Skocz do zawartości

Ceny mleka 2021

Rekomendowane odpowiedzi

grzesiu napisał:

https://osmradomsko.pl/kariera/zaklad-produkcji-mleczarskiej-w-nowym-targu-wystawiony-na-sprzedaz/

Panowie z Radomska ja nie wiem na co Wy czekacie ale zbawienia nie będzie to nie ten film. Niska cena skupu ogłoszenie o wyprzedaży WASZWGO majatku chyba czas obudzić się z zimowego snu i zacząć działać. 

niektorzy juz dzialaja

Łolek napisał:

40 minut temu, robert1226 napisał:

To za te pieniądze kupi zachodnią urzywkie i o 100% lepsza od tej samoróbki i dwa tygodnie leżenia.

Możliwe ale wiesz co masz

czyli pół pieniedzy co nowa a na nową 50% doginansowania i jednak nowa 🤔😁 jest o co grać mam 90% maszyn zakupionych na prow jako nowe więc warto

• Like 1

13 minut temu, Marcin133 napisał:

Ja już dostałem rano z Polmleku SMS...

I ile masz podwyżki na litrze?? 

2 godziny temu, Łolek napisał:

Radek beczke sam zrób  zbiornik po gazie 5m3 ok 4k pompa po kapitalce 3,5k oś z kołami 2k troche stali narame i dyszel 1,5 wylewak i ssak 2 i dwa tyg roboty

Czekam na info o cenie z Polmleku ☺

A ile na msc oddajesz do nich? 

I ile podwyżki macie?

I jaki rejon kraju??

Marcin133 napisał:

Ja już dostałem rano z Polmleku SMS...

i 🤔

Dodi napisał:

49 minut temu, Farmer6820 napisał:

Dzisiaj Rada w Rykach zobaczymy co z tego wyjdzie. @slawek74@slawek74@ @Dodi@Dodi  @karol6130@karol6130 obstawiamy jakieś zakłady ile będzie podwyżki? 😁

Przy moich potrzebach to by się przydało tak ze 20gr 😀

dobre by było chociaż 5-10gr a potrzeb to 50 by nie załatwiło 😜😁

• Haha 1

No ciekawe co tam w mlekpolu wymyśla. Niby aktualna cena ma się utrzymać do końca marca. Oby tylko nie obniżali , chociaz mogli by jakąś premię dać 😄

2 godziny temu, karol6130 napisał:

Z udziałami jest taki problem że już nabiło niektórym po 500000 i się ludzie zastanawiają nad odejściem albo przepisaniem gospodarstwa. 

Lubelszczycana, łuków ryki 

Ile wam biorą na udziały że niektórzy mają po pół miliona ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Jakie są ceny rzepaku w sezonie 2023? Jaka może być cena rzepaku po żniwach 2023? Jaka jest opłacalność produkcji rzepaku? Zapraszamy do dyksuji.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą się kształtować ceny paliw w 2024? Czy można liczyć na obiecywane w kampanii wyborczej spadki?
      Dziś wiodące koncerny zaktualizowały cenniki uwzględniając nowe stawki podatków i opłat, a więc olej napędowy drożeje o +5,3gr
      Najlepszego w Nowym Roku

kontynuacja zeszłorocznego tematu:

• Przez Pawel197890
      Mam pytanie czy można siac żyto hybrydowe rok po centrali i ile kg na hektar 
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez Matey
      Jakie będą ceny słomy w sezonie 2020? W jakich cenach jesteście w stanie sprzedać słomę w Waszych regionach Polski? Czy warto sprzedać słomę z pola? Jakie są opinie rolników? Zapraszamy do dyskusji!
      Temat dotyczący cen słomy w roku 2019: https://www.agrofoto.pl/forum/topic/273040-ceny-slomy-2019/

• Dodaj nową pozycję...