Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w czerwonej strefie i  chce kupic   prosieta ,dzwonilem do weterynari powiatowej i mowili ze musze  przejsc kontrole biosekuracji   , czy oni za duzo wymyslaja , prosze o odpowiedz kogos kto kupowal prosieta i jest z czerwonej strefy

Opublikowano

Człowieku oni ratują twoje pieniądze ,na uj ci te prosiaki , kupisz teraz sprzedaż w świątecznej promocji po 2,5 .Nic sam nie przerobisz na swój  użytek. Jestem w czerwonej od czerwca, pierwsza sprzedaż po kontroli bioasekuracji, pewnie nic nie sprzedałeś jeszcze  z czerwonej, a chcesz  kupować to masz zapowiedzianą kontrolę .Czego  oczekujesz? Ułatwień 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, kuba55 napisał:

sprzedalem ten tydzien  , byla pobierana krew  tydzien przed sprzedaza   i pismo trzeba bylo zawiezc  tydzien przed sprzedaniem    do inspektoratu weterynari

Lokalna rzeźnia płaci 2.5 zł za świnie z czerwonej strefy. Średnio się opłaca teraz rozwijać hodowle 

Opublikowano (edytowane)

No i obniżek ciąg dalszy widzę na ceny rolnicze, róbcie tak dalej, za rok będziecie płakać i płacić u Niemca.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
6 godzin temu, deSilva napisał:

No i obniżek ciąg dalszy widzę na ceny rolnicze, róbcie tak dalej, za rok będziecie płakać i płacić u Niemca.

Czy wy ludzie nie widzicie że chcą by produkcja w Polsce zanikła hodowli świń .

A tu się trzymają dalej a za 3 zł może kilku powie że się opłaca .

Opublikowano

Nie dałbym za te marne grosze, po 10 mi oferowali i jeszcze pognałem w piz*u muchy naganiać.   :P

Opublikowano

Jak u Was długo musicie czekać na sprzedaż tucznika,? W zeszły czwartek dzwoniłem chciałem zapisać na ten czwatek A tu dopiero za 2 tyg , na 5 października cena niby 4,2 + vat łódzkie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v