Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przy braku ogrodzenia to zakaz hodowli. 

Od dawna. 

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
krilan06 napisał:

No ale wywożą świnie z dnia na dzień czy ileś czasu na sprzedaż?

Chlewnię mam ogrodzoną ale całego gospodarstwa nie

Jak chlewnia ogrodzona to jest ok. Zresztą i tak najwięcej zależy od weterynarii.

Opublikowano

Dzisiaj ładowane całe auto 5.7 netto żywa waga soft . Każdy dzień jest z pięć telefonów za tucznikami . Teraz cenę dyktuje rolnik nie rzeźnia . Jak będą do was dzwonić to proszę mówić że ma się oferty większe niż proponują  po tej informacji każdy dźwiga cenę 

Opublikowano

lepiej nie bo jeszcze dostaniesz mandat za zaśmiecanie 

qurła zawsze były górki i dołki ale przy obecnych kosztach produkcji ta cena to kpina 

Opublikowano

Witam wiem nie w temacie ale ktoś może podać stronę agrofoto z tematem bioasekuracja dofinansowanie Wnioski od pt przyjmują a nikt w agencji nie wie czy na bezsensowne ogrodzenie jest zwrot czy go nie ma To jest parodia 

Opublikowano
1 godzinę temu, cobra napisał:

Witam wiem nie w temacie ale ktoś może podać stronę agrofoto z tematem bioasekuracja dofinansowanie Wnioski od pt przyjmują a nikt w agencji nie wie czy na bezsensowne ogrodzenie jest zwrot czy go nie ma To jest parodia 

Raczej nie na to jest inny program ja myślę że pod to można podciągnąć np siatki w oknach lub nowe drzwi ,okna 

Opublikowano
8 godzin temu, cobra napisał:

Może odwiedź ODR

Opublikowano
2 minuty temu, krilan06 napisał:

W niebieskiej strefie tylko wyznaczone zakłady skupują tuczniki?

W niebieskiej mogą kupować wszyscy nawet pośredniki .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v