Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał:

gdzie ,,Z,, cieszysz się 🤔

ale za mleko po 3złote 😁 a twoich krów to trza trzy na moją jedną 😁

To mówisz że doisz ponad 21 tys od krowy... 🤔

A ile ha trza na twoje 3,5 ?... 35 ?  45 ?.... 😁😁😁😁

Małe masz stopy a przechwalki wielkie niczym nie poparte i tyle.... Gorzej jak smarkacz i tyle... 😋

Opublikowano (edytowane)

U sławka krowa zakuta w łańcuch cały rok da wincej i łon najlepszy dostawca jest i nikt nimo tyle co on.... 😜 A białko ma 5 i tłuszcz 6 albo i wincej.... 😁

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
8 godzin temu, soltys48 napisał:

Sławek niech to będzie ze złota ale do urwy nędzy on ma 40 lat

40 lat a komfort lepszy jak w zetorze z powyżej 2000 roku 

8 godzin temu, 6465 napisał:

Przezyc to może i przeżyje nie wiem. Ale w tych plastikowych jest jakoś komfort a w tym to tak jak w ursusie ciężkiej serii.

Jeździłeś takim ? Oj zdziwił byś się 😉

Gdyby nie to że chce ciągnik z rewersem to bym patrzył właśnie za takim fendtem 

9 godzin temu, daron64 napisał:

@Agrest, ile mniej więcej za swojego młodszego płaciłeś? Myślicie, że takie wariacje cenowe są przejściowe, czy trzeba się przyzwyczaić na to, że tak będą wyglądały ceny używek? Czy tylko niektórych serii, takich właśnie jak te fendty, 1455 itd, a cena reszty bardziej pospolitego sprzętu będzie bardziej realna? Kiedyś to czasem się trafił ktoś z fantazja co do kwoty, ale ostatnio to ceny, które często są zaporowe, stają się normą.

Screenshot_20211222-063002.png

Za starego ursusa malowanego chcą po 80tys więc co ty chcesz ? 

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Bogdan_ja napisał:

U sławka krowa zakuta w łańcuch cały rok da wincej i łon najlepszy dostawca jest i nikt nimo tyle co on.... 😜 A białko ma 5 i tłuszcz 6 albo i wincej.... 😁

a to dobrze, czy źle?

bo nie napisałeś...

no i czemu tak Sławkowi dokuczasz?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, bratrolnika napisał:

Aby trzy skiby do fetora??? A czemu, zachorował, czy jak??? Mówiłeś że czwórkę prawie że rozerwać chciał

Bo teściu  @slawek74 nie chce dołożyć na lepszy 🙈 

@bratrolnika Może teściu takiego mi kupi 🙊

https://m.olx.pl/d/oferta/kverneland-plug-obrotowy-4-skibowy-nie-lemken-overum-kuhn-CID757-IDMY7Ez.html?reason=observed_ad

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
TheraRolnik napisał:

8 godzin temu, soltys48 napisał:

Sławek niech to będzie ze złota ale do urwy nędzy on ma 40 lat

40 lat a komfort lepszy jak w zetorze z powyżej 2000 roku 

8 godzin temu, 6465 napisał:

Przezyc to może i przeżyje nie wiem. Ale w tych plastikowych jest jakoś komfort a w tym to tak jak w ursusie ciężkiej serii.

Jeździłeś takim ? Oj zdziwił byś się 😉

Gdyby nie to że chce ciągnik z rewersem to bym patrzył właśnie za takim fendtem 

9 godzin temu, daron64 napisał:

@Agrest, ile mniej więcej za swojego młodszego płaciłeś? Myślicie, że takie wariacje cenowe są przejściowe, czy trzeba się przyzwyczaić na to, że tak będą wyglądały ceny używek? Czy tylko niektórych serii, takich właśnie jak te fendty, 1455 itd, a cena reszty bardziej pospolitego sprzętu będzie bardziej realna? Kiedyś to czasem się trafił ktoś z fantazja co do kwoty, ale ostatnio to ceny, które często są zaporowe, stają się normą.

Za starego ursusa malowanego chcą po 80tys więc co ty chcesz ? 

Cena mocno zaporowa! Ja za 610 i 615 zapłaciłem w sumie niewiele więcej niż on chce za jednego ale prawda jest taka ze ta seria juz tansza nie bedzie.

