan radny Alfa.

• Like 1
  • Haha 27
Opublikowano (edytowane)

Grzesiu mnie zawiodł powiem szczerze. Wczoraj wieczorem wyłączyłem tv, otworzyłem piwko , czipsy. Założyłem okulary 3D, spoglądałem na telefon i liczyłem na ostrą jazdę  i solidną porcję rozrywki. 

GRZEGORZ ZAWIODŁEŚ

Edytowane przez komizmo
  • Haha 12
Opublikowano

Ale choć ,,dają'' po równo ,a nie od  ,zasług''   10000l,40000l msc. czy 2 osoby,czy siedem rodzina , Każdemu tyle samo,10 opakowań ,,śmietanek''....... .Widać są rzeczy pewne na świecie ,nie tylko śmierć i podatki. Jest jeszcze ,,pewna'' ,  ,,pula'' z Mlekpolu .. Cieszmy się i radujmy rodacy  👍

• Like 1
Opublikowano

Ciekawe czy wielce zasłużeni pracownicy mlekpolu też otrzymali takie prezenty za które będą mieli odliczone przy wypłacie?

Oczywiście to pytanie retoryczne

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Ale trujecie ilość 17,5k tl 4,1 bi 3,15 ryczałt parametry dość niskie to i cena adekwatna 

Marcin to chyba ten przedział 

Edytowane przez Łolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v