Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 godzinę temu, jahooo napisał:

Trzyma cenę

Ale lokomotywa, skrzyżowanie diabła i motopompy

1 godzinę temu, daron64 napisał:

Najważniejsza kwestia - ile coś takiego jest mniej więcej warte, żeby komuś opłacało się kupić, a mi chciało wysyłać?

Felgę starego typu (na dużą piastę) Przemek wysyłał mi kiedyś za stówkę, te nowego typu są trochę tańsze

Mowa oczywiście o kompletnej feldze, tj dwie połówki

A ile byś dał za takie używane koło tego typu z oponami na powietrzu.Bo na jednym złomie kupuje takie jak potrzebuje za 90-100 zł

Opublikowano
3 godziny temu, jahooo napisał:

Trzyma cenę

obraz.png

ogólnie to można go nazwać bliźniakiem do serii xx46ihc, np 1046itp, d*py te same, na skrzyniach zf, 20mógłbym dać, jakieś pół roku stał po remoncie wizualnym, bardzo ładny bez kabiny za 23 tys,   ale to podlasie, tam są bogaci ludzie, tak samo jak w lubelskim, choć  w tych czasach jeśli mechanicznie jest ok to jako złomek do roboty bardzo fajny ma napęd który rzeczywiście ciągnie 100km i 6  garów, więc ma pierdolnięcie tylko jak się coś w skrzyni zj**ie to oo panie boże portfel wydoi do cna 

Opublikowano
31 minut temu, bratrolnika napisał:

No nie gadaj że stówka to mało, nie grzesz. 

Komu jak komu, ale mi to chyba wyślesz, nie???

Jak masz to mało, jak nie masz to dużo :)

Tobie jakbym odmówił, to chyba zaraz tego samego dnia by mi wszystkie żarówki się spaliły 😅 ale z resztą się chyba wstrzymam, chyba że te na większą piaste by mi nie były potrzebne. Jutro popatrzę jakie mam w przyczepach. Jak będziesz wiedział na 100%, że chcesz, to dawaj znać.

29 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

A ile byś dał za takie używane koło tego typu z oponami na powietrzu.Bo na jednym złomie kupuje takie jak potrzebuje za 90-100 zł

Nie mam pojęcia, nigdy się nie zastanawiałem, nigdy nie szukałem takich, nigdy nie pytałem o takie. Za 90 zł napewno nie sprzedałbym kompletnego koła na powietrzu.

28 minut temu, pawel885 napisał:

@daron64  poszukaj opon 3.25 -14 cali od snopowiązałki, sprzedałem kiedyś 2 po 200zł

Nie mam takich

• Thanks 1
Opublikowano
11 godzin temu, jahooo napisał:

to chyba za dwa

Jasiu masz konkuryncje , chyba Beata chce kupić Jarkowi pod choinkę 😜

Screenshot_2021-12-14-07-36-45-27_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Opublikowano
11 godzin temu, pawel885 napisał:

@daron64  poszukaj opon 3.25 -14 cali od snopowiązałki, sprzedałem kiedyś 2 po 200zł - takie jak w tym ogłoszeniu , ludzie do os szukają 

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-kola-wfm-osa-CID5-IDMWI4Q.html#1cfc8be8c5

Ja tam nie wiem ,wfm   miała 3.00 x 19 ,chyba że jakichś  wehikuł  na podzespołach wfm , w końcu lat 80 taka opona była nie do dostania  [chyba że komuś z wózkiem zajumać

Opublikowano
8 godzin temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Za 20t dałem 2300 , tyle że sobie rozebrać musiałem .

dlaczego musiałeś się rozebrać??? jak ty za to płaciłeś??? w naturze???😇

11 minut temu, kizak napisał:

Ja tam nie wiem ,wfm   miała 3.00 x 19 ,chyba że jakichś  wehikuł  na podzespołach wfm , w końcu lat 80 taka opona była nie do dostania  [chyba że komuś z wózkiem zajumać

chodzi o skuter, WFM Osa

image.jpeg.46ff09e67d7b280266644596369fb608.jpeg

Opublikowano

Tak po prawdzie  Osę widziałem jedyny raz w 1986 ,i pod stertą rupieci ,u faceta ,byłem przy budowie . On do mnie   ,,czy chcesz kupić motorek'' ,ja  no chcę ,myśląc o Osie ,   ,,co podnosi hu.. i worek'' , no kur.. 🤬    ,temat motoru od razu był zamknięty ...      Kutwa ,a może to stała  Gazela ?

4 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Kupić Ci okulary pod choinkę ? 🤣

Kup ,to choinkę już znajdę:ph34r:xD

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v