Opublikowano
fergi99 napisał:

Cena mocno zaporowa! Ja za 610 i 615 zapłaciłem w sumie niewiele więcej niż on chce za jednego ale prawda jest taka ze ta seria juz tansza nie bedzie.

tylko kiedy ? coraz mniej takich sprzętów na rynku

Opublikowano
slawek74 napisał:

fergi99 napisał:

tylko kiedy ? coraz mniej takich sprzętów na rynku

610 kupilem w sierpniu przez przydadek a 615 szukałem rok i dopiero miesiąc temu kupiłem, ale przez ten rok z kim nie rozmawialem czy to handlarz czy rolnik to mówili że duzo osob z Niemiec i Holandii dzwoniło

Opublikowano
4 godziny temu, FarmerDyzio napisał:

to powinieneś jeździć nowym fendem i mieć ludzi do roboty... ehh Sławek większego chwalipięty i bajkopisarza to ciężko.

oj znalazło by się jeszcze kilku biznesmenów co myślą że za 20 lat w alfabecie mafii ich opiszą xD

• Haha 1
Opublikowano
fergi99 napisał:

610 kupilem w sierpniu przez przydadek a 615 szukałem rok i dopiero miesiąc temu kupiłem, ale przez ten rok z kim nie rozmawialem czy to handlarz czy rolnik to mówili że duzo osob z Niemiec i Holandii dzwoniło

jednym słowem miałeś farta ale za tak świerzo zakupione sprzęty to dopiero za jakiś czas mozna wydać opinie by nie wyszły kwiatki znajomy 615 ze dwa lata temu sprzedawał to więcej telefonów z zagranicy niż z polski i chyba pojechał do Holandii

pawel885 napisał:

4 godziny temu, FarmerDyzio napisał:

to powinieneś jeździć nowym fendem i mieć ludzi do roboty... ehh Sławek większego chwalipięty i bajkopisarza to ciężko.

oj znalazło by się jeszcze kilku biznesmenów co myślą że za 20 lat w alfabecie mafii ich opiszą xD

ciebie i tego drugiego to napewno 😁

Opublikowano
37 minut temu, TheraRolnik napisał:

Musisz Sławka dobrze podejść , może ruszy te wypchane forsą skarpety 😊

1 godzinę temu, jacus napisał:

rekord to 24 tysiace na laktacje,  nie u nas tylko w izraelu .pomaranczami  karmione..

Słaby ten rekord , w USA 35 tys na laktacje , 

Opublikowano
slawek74 napisał:

fergi99 napisał: 610 kupilem w sierpniu przez przydadek a 615 szukałem rok i dopiero miesiąc temu kupiłem, ale przez ten rok z kim nie rozmawialem czy to handlarz czy rolnik to mówili że duzo osob z Niemiec i Holandii dzwoniło jednym słowem miałeś farta ale za tak świerzo zakupione sprzęty to dopiero za jakiś czas mozna wydać opinie by nie wyszły kwiatki znajomy 615 ze dwa lata temu sprzedawał to więcej telefonów z zagranicy niż z polski i chyba pojechał do Holandii na moich 30-40ha to będą miały dożywotek najważniejsze że są proste jedyny bajer to fotel pneumatyczny

fergi99 napisał:

slawek74 napisał: fergi99 napisał: 610 kupilem w sierpniu przez przydadek a 615 szukałem rok i dopiero miesiąc temu kupiłem, ale przez ten rok z kim nie rozmawialem czy to handlarz czy rolnik to mówili że duzo osob z Niemiec i Holandii dzwoniło jednym słowem miałeś farta ale za tak świerzo zakupione sprzęty to dopiero za jakiś czas mozna wydać opinie by nie wyszły kwiatki znajomy 615 ze dwa lata temu sprzedawał to więcej telefonów z zagranicy niż z polski i chyba pojechał do Holandii. . . . Na moich 30-40ha to będą miały dożywotek najważniejsze że są proste jedyny bajer to fotel pneumatyczny

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

To mówisz że doisz ponad 21 tys od krowy... 🤔

A ile ha trza na twoje 3,5 ?... 35 ?  45 ?.... 😁😁😁😁

Małe masz stopy a przechwalki wielkie niczym nie poparte i tyle.... Gorzej jak smarkacz i tyle... 😋

Nie chcę się wtrącać, ale mam jedno pytanie: skąd znasz rozmiar jego stopy? 

• Haha 3
Opublikowano
TheraRolnik napisał:

8 minut temu, fergi99 napisał:

Ehr, półbieg, sprzęgła nie spalisz, szybka skrzynia, lepszy uciąg porównując do ursusa tej samej mocy... Dużo ma tych bajerów 😉

ehr mozna wyłączyć polbiegu nie używać skrzynia niestety 30km jeden i drogi i elektryka jak w starym poczciwym zetorze 7211 i tomnie w nich urzekło

Opublikowano

Będzie na sprzedanie set wyładowczy do przyczepy żmijka w burcie z rura. Z tego modelu. Wszystko działa duża średnica nie używałem długo bo było to w mojej za wysokie nie mogłem się z tym zmieścić w wiecie a na dworze zaciekalo silnik hydrauliczny spory siłownik. Możliwość sprzedaży na części jak coś priv ale wołał bym większą całość 

received_143280161114386.jpeg

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, vat napisał:

Nie chcę się wtrącać, ale mam jedno pytanie: skąd znasz rozmiar jego stopy? 

A się chwalił na af... 😁😁😁But   41 🤕😁😁😁 potężny rozmiar to wiadomo że wszystko ma najlepsze i największe... 😜

Edytowane przez Bogdan_ja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v